Γατάκι στο pet shop της πλατείας Κοτζιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδιά, μην πανικοβάλεστε. Δεν θα πάθει τίποτα από τώρα ως τις 6.30. Κι αν είναι να το πάθει σε τελική θα το πάθει είτε είναι στο pet shop είτε με κάποιον από μας.
Ξαδερφάκι (:P ), κανόνισα και με την κυρία Μίλυ και με το που το πάρουμε θα το πάμε στον Αιλουρο και μετά στα παιδιά από το stray!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, μην πανικοβάλεστε. Δεν θα πάθει τίποτα από τώρα ως τις 6.30. Κι αν είναι να το πάθει σε τελική θα το πάθει είτε είναι στο pet shop είτε με κάποιον από μας.
Ξαδερφάκι (:P ), κανόνισα και με την κυρία Μίλυ και με το που το πάρουμε θα το πάμε στον Αιλουρο και μετά στα παιδιά από το stray!
Συμφωνω! Παιδια ενταξει θα ειναι για λιγες ωρες εκει. Καλυτερα να μην το πηγαινουμε απο εδω κι απο κει..
Τωρα που εφαγε το γάιδαρο δεν θα κολλησει στην ουρά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενταξει ξαδερφουλα!!!!:lol: :lol: :lol:

Παιδιά, βγάλτε το και καμιά φωτογραφία το μικράκι να το δούμε... :inlove:

Να βγαλουμε μια πριν και μια μετα να δουμε διαφορα!!!

παιδια εγω δεν φοβαμαι μηπως παθει κατι με την υγεια του,αλλα μηπως φοβηθηκαν αυτοι με την ερωτηση μου και το βγαλουν εξω το γατακι

παιδια εγω δεν φοβαμαι μηπως παθει κατι με την υγεια του,αλλα μηπως φοβηθηκαν αυτοι με την ερωτηση μου και το βγαλουν εξω το γατακι
Αγγελική δεν μπορείς να περάσεις άπό εκεί ή να πάρεις τηλέφωνο και να πεις ότι θα περάσει αργότερα η ανηψιά μου, βαφτιστήρα ή ότι άλλο έχεις πει να το πάρει και να μην το δώσουν? Εν ανάγκη άφησε το όνομα της Σαρδέλας (Ελένη)

Εγώ θα έλεγα να το πάρουμε απο εκεί το γρηγορότερο. Μέχρι τις 6.30 είναι αρκετές ώρες ακόμη.

Παιδια εγω προτεινω
Ή ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18,30 Η΄ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ no2 Tsoufis!

αφου υπαρχει η λυση,γιατι να μην το παρουμε,αγκαλιτσα μου θα ειναι μεχρι τις 14 30.και μετα αγκαλιτσα με την tsoufis,για τον λογο που ειπα παραπανω,φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα!

αφου υπαρχει η λυση,γιατι να μην το παρουμε,αγκαλιτσα μου θα ειναι μεχρι τις 14 30.
Αγγελικη καλυτερα να μπει κατευθειαν στη γατοφορο και να παει ΑΙΛΟΥΡΟ. Το γατακι φαινεται πολυ ταλαιπωρημένο και δεν θα καθησει αγκαλια ευκολα ακομη. Εξαλου μαλλον εχει ψυλους...(εαν εχει και σκουληκια-μαλλον εχει- μπορει να εχει ανεξελεγκτες διάροιες)

Εαν παρολαυτα νομιζετε οτι ετσι ειναι καλυτερα (δηλαδη να το παρετε τωρα) εγω δεν εχω αντίρηση!
Εξαλου αυτο το γατακι απλως το ειδα και το λυπηθηκα αλλα δεν εχω την "κηδεμονία":)

παιδια εγω μπορω να τα αντιμετωπισω ολα αυτα,ομως δεν θα μπορεσω να μαθω οτι πηγατε και δεν το βρηκατε και μπορει να φταιω εγω!εγω εχω κουτα στο γραφειο και αν δω οτι δεν καθεται αγκαλια μπορω να το βαλω μεσα με πανακι και να καθησει ησυχα.οτι θελετε,περιμενω να μου πειτε.

Τελικα τι θα γινει?
Tsoufis, που θα το εχεις να το παρεις?
Σε ποια περιοχη?

επειδη βγαινω για 10 λεπτα εξω,αν αποφασισετε παρτε με αν θελετε στο 6972123544 να παω να το παρω.

Sardela, θα το κρατήσω στο γραφείο μου μέχρι να έρθετε το απόγευμα.
Είμαι Σόλωνος.

Τι έγινε με το γατάκι? Που καταλήξατε?

Περιμένω την sardela να μου το φέρει.
Τώρα λογικά θα είναι καθ' οδόν

Παιδια μπορει καποιος να ειδιποιησει και το εκπαζ της αθηνας για τη νυφίτσα????Κρίμα ειναι το ζωντανο. Τα τηλεφωνα ειναι κατω στην υπογραφη μου αλλα ειμαι θεσσαλονικη και δεν εχω στοιχεια.
\n ekpaz@ekpazp.gr
con_tel.png
+30 22970 31338
con_fax.png
+30 22970 28214

Εξίσου
ΑΝΙΜΑ, Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής
Γραφεία και Σταθμός Α/ Βοηθειών:
Μενελάου 134, 17676, Καλλιθέα
Ταχυδρομική θυρίδα: 75072 17610 Καλλιθέα
τηλ/φαξ: 210 9510075
τηλ. επικοινωνίας: 6972664675
e-mail: wildlifecare@gmail.com

τι καλα που βρεθηκε λυση για το μικρουλι:) :) τωρα ολα καλα θα πανε.θα το αναλαβει και ο κυριος πανος(αιλουρος)μην ανησυχειτε καθολου!θα γινει καλα και με το καλο θα βρει και σπιτι:up:

Παιδιά μπράβο για τη διάσωση του μικρούλη. Eνεργήσατε πολύ γρήγορα! Mπράβο :) Περιμένουμε νεότερα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back