Γατάκι στο pet shop της πλατείας Κοτζιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καταρχήν αυτά που σας λέω δεν είναι για το Mr Zoo γιατί μόλις μπήκα στο site τους και δεν είναι το ίδιο με αυτό που λέω.

Για τον τρόπο, θα μιλήσω με τη δικηγόρο μας πρώτα και με όσους μάρτυρες έχω (συμπεριλαμβάνομαι και εγώ σε αυτούς που έχουν εμπειρία από το άλλο μαγαζί) και θα σας πω πως πρέπει να γίνει.

Ιδανικά για το συγκεκριμένο τώρα, θα πρέπει να βγουν φωτογραφίες, βίντεο από την αθλιότητα των ζώων, να μου στείλετε τα στοιχεία του pet shop μαζί με τις φωτογραφίες και να αποφασίσετε ποιοι θα έρθετε για μάρτυρες σε δίκη.

Μαρίνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία! Θα είναι καλό να έχουμε την υποστήριξή σας σε αυτό το θέμα.:up: Μίλησε με τη δικηγόρο σας και ενημέρωσέ μας.

Όσο για την καταγγελία στον Ευαγγελάτο, νομίζω πως αρκεί να τους αναφέρουμε μερικά περιστατικά, να τους πούμε για τις πάμπολλες καταγγελίες που έχουν γίνει χωρίς αποτελέσμα και για το γεγονός ότι παραβαίνονται ένα σωρό διατάξεις του νόμου. Από κει και πέρα, αυτοί κάνουν το δικό τους ρεπορτάζ.;)

Όπως και να 'χει, περιμένουμε τι θα μας πεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειμαι διατεθιμενη να βοηθησω οσο μπορω και για την καταγγελεια στα μμε και για οτι αλλο μπορει να γινει.στο συγκεκριμενο θεμα τωρα με αυτο το γατακι.αν το παρω εγω και το φιλοξενισω θα μπορεσει να υπαρξει βοηθεια απο το σωματειο για να του βρουμε ενα καλο σπιτι?επισης θα πρεπει να το δει γιατρος και πριν το δωσουμε για υιοθεσια να το κανουμε καλα.εχει γιατρους που συνεργαζεται το σωματειο?

Μπορω να το αγοράσω εγω και να πληρωσω για εμβολια και αποπαρασιτωση. Υποψιαζομαι επισης οτι εχει ψυλους.
Ποιος μπορει να το φιλοξενησει προσωρινα ειναι το θεμα.

μεχρι το βραδυ θα το εχω συζητησει με τους γονεις μου το θεμα και θα σας πω τι μπορει να γινει.οσο για τα εξοδα δεν δουλευω αλλα θα μπορουσα να τα αναλαβω αν ειναι σε λογικα πλαισια.εχω στενα χωρηθει με το καημενο.η λιλα μας που την αγορασαμε μαλιστα και 1 μηνος μας την εστειλαν ενω μια χαρα μαμα ειχε να την θυλασει και μυκητες ειχε και παρασιτα στα αυτια και ψωρα.και ηταν απο μικρο εκτοφειο μεσα στο σπιτι γεννημενη και μεγαλωμενη.δεν θελω να σκεφτω τι θα εχει το αλλο το αμοιρο το ζωντανο.

Εγω σε λιγο θα ειμαι εκτος συνδεσης. Αυτα που εγραψα παραπανω ισχυουν. Αυριο μπορω να πεταχτω απο τη δουλεια το πρωι και να το παρουμε.

να σε ρωτησω βρε ισμηνη,τι γινεται με τους ψυλλους?εχω και τη λιζα το σκυλι μου και θα εθρει και η λιλα την πεμπτη.φοβαμαι μην κολλησουν αν εχει κατι μεταδοτικο.μολις τωρα ξεμπερδεψαμε απο τους μηκυτες(κολλησαμε ολοι και η λιζα)

ειμαι διατεθιμενη να βοηθησω οσο μπορω και για την καταγγελεια στα μμε και για οτι αλλο μπορει να γινει.στο συγκεκριμενο θεμα τωρα με αυτο το γατακι.αν το παρω εγω και το φιλοξενισω θα μπορεσει να υπαρξει βοηθεια απο το σωματειο για να του βρουμε ενα καλο σπιτι?επισης θα πρεπει να το δει γιατρος και πριν το δωσουμε για υιοθεσια να το κανουμε καλα.εχει γιατρους που συνεργαζεται το σωματειο?

