dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τον τρόπο, θα μιλήσω με τη δικηγόρο μας πρώτα και με όσους μάρτυρες έχω (συμπεριλαμβάνομαι και εγώ σε αυτούς που έχουν εμπειρία από το άλλο μαγαζί) και θα σας πω πως πρέπει να γίνει.
Ιδανικά για το συγκεκριμένο τώρα, θα πρέπει να βγουν φωτογραφίες, βίντεο από την αθλιότητα των ζώων, να μου στείλετε τα στοιχεία του pet shop μαζί με τις φωτογραφίες και να αποφασίσετε ποιοι θα έρθετε για μάρτυρες σε δίκη.
Μαρίνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Μίλησε με τη δικηγόρο σας και ενημέρωσέ μας.Όσο για την καταγγελία στον Ευαγγελάτο, νομίζω πως αρκεί να τους αναφέρουμε μερικά περιστατικά, να τους πούμε για τις πάμπολλες καταγγελίες που έχουν γίνει χωρίς αποτελέσμα και για το γεγονός ότι παραβαίνονται ένα σωρό διατάξεις του νόμου. Από κει και πέρα, αυτοί κάνουν το δικό τους ρεπορτάζ.
Όπως και να 'χει, περιμένουμε τι θα μας πεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ποιος μπορει να το φιλοξενησει προσωρινα ειναι το θεμα.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι διατεθιμενη να βοηθησω οσο μπορω και για την καταγγελεια στα μμε και για οτι αλλο μπορει να γινει.στο συγκεκριμενο θεμα τωρα με αυτο το γατακι.αν το παρω εγω και το φιλοξενισω θα μπορεσει να υπαρξει βοηθεια απο το σωματειο για να του βρουμε ενα καλο σπιτι?επισης θα πρεπει να το δει γιατρος και πριν το δωσουμε για υιοθεσια να το κανουμε καλα.εχει γιατρους που συνεργαζεται το σωματειο?
Το γατάκι μπορούμε να το αναλάβουμε όπως έγραψα και σε άλλο μήνυμα. Πάρτε το και μπορώ να το παραλάβω στο Νέο Κόσμο. Μόνο θα λείψω μερικές μέρες, θα πρέπει να γίνει σήμερα ως τη Πέμπτη ή μετά από την ερχόμενη Τετάρτη.
Εμβόλια - αποπαρασίτωση κτλ, θα τα κάνουμε εμείς δε χρειάζεται κάτι... Ιατρική περίθαλψη θα γίνει επίσης από δικο μας γιατρό.
Μαρίνα
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
"Είδα το θέμα με το γατάκι στο petshop. Αν το φιλοξενήσει κάποιος, ο αίλουρος αναλαμβάνει όλη την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη".
Επομένως, μένει μόνο η φιλοξενία του που θα γίνει από το Stray! Ισμήνη νομίζω μπορείς να το πάρεις!
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρίνα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αυριο το πρωι, ή το απογευμα(μετα τις 6μιση) ακομα καλυτερα...
Μονο που δεν εχω γατοφορο.
Οποια θελει ερχεται μαζι μου.
Οποια θελει να ερθει ας μου στειλει πμ να συνενοηθουμε!
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρίνα
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω μπορω να το παραλαβω και να το παω στο Νεο Κοσμο, με το αυτοκινητο.
Αύριο να μιλήσουμε, με βολεύει καλύτερα... Αν είναι στο Νέο Κόσμο κατά τις 8, θα είναι ιδανικό.
Μαρίνα
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα αλλά μερικές φορές ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει να σκεφτόμαστε με λογική!Να ξέρετε πως η πράξη αυτή της αγοράς, εκτός ότι βοηθάει στο εμπόριο αυτό, είναι και άδικη για όλα τα γατάκια και κουτάβια που θα περάσουν από εκεί, τα οποία δε θα έχουν την ίδια τύχη.
Μαρίνα
Σου έστειλα πμ. Πάμε μαζί αν θες.Εγω μπορω να το παραλαβω και να το παω στο Νεο Κοσμο, με το αυτοκινητο.
myrtos
Δραστήριο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Σαρδέλα δεν παίζεσαιΕγω μπορω να το παραλαβω και να το παω στο Νεο Κοσμο, με το αυτοκινητο.
Αχ το γατόνι...σώθηκε.
Ευτυχώς που πάει η σαρδελα να το πάρει....εγώ τα έχω φτύσει...με 14 ζωακια στο σπιτι...και μένω στην Λούτσα.

myrtos
Δραστήριο μέλος
Να ξέρετε πως η πράξη αυτή της αγοράς, εκτός ότι βοηθάει στο εμπόριο αυτό, είναι και άδικη για όλα τα γατάκια και κουτάβια που θα περάσουν από εκεί, τα οποία δε θα έχουν την ίδια τύχη.
Μαρίνα
Με την ίδια λογική μην σώσουμε ένα ζώο στο δρόμο γιατί είναι άδικο για τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν
Στο ότι βοηθάει στο εμπόριο συμφωνώ αλλά απλά όταν του ψοφήσει θα πάρει άλλο να πουλήσει Ετσι και αλλιώς δεν του κόστισε τίποτα ο κόσμος είναι γεμάτος με καραμιδογατακια
Άσχετο μήπως ήσουνα στον όμιλο γερμανικού ποιμενικού?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool