Γατάκι σκέτος μάγκας!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mpoulaalekoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
Παιδιά και αυτό το γατάκι περνάει από την αυλή μου που και που! είναι ένας μάγκας αλητάκος με πολύ τρυφερή καρδιά όμως και υπέροχη προσωπικότητα!!!Είναι 4 μηνών περίπου!! Θα γίνει μοναδικός σύντροφος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• dino1.jpg
    dino1.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 34
  • dino2.jpg
    dino2.jpg
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • dino3.jpg
    dino3.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • dino4.jpg
    dino4.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 42
Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ στο βλέμμα του διαβάζω μια αδημονία. Με συγκινεί αυτός ο γάτος γιατί έχει το ίδιο βλέμμα που είχε ο δικός μου χαμένος γάτος. Μου το έκανε κι εμένα όταν περίμενε να του ανάψω το λέιζερ και τότε γινόταν χαμός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι!Ακριβώς αυτό!Αδημονεί κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα μου!!!!Θέλει να μπει αλλά δυστυχώς δε μπορώ να τον βάλω μέσα γιατί έχω και άλλα γατάκια!!Θα ήθελα ένα πολύ καλό σπιτάκι για αυτόν!!!Μακάρι.....

Επίσης 6945490517 και efi_angeli@hotmail.com για οποιαδήποτε πληροφορία!

περιοχή Παγκράτι

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σου ευχομαι να βρεις συντομα σπιτι γλυκο μου γατουνακι!!!

κουκλος ο πιτσιρικας:redface::redface::redface:
εχετε βαλει και σε αλλα σαιτ τις αγγελιες(αγγελιοπολις,αδεσποτολογιο,χρυση ευκαιρια,κλπ)??
βοηθαει πολυ
:D

Ειναι γλυκας!!!! Ειναι κριμα αυτη η φατσουλα να ζει στο δρομο. Μακαρι να βρει ενα ζεστο σπιτακι γρηγορα!!!

Τα 2 αδερφάκια του ήδη έφυγαν από αυτόν τον κόσμο...Κάποιοι γείτονες τα φόλιασαν!
Κάποιος για αυτόν το μικρό γατούλη??Πριν να είναι πολύ αργά και γι'αυτον? Είναι 4,5 μηνών περίπου τώρα. Είναι πανέξυπνος και πανέμορφος! Θα δοθεί αποπαρασιτωμένος και εμβολιασμένος με συμβόλαιο υιοθεσίας και συμφωνία για στείρωση!
Μην το καθυστερείτε!! Σας χρειάζεται!!

Καλή τύχη του εύχομαι.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back