Το γατάκι μπορούμε να το αναλάβουμε όπως έγραψα και σε άλλο μήνυμα. Πάρτε το και μπορώ να το παραλάβω στο Νέο Κόσμο. Μόνο θα λείψω μερικές μέρες, θα πρέπει να γίνει σήμερα ως τη Πέμπτη ή μετά από την ερχόμενη Τετάρτη.

Εμβόλια - αποπαρασίτωση κτλ, θα τα κάνουμε εμείς δε χρειάζεται κάτι... Ιατρική περίθαλψη θα γίνει επίσης από δικο μας γιατρό.

Μαρίνα

Παιδιά σε ότι είναι να γίνει, μπορώ κι εγώ να συνεισφέρω οικονομικά. Δυστυχώς με άλλο τρόπο δεν μπορώ, ούτε κοντά είναι η δουλειά μου για να πεταχτώ να το πάρω. Αυτό που σίγουρα μπορώ είναι να βοηθήσω κάποιο απόγευμα στο να μαζέψουμε στοιχεία για την καταγγελία. Φωτογραφίες κλπ.

Διαβιβάζω σχετικό email του Αίλουρου που μόλις μου ήρθε:
"Είδα το θέμα με το γατάκι στο petshop. Αν το φιλοξενήσει κάποιος, ο αίλουρος αναλαμβάνει όλη την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη".

Επομένως, μένει μόνο η φιλοξενία του που θα γίνει από το Stray! Ισμήνη νομίζω μπορείς να το πάρεις!

Να ξέρετε πως η πράξη αυτή της αγοράς, εκτός ότι βοηθάει στο εμπόριο αυτό, είναι και άδικη για όλα τα γατάκια και κουτάβια που θα περάσουν από εκεί, τα οποία δε θα έχουν την ίδια τύχη.

Μαρίνα

παιδια ειναι δυνατον να πουλαει κεραμυδογατακι??? πρωτη φορα το ακουω μαρινα?? τι λές?? μηπως να πηγαινατε μαζι με την ισμηνη να το παρετε απο κει???κανονικα θα επρεπε να το χαριζει

Εγω μπορω να το παραλαβω και να το παω στο Νεο Κοσμο, με το αυτοκινητο.
Αυριο το πρωι, ή το απογευμα(μετα τις 6μιση) ακομα καλυτερα...
Μονο που δεν εχω γατοφορο.
Οποια θελει ερχεται μαζι μου.

Πρεπει να φυγω τωρα, θα λειψω για καμια ωρα.
Οποια θελει να ερθει ας μου στειλει πμ να συνενοηθουμε!

Ότι θέλει πουλάει... Και άλλοι το κάνουν. Αν θέλετε να πάμε, αλλά ώσπου να βρω εγώ χρόνο θα έχει γεράσει το γατί... γιατί είμαι κλεισμένη ως τις 12 το βράδυ αυτή την εβδομάδα και Παρασκευή φεύγω.

Μαρίνα

Αύριο να μιλήσουμε, με βολεύει καλύτερα... Αν είναι στο Νέο Κόσμο κατά τις 8, θα είναι ιδανικό.

Μαρίνα

Να ξέρετε πως η πράξη αυτή της αγοράς, εκτός ότι βοηθάει στο εμπόριο αυτό, είναι και άδικη για όλα τα γατάκια και κουτάβια που θα περάσουν από εκεί, τα οποία δε θα έχουν την ίδια τύχη.

Μαρίνα
Συμφωνώ απόλυτα αλλά μερικές φορές ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει να σκεφτόμαστε με λογική!

Σου έστειλα πμ. Πάμε μαζί αν θες.

....................................

Σαρδέλα δεν παίζεσαι:up:
Αχ το γατόνι...σώθηκε.
Ευτυχώς που πάει η σαρδελα να το πάρει....εγώ τα έχω φτύσει...με 14 ζωακια στο σπιτι...και μένω στην Λούτσα.:(

Μαρίνα

Με την ίδια λογική μην σώσουμε ένα ζώο στο δρόμο γιατί είναι άδικο για τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν

Στο ότι βοηθάει στο εμπόριο συμφωνώ αλλά απλά όταν του ψοφήσει θα πάρει άλλο να πουλήσει Ετσι και αλλιώς δεν του κόστισε τίποτα ο κόσμος είναι γεμάτος με καραμιδογατακια
Άσχετο μήπως ήσουνα στον όμιλο γερμανικού ποιμενικού?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back