Γατάκι στα σκουπίδια! Έλεος!

Ε, καλά, άμα ήταν να αγχωνόμαστε που μας κοιτάζουν υποτιμητικά και μας σχολιάζουν...

Εμένα κάθε λίγο και λιγάκι αυτά μου λένε...

'Μην ταίζεις συνέχεια τα σκυλιά, άστα να γυρνάνε και σε άλλες γειτονιές, τα περιορίζεις έτσι...!! Τι θα γίνει όταν πας διακοπές?? Τι θα τρώνε?'

'Αφού τα ταίζεις και δεν φεύγουν από τη γειτονιά, φταις εσύ, και για αυτό πρέπει να βγαίνεις κάθε πρωί και να μαζεύεις και τα περιτώματά τους να μην τα πατάμε...'

'Τι θα γίνει πια με αυτές τις γάτες?? Σαν πολλές δεν γίναν?? Κάθε βράδυ φωνάζουν και μαλώνουν...'

Από το ένα αυτί μπαίνουν και απο το άλλο βγάινουν. Μέχρι και γνωστό του μπόγια από άλλη περιοχή φώναξε κάποιος έξυπνος, γιατί στη περιοχή μου ο δήμος έχει καταργήσει τον μπόγια και τα ζώα δεν απομακρύνονται από τη γειτονιά.

Φυσικά έγινε χαμός και μου το έπαιζε και ανήξερος μετά... Εγώ απλά πήρα τηλέφωνο, νόμιζα πως ήταν για την περιοχή μας...

Αφήστε τους να λένε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ καλο σε βρισκω παντως.Θα επρεπε και εμεισ να ειχαμε εναν σαν και σενα εδω.Χρειαζονται κατι τετοιοι.Ευτυχωσ εμεισ εδω στην γειτονια δεν εχουμε τετοια κρουσματα.Πριν κανενε μηνα βρηκα ενα σκυλι εδω διπλα στα μαυρα του τα χαλια μαλλον ειχε φαει φολα.Τσακωθηκα με ολη την γειτονια που γκρινιαζε γιατι το αρρωστο σκυλι πεθαινε εξω απο την πορτα τουσ.Τελικα βρηκα εφημερευον κτηνιατρειο αλλα το σκυλι πεθανε στον δρομο οταν το πηγαιναμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, καλά, άμα ήταν να αγχωνόμαστε που μας κοιτάζουν υποτιμητικά και μας σχολιάζουν...

Εμένα κάθε λίγο και λιγάκι αυτά μου λένε...

'Μην ταίζεις συνέχεια τα σκυλιά, άστα να γυρνάνε και σε άλλες γειτονιές, τα περιορίζεις έτσι...!! Τι θα γίνει όταν πας διακοπές?? Τι θα τρώνε?'

'Αφού τα ταίζεις και δεν φεύγουν από τη γειτονιά, φταις εσύ, και για αυτό πρέπει να βγαίνεις κάθε πρωί και να μαζεύεις και τα περιτώματά τους να μην τα πατάμε...'

'Τι θα γίνει πια με αυτές τις γάτες?? Σαν πολλές δεν γίναν?? Κάθε βράδυ φωνάζουν και μαλώνουν...'

Από το ένα αυτί μπαίνουν και απο το άλλο βγάινουν. Μέχρι και γνωστό του μπόγια από άλλη περιοχή φώναξε κάποιος έξυπνος, γιατί στη περιοχή μου ο δήμος έχει καταργήσει τον μπόγια και τα ζώα δεν απομακρύνονται από τη γειτονιά.

Φυσικά έγινε χαμός και μου το έπαιζε και ανήξερος μετά... Εγώ απλά πήρα τηλέφωνο, νόμιζα πως ήταν για την περιοχή μας...

Αφήστε τους να λένε.

Προσεξε ομως γιατι οταν μαζευονται πολλα σκυλια και γατες, και αρχιζουν να ενοχλουνται οι γειτονες ειναι πολύ συνηθισμενο να πετανε φολες το καλοκαιρι η οταν λειπεις η κα κανονικά, γι αυτο καλυτερα να τις στειρωσεις και να φροντιζεις να τις ταιζεις διακριτικα το βραδυ πχ η πιο απομερα κα να διαδωσεις οτι ειναι στειρωμενες αρα δεν θα γινουν περισσοτερες προς αποφυγη της φολας. Εξισου θελει προσοχη και με τα σκυλια για τον ιδιο λογο.

Αποφευγετε τα προκλητικά νουμερα ζωων και την προκλητική συμπεριφορα= φολα πολύ συχνα...

yasmin έχεις δίκιο σ'άυτό που λες, και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθώ να στειρώσω όλες τις γάτες τις γειτονιάς.

Μέχρι στιγμής τα 8 γατάκια που ταίζω στην αυλή μου, είναι όλα στειρωμένα και εμβολιασμένα, και οι γείτονες το ξέρουν.

Τα υπόλοιπα της γειτονιάς, και είναι αρκετά, πάνω από 10, εγώ τώρα το καλοκαίρι που θα έχω και περισσότερο χρόνο σκοπεύω να τα πιάσω ένα προς ένα και να τα στειρώσω και αυτά. Δυστυχώς ο δήμος αν και έχει πρόγραμμα στείρωσης, δεν με βοηθάει ιδιαίτερα.

Σκυλιά παλιά υπήρχαν περισσότερα, τώρα πλέον είναι 1-2 και αυτά δεν μένουν μόνιμα λόγω γατιών. Τα σκυλιά στειρώνονται πιο εύκολα, και γενικά τα περισσότερα που έχουν μείνει είναι στειρωμένα πλέον.

Κρούσματα με φόλες είχαμε παλιά... Από τότε όμως που εμφανίστηκε 'ο τρελός με τις γάτες' σταμάτησαν. Είναι γνωστοί στη γειτονιά αυτοί που τα μισούν και ξέρουν πως αν γίνει τίποτα, θα τους πάρει η μπάλα φταίνε δε φταίνε.

Και η γειτονιά μου πάντα είχε πολλά αδέσποτα. Απλά τους ενοχλεί πλέον που κάποιος τα φροντίζει και νοιάζεται για αυτά. Και φυσικά να πω πως δεν είμαι ο μόνος που φροντίζει τα αδέσποτα. Υπάρχουν και άλλοι 3-4 στη γειτονιά που νοιάζονται και αυτοί.

Twistovios RESPECT!!
Μακάρι να ήσουνα εδώ...:) να κάνουμε καμία βόλτα μαζί.....

Εμένα δεν μου έχει τύχη ακόμα να ΔΩ να βάζουν φόλα.... αυτό που ξέρω είναι οτι αν δω, (θα του/της δώσω να την φάει!!) θα με πάνε μέσα, οπότε θα χρειαστώ σίγουρα τον Δικηγόρο σου!!!:mad::mad:

Δυστυχώς μέχρι να γίνουμε Ευρώπη μάλλον κυριαρχεί ο Νόμος της Ζούγκλας!!!:mad::mad:

Δυστυχώς μέχρι να γίνουμε Ευρώπη μάλλον κυριαρχεί ο Νόμος της Ζούγκλας!!!:mad::mad:
Δυστυχώς, όσο αναπαράγουμε κι εμείς οι ίδιοι το νόμο της ζούγκλας, δεν θα γίνουμε ποτέ Ευρώπη...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back