Γατάκι στην παραλιακή!!

Μπράβο Κλεοπάτρα και Darkie!:up: Μόνο πρόσεχε γιατί εάν έχει ρινοτραχείτιδα ο μικρος θα κολλήσει και ο Ντάρκι κι ας είναι εμβολιασμένος. Καλύτερα μέχρι να τον πας στο γιατρό να τους έχεις χωριστά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω πως πρεπει να τα κρατησεις και τα δυο. δεν εχουν συγκινηθει οι δικοι σου που ειναι τοσα αγαπημενα;;; κριμα να χωριστουν αφου αγαπιουνται:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κούκλος ο μικρούλης. Κρίμα που δεν μπορείς να τον κρατήσεις, αλλά τι να γίνει. Εύχομαι να βρεθεί κάτι για τον μικρό γρήγορα.

Μπράβο Κλεοπάτρα και Darkie!:up: Μόνο πρόσεχε γιατί εάν έχει ρινοτραχείτιδα ο μικρος θα κολλήσει και ο Ντάρκι κι ας είναι εμβολιασμένος. Καλύτερα μέχρι να τον πας στο γιατρό να τους έχεις χωριστά.

:confused::/: Δεν το ήξερα αυτό.. τι να κάνω όμως που ούτε 1 λεπτό δεν μένουν μακριά?? τους κλείνω σε διαφορετικά δωμάτια και ξεσηκώνουν το σπίτι.. τέτοια αγάπη πια δεν έχω ξαναδει!!!

Οταν πας τον μικρό στον γιατρό πάρε μαζί και τον Ντάρκυ.

Είναι μεγάλη ευθύνη ένα δεύτερο γατάκι..και δυστυχώς δεν θέλω να πιέσω πολύ τους γονείς μου γιατί είναι λίγο περίεργη η κατάσταση αυτόν τον καιρό.. Περιμένω να τον πάμε το απόγευμα στο γιατρό και βλέπουμε.. Στενοχωριέμαι για το γατάκι και για τον Ντάρκυ, αλλά ειλικρινά δεν γίνεται δεύτερο γατάκι, όχι μέχρι να πιάσω δουλειά τουλάχιστον και να συμβάλλω στα έξοδα μου.. :redface::(

Οταν πας τον μικρό στον γιατρό πάρε μαζί και τον Ντάρκυ.

Μάλλον θα βάλω τον μικρό σε καμία μεγάλη τσάντα μου και τον Ντάρκυ στην γατοφόρο του και θα πάμε.. ανησύχησα τώρα. θα προσπαθήσω να μην έρθουν καθόλου σε επαφή από δω και πέρα.

Είδες που έλεγες ότι ήταν ανήσυχος ο Ντάρκυ κι έκανε και ζημιές (π.χ.τσίπουρο)? Είναι που ήθελε παρέα για να παίζει...:P Κάνε μια πρώτη επαφή της μαμάς μα τον μπέμπη, εξήγησέ της ότι ο αγαπημένος της Ντάρκυ θέλει παρεούλα και θα στεναχωρηθεί αν φύγει ο μικρός και μπορεί να πέσει και να βοηθήσει και οικονομικά!;)

Αν ηταν να εχει κολλήσει ρινοτραχηλίτιδα, με τοσο γλύψιμο είναι πλέον αργά :hmm::hmm: Μην τα χωρίσεις μωρε.....
Κλεοπάτρα, το δεύτερο γατάκι από δική μου εμπειρία δεν προσέθεσε πάρα πολύ στα έξοδα, ήταν μικρή η διαφορά. Αν τίθεται θέμα απλά εμβολίων, μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς, αν δεν βρεις σπιτάκι. Τη διατροφή και το χώμα θα τα καταφέρεις πιστεύω. :hmm::hmm:
Δεν σε πιέζω, όπως και να έρθουν τα πράγματα, το γατάκι στο δρόμο δεν είχε καμία ελπίδα. Το έσωσες!!! :up::up:
Εμένα με εντυπωσίασε το άμεσο δέσιμο στα γατάκια. :blink::blink::blink:

Εμένα με εντυπωσίασε το άμεσο δέσιμο στα γατάκια. :blink::blink::blink:
Αυτό όντως δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει, τουλάχιστον με γατάκια σε αυτό το forum....:hmm:

Εγώ το έχω συναντήσει στη γάτα που είχαμε όταν ήμουν μικρή. Όποιο γατάκι φέρναμε σπίτι αμέσως το έπαιρνε υπο τη προστασία της. Φοβερή γατούλα. Γινόταν μαμα... Τα έπλενε, τα άφηνε να τη βυζαίνουν κι ας μην είχε γάλα.... Από τη πρώτη στιγμή!!! Αλλά μονο τα μωρά. Κι εξάλλου ήταν και κοριτσάκι, της έβγαινε μια μητρότητα :hmm::hmm: Για αρσενικό κι εγώ τόσο άμεση αποδοχή δεν έχω δει ποτέ μου :blink::blink:

Αυτό όντως δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει, τουλάχιστον με γατάκια σε αυτό το forum....:hmm:
Με του Nightfall τα γατάκια ειχε συμβει. https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22324

