Γατάκι στο pet shop της πλατείας Κοτζιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδια το συγκεκριμενο πετ σοπ χρονια πουλαει ζωα σε αθλια κατασταση..... Κι εγω εχω αγορασει απο εκει για να "σωσω". Το οτι εχουν γινει καταγγελειες και στον τυπο το ξερω κι απο τον αδερφο μου που ειναι δημοσιογραφος. Συμτωματικα για το συγκεκριμενο εχουμε μιλησει στο παρελθον.
Για τον Ευαγγελατο χρειαζονται σιγουρα στοιχεια, αν μπει καν στη λογικη να ασχοληθει.... Αν πατε με το κινητο τραβηξτε βιντεο σε οτι χειροτερο δειτε, χωρις να σας δουν. Αν τα καταφερετε. ΚΑι στειλτε κι αυτα....ΜΑζι με τη νομοθεσία. Κατι σε μασημενη τροφή όσα στοιχεια παραπανω εχετε.
Μαρινα εσεις μπορει να εχετε παραπανω στοιχεια. Καποιος ανεφερε για υπαλληλους που εχουν μιλησει. Ισχυει; Εχετε μαρτυριες;
Θα δω κι εγω μηπως πλησιαστει, αλλα δυσκολο ειδικα αφου οι εκπομπες τους τελειωνουν τωρα για καλοκαιρι!!! Δεν ξερω ποσο θα ασχοληθει.... Αλλα τι χανει κανεις;
Παλι θα πω, στοιχεια, στοιχεια στοιχεια και μασημενη τροφη!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με την ίδια λογική μην σώσουμε ένα ζώο στο δρόμο γιατί είναι άδικο για τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν

Στο ότι βοηθάει στο εμπόριο συμφωνώ αλλά απλά όταν του ψοφήσει θα πάρει άλλο να πουλήσει Ετσι και αλλιώς δεν του κόστισε τίποτα ο κόσμος είναι γεμάτος με καραμιδογατακια
Άσχετο μήπως ήσουνα στον όμιλο γερμανικού ποιμενικού?

Οχι. Δεν ειναι ιδια η λογικη, γιατι τα περισσοτερα ζωα που πωλουνται στα pet shops προερχονται απο Puppy Farms και καποτε πρεπει να σταματησει αυτο το εμποριο. Ειναι ολα αρρωστα, ερχονται γεννες ολοκληρες απο καθαροαιμα γατια που πεθαινουν απο λοιμωδη περιτονιτιδα.

Στην καλυτερη καταληγουν στο δρομο, στη χειροτερη πεθαινουν μεσα στη κλουβα.

Μαρινα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια το συγκεκριμενο πετ σοπ χρονια πουλαει ζωα σε αθλια κατασταση..... Κι εγω εχω αγορασει απο εκει για να "σωσω". Το οτι εχουν γινει καταγγελειες και στον τυπο το ξερω κι απο τον αδερφο μου που ειναι δημοσιογραφος. Συμτωματικα για το συγκεκριμενο εχουμε μιλησει στο παρελθον.
Για τον Ευαγγελατο χρειαζονται σιγουρα στοιχεια, αν μπει καν στη λογικη να ασχοληθει.... Αν πατε με το κινητο τραβηξτε βιντεο σε οτι χειροτερο δειτε, χωρις να σας δουν. Αν τα καταφερετε. ΚΑι στειλτε κι αυτα....ΜΑζι με τη νομοθεσία. Κατι σε μασημενη τροφή όσα στοιχεια παραπανω εχετε.
Μαρινα εσεις μπορει να εχετε παραπανω στοιχεια. Καποιος ανεφερε για υπαλληλους που εχουν μιλησει. Ισχυει; Εχετε μαρτυριες;
Θα δω κι εγω μηπως πλησιαστει, αλλα δυσκολο ειδικα αφου οι εκπομπες τους τελειωνουν τωρα για καλοκαιρι!!! Δεν ξερω ποσο θα ασχοληθει.... Αλλα τι χανει κανεις;
Παλι θα πω, στοιχεια, στοιχεια στοιχεια και μασημενη τροφη!!!!

Να σου πω την αλήθεια, μέλος μας έχει κάνει και συνάντηση μαζι τους αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς.

Στοιχεία έχουμε ναι, πολλά... αλλά όχι βίντεο.

Μαρίνα

Παιδία όπως και να'χει μια προσπάθεια στον Ευαγγελάτο (γιατί τελικά μόνο από'κει μάλλον ίσως να βγάλουμε άκρη) αξίζει, έστω και αν δε βγει κάτι. Όμως σκεφτόμουν ότι ίσως να είναι καλύτερο αν στέλναμε αρχικά ο καθένας μόνος του από μια καταγγελία.

Ίσως βέβαια και να είναι πιο αποτελεσματική η ομαδική καταγγελία..

Και μάλλον θα πρέπει να επικεντρωθούμε πιο πολύ στην οικονομική εκμετάλλευση των πελατών και στα ''βίσματα'' που έχουν τέτοια μαγαζιά, για να ενδιαφερθούν πιο πολύ.

Πάντως ότι κάνετε έιμαι κι εγώ μαζι.

