Γατάκι στον κήπο και χειμώνας

Οκ Παραδιδομαι!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:Ειδες που εκτος απο μεντιουμ θα ημουν καλη και σε δικαστηριο;:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:Ειδες που εκτος απο μεντιουμ θα ημουν καλη και σε δικαστηριο;:lol::lol::lol:
Παντως να μαντευεις , εξακολουθεις :)

Παντως να μαντευεις , εξακολουθεις :)
Τι εννοεις;Και μη νομιζεις οτι καθομαστε τοση ωρα και σου μιλαμε απο ευσυνειδησια,περιμενουμε φωτο της κουκλας σου!:P:P:P:lol:

ok, πως μπορω να αρνηθω στο κοινο φωτο της Μελισσας :)
Υποσχομαι συντομα καλυτερες απο αυτες τις προχειρες.

moukelis, (Τασο με λενε εσενα? :) ) μαντευεις εννοω εισαι τοσο πειστικη που αλλαζεις τη φορα της μοιρας μου χα χα χα. Με επεισες για στειρωση :)

Συνημμένα

• Image019.jpg
    Image019.jpg
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 67
  • Image020.jpg
    Image020.jpg
    45,6 KB · Εμφανίσεις: 55
  • Image023.jpg
    Image023.jpg
    192,9 KB · Εμφανίσεις: 55
Να σου ζήσει και απο μενα!!!:)
Και ότι θες εδώ είμαστε!

Πω πω,τωρα καταλαβαινω πως σε επεισε να συγκατοικησετε,ειναι μια κουκλα!Ποιος θα μπορουσε να της αντισταθει;
Τασο εγω ειμαι η Δωρα.Μακαρι να χρειαζοταν να τα μεγαλοποιησω ή να χρησιμοποιησω τη φαντασια μου και την επιχειρηματικοτητα μου για να σε πεισω,αλλα δυστυχως ειναι η θλιβερη πραγματικοτητα που μας πειθει ολους να προχωρησουμε σε στειρωσεις.Κανεις δεν νιωθει ιδιαιτερα ευχαριστα με το θεμα,ουτε χαιρεται να υποβαλει σε επεμβαση τη γατουλα του,αλλα ειναι τοσοι οι κινδυνοι,και τετοια η ζωη μας σημερα,που εχει καταληξει να ειναι σωτήρια για τα ζωάκια μας.Οποτε οταν προκειται για τη ζωη και την υγεια τους,για μενα τουλαχιστον,οι ρομαντικες ιδεες πανε περιπατο...Στειρωσα ηδη τον αρσενικο μου,και μετα το Πασχα θα στειρωσω και τη θηλυκη μου.

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Ναι, Δωρα, ειναι ομορφη και εξυπνη και με τροπους . Χα χα χα χα καποτε κοροιδευα οσους μιλουσαν ετσι για ζωα.

Ειδες ομως που εχουν κι αυτα χαρισματα;Και μαλιστα πολλες φορες παραπανω απο μερικους που θελουν να λεγονται ανθρωποι...

Σιγουρα Δωρα, παντοτε γυρω μου υπηρχε καποιο ζωο που ειχε καποιο κοντινο μου προσωπο, αλλα απο ιδεολογια απεφευγα να δεθω εγω με ενα επειδη πιστευω οτι καλυτερα να εξαντλησουμε την αγαπη και προσοχη στους ανθρωπους μεχρι και ο τελευταιος να εχει στεγη και τροφη, και επειτα ερχονται τα ζωα. Αλλα δεν ειμα δογματικος, αφου ετυχε ετσι, δεν θα παω κοντρα. Τωρα το επομενο θεμα μου ειναι να την παω στο γιατρο, και βλεπουμε :) Μετα απο αυτο να δουμε τι θα γινει την επομενη φορα που θα με επισκεφτει η κορη μου με το σκυλακι της χα χα.
Επισης, βλεπω οτι οι γατες υπακουν απολυτα στο νομο του γραμματοσημου, (οπως ολα τα θηλυκα θαλεγα, αν δεν φοβομουν να γινω μισητος εδω μεσα :P ), οταν θελω να την χαιδεψω δεν καθεται, και οταν αδιαφορω ερχεται και τριβεται :)

Τη συναντηση με το σκυλακι τη θελουμε καρε καρε!Οσο για τον κανονα του γραμματοσημου,το ιδιο λεμε κι ολες οι γυναικες για τους αντρες,αλλα δεν ειναι απολυτο.Νομιζω και τα ζωακια όπως και οι άνθρωποι,εκτιμουν το ενδιαφερον περισσοτερο απο το "φτυσιμο".Εξαιρεση αποτελει το τερας ο Σειριος,που οταν θελεις να τον χαϊδεψεις σε δαγκωνει,κι οταν δε θελεις,το ιδιο!:lol:

Έι, γειά, Τάσο, τώρα είδα ότι η υιοθεσία σου από τη μικρή Μελίσσα προχώρησε, όπως το είχα προβλέψει:up::up:, θρονιάστηκε σπίτι και θα το σκέφτεσαι σε λίγο να φύγεις, ας λες τώρα ότι θα φεύγεις κ΄θα μένει νηστική. Δεν μπορείς ,παιδί μου να τους αντισταθείς, πάει κ΄τελείωσε.

Ελενη βαλτή εισαι.. Ειμαι 2 μερες εκτος τωρα για δουλειες και με το μηνυμα σου με εκανες να σκεφτομαι ακομα περισσοτερο τι κανει εκει εξω με τις αλλες αλανιαρες φιλες της. Αυριο το πρωι θα ειμαι εκει να δω αν με πεθυμησε καθολου :P

Φυσικά και σε πεθύμησε ή ,μάλλον, σε αναζήτησε!!! Τώρα αν θα σου κρατήσει μούτρα ή θα σε υποδεχτεί με χαρές, τριψίματα και χουρχουρίσματα, εξαρτάται από το χαρακτήρα της. Άλλοτε ,πριν φύγεις, να της αφήνεις μέσα στη φωλιά της ένα ρούχο σου να μυρίζει την μυρωδιά σου:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back