Γατάκι που δε μεγαλώνει...

κατερίνακαρα

Νεοφερμένο μέλος

Η κατερίνακαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Γειά σας! μόλις έγινα μέλος σ'αυτή την υπέροχη σελίδα και με μια μικρή εξερεύνηση είδα όλη την καλή δουλειά και το ενδιαφέρον σας! να συνεχίσετε έτσι, είναι τέλειο αυτό που κάνετε! Δημιούργησα λογαριασμό με σκοπό να ρωτήσω αν κάποιος απο σας γνωρίζει για ποιο λόγο μπορεί ένα γατάκι να μην μεγαλώνει και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό..έχω δύο γατάκια αδελφάκια απο τον Αύγουστο τα οποία έχουν μείνει στο μέγεθος γάτας 4-5 μηνών..δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα απλά δεν μεγαλώνουν..μήπως γνωρίζει κάτι κανείς?μπορούν αυτά τα γατάκια να γονιμοποιήσουν?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα Κατερίνα και καλώς όρισες στην παρέα μας! Έχω ακούσει για ένα γατάκι που επίσης δε μεγάλωνε, είχε όμως πρόβλημα στην καρδούλα του... Ο κτηνίατρός σας τι άποψη έχει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ράτσα ειναι τα γατιά? Κάποιες ράτσες μένουν "μικρά" για περισσότερο καιρό απο το "κανονικό".

καλησπέρα και συγγνώμη για την καθυστέρηση απλά δεν είχα διαθέσιμο διαδίκτυο.. Δεν έχω συμβουλευτεί ακόμη κτηνίατρο γιατί δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα και δεν το θεώρησα απαραίτητο..επίσης δεν ξέρω τι ράτσας είναι γιατί γεννήθηκαν από αδέσποτη γάτα..δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά η μαμά τους γενικά δεν είχε δυνατό οργανισμό..ήταν άρρωστη σχεδόν συνέχεια..αλλά έχουμε γατάκι και απο άλλη γέννα της το οποίο μεγαλώνει κανονικά..¨/

Το ότι δεν βλέπεις κάποιο πρόβλημα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Τα αδέσποτα γατιά εχουν σχεδόν πάντα σκουληκάκια - κάτι που δεν φαίνεται - και αυτό επηρεάζει την ανάπτυξή τους.
Χρεάζονται οπωσδήποτε αποπαρασίτωση και φυσικά μπόλικο φαγητό.

Μια καλη ιδεα ειναι να παρεις φαρμακευτικη θερμιδουχα νοπη τροφη για γατες και μια βιταμινουχα παστα επισης για γατες και να μην τις μπουκωσεις στο φαγητο. Επισης νερο απο φιλτρο ή εστω εμφιαλομενο.

Υ.Γ. Και πολυ γουτσου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

houlieta τους έχουμε δώσει φάρμακο για τα σκουληκάκια και επίσης απο φαγητό πάνε μια χαρά! ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση πάντως! vaggelh ευχαριστώ πολύ και σένα για τις συμβουλές σου!κοίτα τρώνε απο τις καλύτερες τροφές,πίνουν πολύ νεράκι και γενικά έχουν πολύ όρεξη για φαγητό..είναι και οι δύο θηλυκές..η μια μας αφήνει να την πιάνουμε ελάχιστα και η άλλη καθόλου! είναι πολύ περίεργο να μην μας εμπιστεύονται απο τη στιγμή που τα έχουμε απο νεογέννητα..έχει έρθει κτηνίατρος σπίτι να τα δει αλλά δεν τα χει καταφέρει γιατί δεν πιάνονται..(τότε ήταν σχεδόν 2 μηνών δεν ξέραμε ότι έχουν πρόβλημα ανάπτυξης απλά είχε έρθει να δει το ένα γιατί είχε πρόβλημα με το ματάκι του)η μόνη λύση τώρα είναι κάποιο χαπάκι στο φαγητό.

Ο γατος μου... ειναι ρατσας Turkish Van.. Εμεινε επισης για καιρο γατακι.... καποιες ρατσες ειναι ετσι.... γιατι πολυ απλα ζουνε περισσοτερο απο τις αλλες.... ευχομαι να ειναι κατι αναλογο και οι δικες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσον αφορα για την αγριαδα τους... προσπαθησε παιχνιδια... (Laser pointer the best!!!!!!) κατσε στο πατωμα και μιλα τους..... δωροδοκησε την καρδια τους με "treats" (σνακακια μιαμ μιαμ γιαμιους) και μην ξεχασεις να τις στειρωσεις οσο πιο συντομα γινεται!!!!!!!!!!! Υ.Γ. Ζουνε εντος η εκτος σπιτιου? Υ.Γ. Η αδερφουλα Α με το προβλημα στο ματι της περασε?

Τα γατακια πρεπει να παρουν οπωσδηποτε αποπαρασιτωσης χαπι εσωτερικης εννοω,να τρωνε φαγητο καλης ποιοτητας και για να ενισχυσεις την αναπτυξη τους δινε μαζι μ οποια.τροφη τους δινεις τωρα royal canin το kitten „Για γαυακια δηλαδη κ σταδιακα δινε τους μεγαλυτερη ποσοτητα αυτης της.ξηρας μεχρι τον ιουνιο μετα μπορεις να την αλλαξεις σε τροφη για ενηλικα ή ενηλικα στειρωμενα..Αυτο που σου γραφω το ξερω απο πρωτο χερι ισχυει γιατι στειρωσα την γατα μου μικρη κ αρχισα να της δινω για στειρωμενα κ δε μεγαλωνε Τ οτε σκεφτηκα μεχρι να χρονισει να της δινω την ξηρα που σου λεω πιο πανω κ πηρε μποι...Α ο κτηνιατρος που θα τα δει μπορει να σου δωσει κ βιταμινες...Να τα χαιρεστε παντως κ να ναι υγιει..:)

Γιατί θες να τα ζευγαρώσεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back