Γατάκι σε κίνδυνο!

• Thread starter Thread starter Johny_B
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ακόμα τπτ. Τουλάχιστον ακόμα ακούγεται να νιαουρίζει. Μόνη ελπίδα τώρα η πυροσβεστική, ελπίζω να βοηθήσουν.

Ευχαριστώ και πάλι, μακάρι να τα καταφέρουμε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ακόμα τπτ. Τουλάχιστον ακόμα ακούγεται να νιαουρίζει. Μόνη ελπίδα τώρα η πυροσβεστική, ελπίζω να βοηθήσουν.

Ευχαριστώ και πάλι, μακάρι να τα καταφέρουμε..
Φωναξέ τους,κάτι θα σκεφτούν;)Μονο μην αργείς γιατί νυχτώνει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν κατάλαβα καλά κάπως έτσι είναι η κατάσταση;

Συνημμένα

• SP_A0072.jpg
    SP_A0072.jpg
    162 KB · Εμφανίσεις: 46
Ξέρει κανείς τι έγινε με το γατάκι που παγιδεύτηκε;

Ναι βρε παιδιά,μόλις τώρα το διάβασα,το βγάλανε;

μακαρι να σωθηκε το ψυχακι...ας μας πει νεα του!!!

Τι εχει γινει βρε παιδια... :(

Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια, τελικά τα καταφέραμε, το γατάκι βρήκε το δρόμο του με τη φωνή της μάνας του και τη βοήθεια της τροφής!

Υπέροχα νέα!!!!:up:
Αντε μπραβο το καημενο, καταταλαιπωρηθηκε!

Μπράβοοοοο!Άντε να μην ξαναπάει σε τέτοια μέρη και μας δίνει λαχτάρες!

αντε μπραβο, ευτυχως δεν το εγκατελειψε η μαμα!

Άσχετα εάν το κατάφερε η μητέρα του, συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν για τον απεγκλωβισμό του. Μακάρι όλα τα προβλήματα να έχουν τέτοιο αίσιο τέλος!

η πυροσβεστική θα έλεγα πως είναι η καλύτερη λύση γιατί αλλιώς υπάρχει και κίνδυνος τραυματισμού.

Πως είναι τώρα το γατάκι; Είναι να πανικοβάλλεσαι με κάτι τέτοια! Πριν λίγα χρονιά πηγαίνοντας στο σχολείο άκουσα νιαούρισμα μέσα από ένα πέτρινο τοιχακι, ένα γατάκι είχε μπει μέσα από κάποια τρύπα χαμηλά, σκαρφάλωσε (εσωτερικά πάντα) πιο πάνω, η ατυχία ήταν ότι το τοιχακι ήταν σοβατισμένο εκτός από ένα μικρό μέρος χαμηλά, από όπου μπήκε το γατάκι. Έκατσα εκεί λίγη ώρα τότε και ξαναπήγα μετά το σχολείο, τελικά κατά το απόγευμα κατάφερα να το βγάλω, το κουβάλησα στην χούφτα μου μέχρι το σπίτι(τόσο μικρό ήταν) όλοι μου έλεγαν πώς δεν θα τα καταφέρει, αυτό όμως φαίνεται είχε άλλη άποψη για το θέμα, έτρωγε πολύ και μέσα σε δυο μέρες έγινε διπλάσιο. Τώρα έχει γίνει ένας τεράστιος μαλλιαρός γατούλης απαιτητικός και χαδιάρης με τρομερή αδυναμία στην γιαγιά μου(όλους τους άλλους τους γρατζουνάει, το μόνο πρόβλημα είναι που έχουν εξαντλήσει την γιαγιά). Τώρα που Θυμάμαι εκείνο το μικρό γατάκι που ήταν μέσα στον τοίχο και τι τράβηξα για να το βγάλω, έπρεπε να το είχα πάει σε κτηνίατρο αμέσως θα μπορούσε να είχε πάθει κάτι…

Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια, τελικά τα καταφέραμε, το γατάκι βρήκε το δρόμο του με τη φωνή της μάνας του και τη βοήθεια της τροφής!
Μα πες μας, πες μας, πως ακριβώς έγινε? Τι ακριβώς κάνατε, του πήγατε τη μαμά του? και πως του δώσατε φαγητό?

τελεια !!!!!!!!!!!!,μπραβο!!!!!!:up:

Τέλεια νέα!!!!!!!!!!!!!:)

Τώρα θα πρότεινα να κλειστεί με κάτι το άνοιγμα, με μια σίτα ή κάτι.....
για να μην έχετε άλλα....:)

Sorry που δεν απάντησα σε τόσα μνμ βλέπετε έφυγα απο το σπίτι μου την επόμενη μέρα της διάσωσης (!) καθώς είμαι φοιτητής και μόλις πρόσφατα έβαλα ίντερνετ εδώ. Από ότι μαθαίνω τα γατάκια όλο και μεγαλώνουν, τώρα πιά δε νομίζω να χωράνε κάν σε τρύπες! :P

Τέσπα, ευχαριστώ ξανά για το ενδιαφέρον όλων!

ΥΓ: Σε περίπτωση που γράψετε στο topic και δεν απαντήσω, συγχορέστε με, έρχετε εξεταστική και είμαι αρκετά απασχολημένος με το διάβασμα! (Πρέπει να τελειώσω κάποτε και αυτή τη σχολή :P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back