χριστινα
Διάσημο μέλος
Για τον Ευαγγελατο χρειαζονται σιγουρα στοιχεια, αν μπει καν στη λογικη να ασχοληθει.... Αν πατε με το κινητο τραβηξτε βιντεο σε οτι χειροτερο δειτε, χωρις να σας δουν. Αν τα καταφερετε. ΚΑι στειλτε κι αυτα....ΜΑζι με τη νομοθεσία. Κατι σε μασημενη τροφή όσα στοιχεια παραπανω εχετε.
Μαρινα εσεις μπορει να εχετε παραπανω στοιχεια. Καποιος ανεφερε για υπαλληλους που εχουν μιλησει. Ισχυει; Εχετε μαρτυριες;
Θα δω κι εγω μηπως πλησιαστει, αλλα δυσκολο ειδικα αφου οι εκπομπες τους τελειωνουν τωρα για καλοκαιρι!!! Δεν ξερω ποσο θα ασχοληθει.... Αλλα τι χανει κανεις;
Παλι θα πω, στοιχεια, στοιχεια στοιχεια και μασημενη τροφη!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με την ίδια λογική μην σώσουμε ένα ζώο στο δρόμο γιατί είναι άδικο για τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν
Στο ότι βοηθάει στο εμπόριο συμφωνώ αλλά απλά όταν του ψοφήσει θα πάρει άλλο να πουλήσει Ετσι και αλλιώς δεν του κόστισε τίποτα ο κόσμος είναι γεμάτος με καραμιδογατακια
Άσχετο μήπως ήσουνα στον όμιλο γερμανικού ποιμενικού?
Οχι. Δεν ειναι ιδια η λογικη, γιατι τα περισσοτερα ζωα που πωλουνται στα pet shops προερχονται απο Puppy Farms και καποτε πρεπει να σταματησει αυτο το εμποριο. Ειναι ολα αρρωστα, ερχονται γεννες ολοκληρες απο καθαροαιμα γατια που πεθαινουν απο λοιμωδη περιτονιτιδα.
Στην καλυτερη καταληγουν στο δρομο, στη χειροτερη πεθαινουν μεσα στη κλουβα.
Μαρινα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια το συγκεκριμενο πετ σοπ χρονια πουλαει ζωα σε αθλια κατασταση..... Κι εγω εχω αγορασει απο εκει για να "σωσω". Το οτι εχουν γινει καταγγελειες και στον τυπο το ξερω κι απο τον αδερφο μου που ειναι δημοσιογραφος. Συμτωματικα για το συγκεκριμενο εχουμε μιλησει στο παρελθον.
Για τον Ευαγγελατο χρειαζονται σιγουρα στοιχεια, αν μπει καν στη λογικη να ασχοληθει.... Αν πατε με το κινητο τραβηξτε βιντεο σε οτι χειροτερο δειτε, χωρις να σας δουν. Αν τα καταφερετε. ΚΑι στειλτε κι αυτα....ΜΑζι με τη νομοθεσία. Κατι σε μασημενη τροφή όσα στοιχεια παραπανω εχετε.
Μαρινα εσεις μπορει να εχετε παραπανω στοιχεια. Καποιος ανεφερε για υπαλληλους που εχουν μιλησει. Ισχυει; Εχετε μαρτυριες;
Θα δω κι εγω μηπως πλησιαστει, αλλα δυσκολο ειδικα αφου οι εκπομπες τους τελειωνουν τωρα για καλοκαιρι!!! Δεν ξερω ποσο θα ασχοληθει.... Αλλα τι χανει κανεις;
Παλι θα πω, στοιχεια, στοιχεια στοιχεια και μασημενη τροφη!!!!
Να σου πω την αλήθεια, μέλος μας έχει κάνει και συνάντηση μαζι τους αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς.
Στοιχεία έχουμε ναι, πολλά... αλλά όχι βίντεο.
Μαρίνα
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Ίσως βέβαια και να είναι πιο αποτελεσματική η ομαδική καταγγελία..
Και μάλλον θα πρέπει να επικεντρωθούμε πιο πολύ στην οικονομική εκμετάλλευση των πελατών και στα ''βίσματα'' που έχουν τέτοια μαγαζιά, για να ενδιαφερθούν πιο πολύ.
Πάντως ότι κάνετε έιμαι κι εγώ μαζι.
ladycat
Διάσημο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Με προσοχη μη φυγει κανεις με μαυρο ματι
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Παιδιά χαίρομαι πολύ για την άμεση ανταπόκριση!!!Διαβιβάζω σχετικό email του Αίλουρου που μόλις μου ήρθε:
"Είδα το θέμα με το γατάκι στο petshop. Αν το φιλοξενήσει κάποιος, ο αίλουρος αναλαμβάνει όλη την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη".
Επομένως, μένει μόνο η φιλοξενία του που θα γίνει από το Stray! Ισμήνη νομίζω μπορείς να το πάρεις!
Να ευχαριστήσω ιδαιτέρως τον κο Πάνο (Αίλουρος) και τη Μαρίνα από το stray.
Σημερα θα παμε να δουμε το μεσημέρι εάν ειναι ακόμα εκει και απόγευμα θα το πάρουμε!
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Σιγουρα το μελλον του διαγράφεται ευοιωνο. Αντε να βρεθει κι ενα καλο σπιτακι για να ξεχασει την κακομεταχείριση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
MAKAΡΙ. Μονο με εχει πιασει αγωνία μηπως δεν ειναι εκει σημερα....Τελικά μεσα στην ατυχία του, κοιταξτε ποση αγαπη βρηκε αυτό το κεραμιδογατάκι: Τα μισά μέλη του mycat ασχολούνται με την σωτηρία του, το stray με την φιλοξενια του και ο Αιλουρος με την περιθαλψη του.Σιγουρα το μελλον του διαγράφεται ευοιωνο. Αντε να βρεθει κι ενα καλο σπιτακι για να ξεχασει την κακομεταχείριση.

Κείρα
Δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
1. Δεν μπορω να παρω ανετα τηλεφωνο απο τη δουλεια.γιατι να μην το κανουν?πες οτι θα πας στις 14 30 να το παρεις και δωσε το ονομα σου και ενα τηλεφωνο.πες οτι το εχεις υποσχεθει σε ενα παιδακι και γι αυτο ενδιαφερεσαι να μην το δωσουν μεχρι της 14 30.
2. Δεν νομιζω οτι κατι τετοιο θα τους πεισει. Εαν εμφανιστει νωριτερα καποιος θα το παρει αυτος (μακαρι βεβαια και να ειναι και καλος)
Μακαρι να το παρει καποιος που θα το αγαπησει (αλλα χλωμο το βλεπω).Να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα; Γιατι να μην το δώσουν; Ο στοχος μας δεν ειναι να βρει ένα καλό σπιτι; Ε, αν το θελει καποιος τι πειραζει να το παρει και να το αγαπησει;
Εγω φοβαμαι μην εχει πεθανει το γατακι ή μην το πετάξουν στο δρομο, διοτι ηταν σε αθλια κατασταση.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool