Γατάκι πεθαίνει στον ύπνο του

• Thread starter Thread starter Asteri
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Asteri

Νεοφερμένο μέλος

Η Asteri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα! Πρόσφατα έχασα ένα από τα γατάκια μου...Ήταν 1,5 μηνών..Ενώ ήταν μια χαρά πήγε για ύπνο το βράδυ και δεν ξαναξύπνησε. Ταυτόχρονα ένα από τα αδερφάκια του ζοριζόταν πολύ γιατί δεν έτρωγε και φοβόμουν μήπως μου πεθάνει εκείνο, οπότε αυτός ο θάνατος μου ρθε ουρανοκατέβατος. Το περίεργο είναι πως ενώ όλα τα γατάκια ήταν αδύναμα γιατί η μαμά γάτα ήταν άρρωστη εκείνο ήταν το πιο χοντρό και το πιο ζωηρό απ όλα. Βέβαια τα γατάκια προήλθαν από αιμομιξία και ο γιατρός μου είπε πως μπορεί να έχουν προβλήματα, αλλά δε φαινόταν να έχει τίποτα όλο τον καιρό που τα μεγάλωνα. Έχω ακούσει για μωρά που πεθαίνουν στον ύπνο τους στους 2 μήνες επειδή σταματάει τυχαία η καρδιά τους αλλά σε γάτα δεν το χω ξαναδιαβάσει πουθενά.. Μόνο εκεί όμως μπορώ να το αποδώσω. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συνέβη? :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο τη στιγμη που ηταν γατακια που προερχονταν απο αιμομικτικο ζευγαρωμα,δυστυχως ηταν αυξημενες η πιθανοτητες για καρδιαγγειακες παθησεις.Λυπαμαι για το γατακι σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back