aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
13-09-07
21:42
Οι αγάπες μου!!! Τι γλυκά γατάκια που είναι και τα δύο!!! Μακάρι να κατάφερνες να πείσεις τους γονείς σου για extra οικονομική ενίσχυση!
Μήπως να καλούσες τη μαμά για καφέ για να δει πόσο ευτυχισμένος είναι ο Ντάρκυ με την συντροφιά του μπέμπη?
Μήπως να καλούσες τη μαμά για καφέ για να δει πόσο ευτυχισμένος είναι ο Ντάρκυ με την συντροφιά του μπέμπη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα.
13-09-07
22:17
Η μαμά δεν ξέρει καν για τον μπέμπη.. 

θέλω να πάνε όλα καλά με την υγεία του και μετά θα της τον παρουσιάσω..με τρόπο, μην της έρθει και απότομα..

θέλω να πάνε όλα καλά με την υγεία του και μετά θα της τον παρουσιάσω..με τρόπο, μην της έρθει και απότομα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
14-09-07
01:57

Με το μαλακο στη μαμα.....
Κι εγω δεν θα αντεχα να τα εχω χωριστα παντως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum