Γατάκι στη νησίδα της Κηφισίας

ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!
Μου είχε κάνει εντύπωση πώς πέρασε η άνοιξη, το καλοκαίρι φέτος και δεν είχε τύχει να βρω κανένα μικρό γατάκι ξαφνικά μπροστά μου.. Γιατί αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα!
Οπότε χθες, σταματώντας στην Κηφισίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων, λίγο πριν το σινεμά ΔΑΝΑΟΣ, και ενώ χάζευα ανέμελη στο κινητό μου, ακούω τον σύντροφό μου που οδηγούσε, να μου λέει: "Κατέβα γρήγορα & πάρε ένα γατάκι που κάθεται στην νησίδα δεξιά". Όλοι ευτυχώς ήμασταν κολλημένοι στην κίνηση, και μία τρελή βγαίνει, μην ξέροντας τι θα αντικρίσει, θα είναι τραυματισμένο, θα του λείπει πόδι, μάτι ή και τα δύο μαζί, βλέπει ένα κουβαράκι καφετί, το αρπάζει και ξαναμπαίνει γρήγορα στο αυτοκίνητο!Το γατί ήταν τόσο σοκαρισμένο που για ώρα δεν είχαμε ακούσει την φωνούλα του.
Τσέκαρα πως ήταν καλά, αδύναμο βέβαια, αλλά είμαι σίγουρη πως θα συνέλθει σιγά σιγά. Εϊναι μικρούλι, έχει δοντάκια, είναι ακόμα φοβισμένο αλλά και πολύ τυχερό!
Θα πάμε την Πέμπτη στο γιατρό να μας εξετάσει, εμβόλια δεν νομίζω να κάνει ακόμα, μου φαίνεται αρκετά μικρό, θα πάρουμε τα πάνω μας, θα τσιπαριστούμε λίγο αργότερα, & θα σας έρθουμε σύντομα με φωτογραφίες, μέχρι να συνέλθουμε ολοκληρωτικά!
Τα ξαναλέμε σύντομα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Γατάκι στην νησίδα της Κηφισίας

Ανυπομονούμε να δούμε φωτογραφίες από το μικρό! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Κατερίνα! Πως είναι σήμερα το μικρούλη; Όταν μπορέσεις δείξε μας και φωτογραφίες.

Αχ τι τυχερούλι που ήταν. Συγκινήθηκα. Δεν ξέρει καν τι ζωή ("ζωή"...) θα το περίμενε αν δεν το σώζατε. Βούρκωσα, άντε πια, πρέπει να σκληρύνω λίγο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back