Έχεις δίκιο Ισμήνη! Δεν το είχα δει γιατί ήταν πολύ πριν μπω στο MyCat.;) Φαντάσου πόσο διψασμένα για γατοπαρέα ήταν τόσο ο Ντάρκυ όσο και ο Γκάνταλφ που "αγκάλιασαν" αμέσως τους νεόφερτους...:/:

Ναι σωστά.... :):):)
Παραμένει σπάνιο..... Τι καλά γατάκια!!!! :up::up:

Αχου τα τα ζουζούνια:inlove::inlove:! Μακάρι να γίνει κανένα θαύμα κ να το κρατήσεις! Δε μπορείς να τον κρατήσεις δοκιμαστικά για να δεις αν τα βγάζεις πέρα κ μετά βλέπεις;

Εγώ το έχω συναντήσει στη γάτα που είχαμε όταν ήμουν μικρή. Όποιο γατάκι φέρναμε σπίτι αμέσως το έπαιρνε υπο τη προστασία της. Φοβερή γατούλα. Γινόταν μαμα... Τα έπλενε, τα άφηνε να τη βυζαίνουν κι ας μην είχε γάλα.... Από τη πρώτη στιγμή!!! Αλλά μονο τα μωρά. Κι εξάλλου ήταν και κοριτσάκι, της έβγαινε μια μητρότητα :hmm::hmm: Για αρσενικό κι εγώ τόσο άμεση αποδοχή δεν έχω δει ποτέ μου :blink::blink:

Κι εγώ θυμάμαι ότι μια χρονιά είχαμε μια μικρόσωμη ψιψίνα που τη φωνάζαμε κινητό ορφανοτροφείο γιατι ότι γατί υπήρχε, με μαμά ή χωρις το είχε υπο την προστασία της:blink:. Και ήταν που ήταν μια σταλιά, την ξεζουμιζαν και τα μικρα...

Ούτως ή άλλως δεν τον αφήνω τον μικρό μέχρι να μας πει ο γιατρός ότι είναι εντελώς καλά.. και για υιοθεσία να τον δώσω, θα έχει τελειώσει η όποια θεραπεία και θα έχει κάνει και το πρώτο του εμβόλιο..
Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει πιει και φάει τίποτα..:confused: του έβαλα ξηρές και βρεγμένες κροκετούλες, νεράκι αλλά καμία κίνηση.. έβρεξα το δάχτυλο μου και του έβρεξα το στοματάκι, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση.. Ούτε στην άμμο του πήγε.. :| άντε να πάμε στον γιατρό μήπως μας βρει λύση.. :hmm:

ποτε θα πατε γιατρο;;; νομιζω πως και το δικο μου το ψιψι θα ηθελε παρεα αλλα δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση να το δεχτουν οι υπολοιπο στο σπιτι και εχουν και ενα δικιο, εδω δεν χωραμε εμεις καλα καλα!!
περιεργο να μην εχει φαει τιποτα ουτε νερακι ουτε αμμο!

Περιμένω να έρθει το αγόρι μου και θα τον πάμε γύρω στις 6 στον γιατρο.. πάντως καλά πρέπει να είναι σχετικά γιατί έχει τρελή όρεξη για παιχνίδι..αντε να δούμε τι θα μας πει.. έχω άγχος.. :redface::/:

Λοιπόν.. μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό.. είμαστε 3 μηνών, αγοράκια και έχουμε ρινοτραχεείτιδα.. :( Ο γιατρός μας βρήκε σε σχετικά καλή κατάσταση και μας έκανε ένεση κορτιζόνης και αντιβίωσης. Θα ξαναπάμε σε 48 ώρες για μια επανάλειψη και ίσως για χαπάκια..

Μου είπε πως έκανα πάρα πολύ άσχημα που έφερα τον Ντάρκυ σε επαφή μαζί του, γιατί αν και εμβολιασμένος μπορεί να του μεταδώσει κάποια νόσο του αναπνευστικού που δεν παρέχουν κάλυψη τα εμβόλια.. :cry::cry::cry: Ελπίζω μόνο να μην πάθει κάτι το μωράκι μου, εξαιτίας της αφέλειας μου.. :(Οπότε μια βδόμαδα είμαστε στην απόλυτη καραντίνα.. :(

Κακάκια έκανε στη γατοφόρο την ώρα που ερχόμασταν.. όσο για το φαγητό, το βρήκε λογικό αφού δεν του μυρίζει και έτσι πήραμε κονσέρβα που τον μπουκώνω με το ζόρι.. :/:

Δεν θέλω να πάθει κάτι ο Ντάρκυ μου...:cry::cry::cry::cry: και δεν θέλω να αρχίσω να μετανιώνω που πήρα το γατάκι.. :redface::redface: Μην με βρίσετε, αλλά αν αρρωστήσει ο Νταρκούλης μου, δεν με νοιάζει το γατάκι.. Είναι τα πάντα για μένα η μαύρη γλυκιά μουσουδίτσα μου... :inlove::redface::cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back