netplayer
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ειδες που εκτος απο μεντιουμ θα ημουν καλη και σε δικαστηριο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
netplayer
Νεοφερμένο μέλος
Παντως να μαντευεις , εξακολουθειςΕιδες που εκτος απο μεντιουμ θα ημουν καλη και σε δικαστηριο;
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι εννοεις;Και μη νομιζεις οτι καθομαστε τοση ωρα και σου μιλαμε απο ευσυνειδησια,περιμενουμε φωτο της κουκλας σου!Παντως να μαντευεις , εξακολουθεις![]()

netplayer
Νεοφερμένο μέλος

Υποσχομαι συντομα καλυτερες απο αυτες τις προχειρες.
moukelis, (Τασο με λενε εσενα?
) μαντευεις εννοω εισαι τοσο πειστικη που αλλαζεις τη φορα της μοιρας μου χα χα χα. Με επεισες για στειρωση 
Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και ότι θες εδώ είμαστε!
moukelis
Επιφανές μέλος
Τασο εγω ειμαι η Δωρα.Μακαρι να χρειαζοταν να τα μεγαλοποιησω ή να χρησιμοποιησω τη φαντασια μου και την επιχειρηματικοτητα μου για να σε πεισω,αλλα δυστυχως ειναι η θλιβερη πραγματικοτητα που μας πειθει ολους να προχωρησουμε σε στειρωσεις.Κανεις δεν νιωθει ιδιαιτερα ευχαριστα με το θεμα,ουτε χαιρεται να υποβαλει σε επεμβαση τη γατουλα του,αλλα ειναι τοσοι οι κινδυνοι,και τετοια η ζωη μας σημερα,που εχει καταληξει να ειναι σωτήρια για τα ζωάκια μας.Οποτε οταν προκειται για τη ζωη και την υγεια τους,για μενα τουλαχιστον,οι ρομαντικες ιδεες πανε περιπατο...Στειρωσα ηδη τον αρσενικο μου,και μετα το Πασχα θα στειρωσω και τη θηλυκη μου.
netplayer
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
netplayer
Νεοφερμένο μέλος
Μετα απο αυτο να δουμε τι θα γινει την επομενη φορα που θα με επισκεφτει η κορη μου με το σκυλακι της χα χα.Επισης, βλεπω οτι οι γατες υπακουν απολυτα στο νομο του γραμματοσημου, (οπως ολα τα θηλυκα θαλεγα, αν δεν φοβομουν να γινω μισητος εδω μεσα
), οταν θελω να την χαιδεψω δεν καθεται, και οταν αδιαφορω ερχεται και τριβεται 
moukelis
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

, θρονιάστηκε σπίτι και θα το σκέφτεσαι σε λίγο να φύγεις, ας λες τώρα ότι θα φεύγεις κ΄θα μένει νηστική. Δεν μπορείς ,παιδί μου να τους αντισταθείς, πάει κ΄τελείωσε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
netplayer
Νεοφερμένο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool