Ismini
Διάσημο μέλος
Εκτος απο τα σκυλάκια που υπάρχουν σε άθλια κατάσταση και δύο Σιαμεζάκια (τα ιδια χάλια), υπάρχει ένα γατάκι κεραμιδό.
Ειναι πολύ αδύνατο και το τρίχωμα του δείχνει πολύ κακή υγεία.
Το έχουν σε κλουβάκι. Ειδα κάποιον να του καθαρίζει το κλουβί με ένα ξεσκονόπανο και να το παρασέρνει κι αυτό μαζί.
Εντομεταξύ αυτό το κακόμοιρο τσίριζε.
Σκέφτομαι ότι κανείς δεν θα το πάρει έτσι όπως είναι, και θα το πετάξουν στο δρόμο αν μεγαλώσει κι αλλο.
Δείχνει περίπου 3 μηνών.
Τι μπορούμε να κάνουμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτά τα μαγαζιά από κάπου δεν παίρνουν άδεια λειτουργίας; (Υπουργείο; Δήμο; ) Εκεί νομίζω θα πρέπει να γίνει η καταγγελία, ώστε να τους γίνει επιθεώρηση και ίσως να τους επιβληθεί πρόστιμο ή ακόμα και να ανκληθεί η άδειά τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω ρε Ισμήνη, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε....εγώ με 4, εσύ με 3.....μήπως να βγούμε παγανιά σε γνωστούς μπάς και το θέλει κανείς??????? η έστω αν θα μπορούσε κάποιος ακόμα και έξω σε κήπο, η πυλωτή να το κρατήσει?????? να γλυτώσει τουλάχιστον απο το κλουβί!!!!!!!!
Το πουλανε το γατακι, ή το χαριζουν?
Να καναμε μια καταγγελια?
Ω ρε γμτ.......τι κατάσταση ειναι αυτή????
Δεν ξέρω ρε Ισμήνη, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε....εγώ με 4, εσύ με 3.....μήπως να βγούμε παγανιά σε γνωστούς μπάς και το θέλει κανείς??????? η έστω αν θα μπορούσε κάποιος ακόμα και έξω σε κήπο, η πυλωτή να το κρατήσει?????? να γλυτώσει τουλάχιστον απο το κλουβί!!!!!!!!
Θα το επερνα εγω στον κηπο, αλλα πηρα τεσσερις γατες απο το stray, και το "δωματιακι" που εμενε η αγελαδιτσα ειναι κατηλειμμενο απο αυτες.

aretha
Περιβόητο μέλος
Για τα καταστήματα ’’ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ’’, σύμφωνα με τις διατάξεις της 266541/2003 Υπουργικής Απόφασης, απαιτείται Άδεια Λειτουργίας Καταστήματος Πώλησης σκυλιών και γάτων, η οποία χορηγείται από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Νομαρχίας Αθηνών (Φειδιππίδου 31- τηλ. 210 7781680).
Επομένως, εκεί πρέπει να γίνει η καταγγελία, γιατί σύμφωνα με την περιγραφή της Ισμήνης, στο μαγαζί αυτό καταπατούνται σίγουρα οι όροι με τους οποίους τους δόθηκε η άδεια.
Ismini
Διάσημο μέλος
Στο συγκεκριμένο μαγαζί γνωρίζω ότι εχουν γίνει πολλές καταγγελίες. Ομως ειναι απο τα αρχαιότερα pet shop και διαθέτει προφανώς γερό βίσμα.![]()
![]()
![]()
Αυτά τα μαγαζιά από κάπου δεν παίρνουν άδεια λειτουργίας; (Υπουργείο; Δήμο; ) Εκεί νομίζω θα πρέπει να γίνει η καταγγελία, ώστε να τους γίνει επιθεώρηση και ίσως να τους επιβληθεί πρόστιμο ή ακόμα και να ανκληθεί η άδειά τους.
Συνέχεια τα ζωα που φέρνει (περνάω τακτικά) είναι πολύ χάλια.
Παλιά ειχα αγοράσει ενα γατάκι (τη Ροζα) απο εκει γιατι δεν μπορουσα να τη βλεπω να υποφερει. Περιτο να περιγραψω σε τι κατασταση ηταν. (Τιγκα στα σκουληκια και γεματη ψυλλους).
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
θα κοιτάξω σε γνωστούς!!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Αρηθα το σκεφτηκα κι εγω αυτο. Αν ομως το παρουν και το πεταξουν στο δρομο, προκειμενου να μην τους γινει ελεγχος? Τι τους στοιχιζει ενα κεραμιδογατακι?Λοιπόν, έψαξα λίγο και βρήκα ότι:
Για τα καταστήματα ʼʼΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝʼʼ, σύμφωνα με τις διατάξεις της 266541/2003 Υπουργικής Απόφασης, απαιτείται Άδεια Λειτουργίας Καταστήματος Πώλησης σκυλιών και γάτων, η οποία χορηγείται από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Νομαρχίας Αθηνών (Φειδιππίδου 31- τηλ. 210 7781680).
Επομένως, εκεί πρέπει να γίνει η καταγγελία, γιατί σύμφωνα με την περιγραφή της Ισμήνης, στο μαγαζί αυτό καταπατούνται σίγουρα οι όροι με τους οποίους τους δόθηκε η άδεια.![]()
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Στο συγκεκριμένο μαγαζί γνωρίζω ότι εχουν γίνει πολλές καταγγελίες. Ομως ειναι απο τα αρχαιότερα pet shop και διαθέτει προφανώς γερό βίσμα.![]()
Συνέχεια τα ζωα που φέρνει (περνάω τακτικά) είναι πολύ χάλια.
Παλιά ειχα αγοράσει ενα γατάκι (τη Ροζα) απο εκει γιατι δεν μπορουσα να τη βλεπω να υποφερει. Περιτο να περιγραψω σε τι κατασταση ηταν. (Τιγκα στα σκουληκια και γεματη ψυλλους).
και εγώ έχω ακούσει οτι όντως έχουν γίνει καταγγελίες για
αυτό το μαγαζί......
στα κανάλια ίσως θα έπρεπε να τους βγάλουμε.......αλλά και πάλι ποιανού ιδρώνει το αυτί του (κανάλι εννοώ!)
Εστω και στον κηπο....Θα ρωτησω και εγω.
Ismini
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Λες να γίνονται κατόπιν προειδοποίησης οι έλεγχοι;Αρηθα το σκεφτηκα κι εγω αυτο. Αν ομως το παρουν και το πεταξουν στο δρομο, προκειμενου να μην τους γινει ελεγχος? Τι τους στοιχιζει ενα κεραμιδογατακι?
Αν έχουν βύσμα όπως λες, είναι πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλικη ξερεις σε ποια υπηρεσια της Νομαρχιας ανηκει?
Ειναι η μαμα μου διευθυντρια και ισως της ζητησω να κανει κατι.
Αλλα πρεπει να ξερω τον τομεα.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Θα ρωτήσω τον άντρα μου που δουλεύει σε δημοσιογραφικό πρακτορείο, μήπως έστω και για τα μάτια θα μπορόύσε να πάει απο εκεί με την κάμερα,......η λέτε να κάνει κακό....και όπως είπε η Ισμήνη να το σουτάρουνε???????
Ismini
Διάσημο μέλος
Τοσα θεματα εχει βγαλει....

aretha
Περιβόητο μέλος
Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Ανάπτυξης > Διεύθυνση Κτηνιατρικής > Τμήμα Κτηνιατρικών Εφαρμογών και Προστασίας ΖώωνΑλικη ξερεις σε ποια υπηρεσια της Νομαρχιας ανηκει?
Αχ, μακάρι να μπορέσει!!Ειναι η μαμα μου διευθυντρια και ισως της ζητησω να κανει κατι.
Ή έστω να μας συμβουλέψει για το πώς πρέπει να δράσουμε.Η πλατεία Κοτζιά είναι στο κέντρο της Αθήνας, Δήμος Αθηναίων. Επομένως είναι στον Κεντρικό Τομέα της Νομαρχίας.Αλλα πρεπει να ξερω τον τομεα.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Αυτο θα ηταν η ιδανικη λυση. Αλλα στο μεταξυ δεν ξερω τι θα γινει αυτο το γατακι. Τουλαχιστον τα Σιαμ ολο και καποιος θα βρεθει να τα παρει.
τον πήρα, αλλά τρέχει πανικόβλητος με τον Τελικό του Champions Leaque γμτ....!!!!!!
Από Πέμπτη ίσως να τον πείσω να κάνει κάτι.....ακόμα και ένα θεματάκι (ειναι αγγλικό το πρακτορείο και παίζουν κάτι τέτοια θέματα ανά το κόσμο).....
εντομεταξύ τι γίνεται.......

aretha
Περιβόητο μέλος
Πλάκα-πλάκα, έχει online φόρμα καταγγελιών. Λες;Μεταξυ αστειου και σοβαρου, μηπως να απευθυνομασταν στον Ευαγγελατο για την κατασταση στα πετ σοπ?
Τοσα θεματα εχει βγαλει....![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool