Γατάκι μιάς εβδομάδας

Elena_p

Δραστήριο μέλος

Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους. Για όσους θυμούνται την περίπτωση περίπου μια εβδομάδα πριν, μου είχαν φέρει 2 νεογέννητα που ηταν πεταμένα σε σκουπιδοτενεκέ. Την επομενη μέρα χρειάστηκε να πάω επαρχία και δε μπορούσα να βρω ίντερνετ.
Το ένα απο τα 2 γατάκια δυστυχώς δεν τα κατάφερε, το έχασα την ακριβώς επομενη μέρα εντελως ξαφνικά:(
Το άλλο ευτυχώς δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα, είναι μιας εβδομάδας σήμερα, και μοιάζει με το Ζορρό, το βαφτιστηράκι μου (για όσους ξέρετε την περίπτωση:P).
Περιέργως δε μπορώ να καταλάβω το φύλο του, αν και είμαι έμπειρη σ'αυτά..μάλλον αγοράκι όμως. Κάθε μέρα που περνάει, είναι υπέρ του, αν και ξέρω ότι μέχρι τις 3-4 εβδομάδες είναι θέμα τύχης να τα καταφέρει...δεν ξέρω αν είχε θηλάσει καν απο τη μαμά του πριν το πετάξουν.
Σας βάζω και 2 φωτογραφίες του μωρού να το καμαρωσετε.

m1.jpg

m2.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κρίμα για το αδερφάκι του...Ελπίζω αυτό να τα πάει καλύτερα!Άλλη μια φορά μπράβο Έλενα που τα φροντίζεις!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε εγω θελω να το καμαρωσω και σε 1-2 μηνες το ζουζουνι αυτο!! Να κανει διαολιες και να απαιτει "εδω και τωρα" αυτα που θελει!!!

Ελενα αν θες καμμια βοηθεια ριξε σημα (οχι φιλοξενια, ο φρουφρου νοιωθει μια εξαιρετικη σεξουαλικη ελξη για γατονια :/:)

φιλακια
φρουφρου

Αχ βρε κουμπάρα, έχεις απόλυτο δίκιο, ακριβώς τόσος ήταν και ο Ζορρό όταν τον βρήκα, Πω πω, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τελικά ότι την έβγαλε καθαρή. Ελπίζω να τα καταφέρει και το δικό σου εξίσου καλά. Κρίμα για το άλλο που δεν τα κατάφερε, προφανώς ήταν πολύ αδύνατο για να επιζήσει.

Koυμπάρε (Πρόδρομος και Τσάκας γίναμε :lol:) πρέπει να ήταν λιγο μεγαλύτερος ο Ζορρό, νομίζω ότι είχε ανοίξει τα ματάκια του (αν θυμάμαι καλά).
fru_fru, σε 1-2 μήνες ελπίζω να του έχω βρει σπίτι γιατί ο γάτος μου ως τώρα αδιαφορεί για το μωρό, αλλά όταν αρχίσει να τρέχει στο σπίτι (αν πάνε όλα καλά), δε θα αδιαφορεί καθόλου, είναι ζηλιάρης μέχρι αηδίας:P

Ellena έχεις δίκιο, ο Ζορρό πρέπει ήταν 10-15 ημερών. Τα ματάκια του ήταν ανοιχτά.

Καμιά καινούρια φωτό του μικρού έχουμε? Ομόρφυνε καθολου? :lol:

Ναι καλέ θέλουμε φωτογραφίες και νέα!!!

Έλενα τι έγινε....πώς είναι το μικρό?:hmm:Εχουμε νέα???
(συγνώμη αλλά λείπω για καιρό και έχω χάσει το νήμα:/:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back