για βιντεο θα μπορουσα να παω εγω κ να τραβηξω με το κινητο μου την αθλιοτητα χωρις να μας παρει κανεις χαμπαρι

Και εγώ είμαι μέσα για ό,τι αποφασίσετε :)

Τα βιντεο ειναι παντα πολυ καλο υλικο αν γινει εκπομπη....
Με προσοχη μη φυγει κανεις με μαυρο ματι

παιδια,πολυ σημαντικο,στο pet shop εχει και ενα μαιμουδακι και μια νυφιστα που ειναι σε ενα πολυ μικρο κλουβακι,ουτε να σηκωθει ορθια μπορει και πηγαινει περα δωθε σαν τρελη,να τραβηξετε και αυτο.δεν χρειαζεται να μπειτε μεσα ειναι στην βιτρινα,απο την πλευρα της πλατειας.

Καλά, δεν υποτίθεται ότι απαγορεύεται να πωλούνται μαϊμουδάκια ως κατοικίδια?:confused:

Διαβιβάζω σχετικό email του Αίλουρου που μόλις μου ήρθε:
"Είδα το θέμα με το γατάκι στο petshop. Αν το φιλοξενήσει κάποιος, ο αίλουρος αναλαμβάνει όλη την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη".

Επομένως, μένει μόνο η φιλοξενία του που θα γίνει από το Stray! Ισμήνη νομίζω μπορείς να το πάρεις!
Παιδιά χαίρομαι πολύ για την άμεση ανταπόκριση!!!
Να ευχαριστήσω ιδαιτέρως τον κο Πάνο (Αίλουρος) και τη Μαρίνα από το stray.
Σημερα θα παμε να δουμε το μεσημέρι εάν ειναι ακόμα εκει και απόγευμα θα το πάρουμε!

Τελικά μεσα στην ατυχία του, κοιταξτε ποση αγαπη βρηκε αυτό το κεραμιδογατάκι: Τα μισά μέλη του mycat ασχολούνται με την σωτηρία του, το stray με την φιλοξενια του και ο Αιλουρος με την περιθαλψη του.:up: Σιγουρα το μελλον του διαγράφεται ευοιωνο. Αντε να βρεθει κι ενα καλο σπιτακι για να ξεχασει την κακομεταχείριση.

Τελικά μεσα στην ατυχία του, κοιταξτε ποση αγαπη βρηκε αυτό το κεραμιδογατάκι: Τα μισά μέλη του mycat ασχολούνται με την σωτηρία του, το stray με την φιλοξενια του και ο Αιλουρος με την περιθαλψη του.:up: Σιγουρα το μελλον του διαγράφεται ευοιωνο. Αντε να βρεθει κι ενα καλο σπιτακι για να ξεχασει την κακομεταχείριση.
MAKAΡΙ. Μονο με εχει πιασει αγωνία μηπως δεν ειναι εκει σημερα....:sick:

Απότι καταλαβα δεν ειναι και τοσο μεγαλο για να το πεταξουν κιολας εξω. Αν δεν ειναι εκει, πιθανοτατα να το πηρε για να το σωσει απο την μιζερια καποιος καλος ανθρωπος.

ποτε θα το παρετε εκει?το απογευμα?

γιατι δεν περνεις τηλεφωνο να πεις οτι ενδιαφερεσαι και να στο κρατησουν ?θελεις να σου δωσω το τηλεφωνο?για το mr zoo,λεμε,πανω στην πλατεια?

Εχω το τηλέφωνο Αγγελική. Εαν τους πω να το κρατήσουν δεν θα το κάνουν σίγουρα. Θα παμε ομως απο εκει γυρω στις 2.30.

γιατι να μην το κανουν?πες οτι θα πας στις 14 30 να το παρεις και δωσε το ονομα σου και ενα τηλεφωνο.πες οτι το εχεις υποσχεθει σε ενα παιδακι και γι αυτο ενδιαφερεσαι να μην το δωσουν μεχρι της 14 30.

Να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα; Γιατι να μην το δώσουν; Ο στοχος μας δεν ειναι να βρει ένα καλό σπιτι; Ε, αν το θελει καποιος τι πειραζει να το παρει και να το αγαπησει;

γιατι να μην το κανουν?πες οτι θα πας στις 14 30 να το παρεις και δωσε το ονομα σου και ενα τηλεφωνο.πες οτι το εχεις υποσχεθει σε ενα παιδακι και γι αυτο ενδιαφερεσαι να μην το δωσουν μεχρι της 14 30.
1. Δεν μπορω να παρω ανετα τηλεφωνο απο τη δουλεια.
2. Δεν νομιζω οτι κατι τετοιο θα τους πεισει. Εαν εμφανιστει νωριτερα καποιος θα το παρει αυτος (μακαρι βεβαια και να ειναι και καλος)

Να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα; Γιατι να μην το δώσουν; Ο στοχος μας δεν ειναι να βρει ένα καλό σπιτι; Ε, αν το θελει καποιος τι πειραζει να το παρει και να το αγαπησει;
Μακαρι να το παρει καποιος που θα το αγαπησει (αλλα χλωμο το βλεπω).
Εγω φοβαμαι μην εχει πεθανει το γατακι ή μην το πετάξουν στο δρομο, διοτι ηταν σε αθλια κατασταση.

ismini,θελεις να παω να δω αν ειναι εκει?θελεις να τους ρωτησω ή να τους πω κατι?ειμαι πολυ κοντα.( αν και αποφευγω να πηγαινω γιατι στεναχωριεμαι)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back