Elena_p
Δραστήριο μέλος
Το ένα απο τα 2 γατάκια δυστυχώς δεν τα κατάφερε, το έχασα την ακριβώς επομενη μέρα εντελως ξαφνικά

Το άλλο ευτυχώς δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα, είναι μιας εβδομάδας σήμερα, και μοιάζει με το Ζορρό, το βαφτιστηράκι μου (για όσους ξέρετε την περίπτωση
).Περιέργως δε μπορώ να καταλάβω το φύλο του, αν και είμαι έμπειρη σ'αυτά..μάλλον αγοράκι όμως. Κάθε μέρα που περνάει, είναι υπέρ του, αν και ξέρω ότι μέχρι τις 3-4 εβδομάδες είναι θέμα τύχης να τα καταφέρει...δεν ξέρω αν είχε θηλάσει καν απο τη μαμά του πριν το πετάξουν.
Σας βάζω και 2 φωτογραφίες του μωρού να το καμαρωσετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ελενα αν θες καμμια βοηθεια ριξε σημα (οχι φιλοξενια, ο φρουφρου νοιωθει μια εξαιρετικη σεξουαλικη ελξη για γατονια
)φιλακια
φρουφρου
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
) πρέπει να ήταν λιγο μεγαλύτερος ο Ζορρό, νομίζω ότι είχε ανοίξει τα ματάκια του (αν θυμάμαι καλά).fru_fru, σε 1-2 μήνες ελπίζω να του έχω βρει σπίτι γιατί ο γάτος μου ως τώρα αδιαφορεί για το μωρό, αλλά όταν αρχίσει να τρέχει στο σπίτι (αν πάνε όλα καλά), δε θα αδιαφορεί καθόλου, είναι ζηλιάρης μέχρι αηδίας

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εχουμε νέα???(συγνώμη αλλά λείπω για καιρό και έχω χάσει το νήμα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool