Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξαδερφάκι (
), κανόνισα και με την κυρία Μίλυ και με το που το πάρουμε θα το πάμε στον Αιλουρο και μετά στα παιδιά από το stray!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Συμφωνω! Παιδια ενταξει θα ειναι για λιγες ωρες εκει. Καλυτερα να μην το πηγαινουμε απο εδω κι απο κει..Παιδιά, μην πανικοβάλεστε. Δεν θα πάθει τίποτα από τώρα ως τις 6.30. Κι αν είναι να το πάθει σε τελική θα το πάθει είτε είναι στο pet shop είτε με κάποιον από μας.
Ξαδερφάκι (), κανόνισα και με την κυρία Μίλυ και με το που το πάρουμε θα το πάμε στον Αιλουρο και μετά στα παιδιά από το stray!
Τωρα που εφαγε το γάιδαρο δεν θα κολλησει στην ουρά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αγγελική δεν μπορείς να περάσεις άπό εκεί ή να πάρεις τηλέφωνο και να πεις ότι θα περάσει αργότερα η ανηψιά μου, βαφτιστήρα ή ότι άλλο έχεις πει να το πάρει και να μην το δώσουν? Εν ανάγκη άφησε το όνομα της Σαρδέλας (Ελένη)παιδια εγω δεν φοβαμαι μηπως παθει κατι με την υγεια του,αλλα μηπως φοβηθηκαν αυτοι με την ερωτηση μου και το βγαλουν εξω το γατακι
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ή ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18,30 Η΄ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ no2 Tsoufis!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αγγελικη καλυτερα να μπει κατευθειαν στη γατοφορο και να παει ΑΙΛΟΥΡΟ. Το γατακι φαινεται πολυ ταλαιπωρημένο και δεν θα καθησει αγκαλια ευκολα ακομη. Εξαλου μαλλον εχει ψυλους...(εαν εχει και σκουληκια-μαλλον εχει- μπορει να εχει ανεξελεγκτες διάροιες)αφου υπαρχει η λυση,γιατι να μην το παρουμε,αγκαλιτσα μου θα ειναι μεχρι τις 14 30.
Εαν παρολαυτα νομιζετε οτι ετσι ειναι καλυτερα (δηλαδη να το παρετε τωρα) εγω δεν εχω αντίρηση!
Εξαλου αυτο το γατακι απλως το ειδα και το λυπηθηκα αλλα δεν εχω την "κηδεμονία"

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Tsoufis, που θα το εχεις να το παρεις?
Σε ποια περιοχη?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι Σόλωνος.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα λογικά θα είναι καθ' οδόν
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
\n ekpaz@ekpazp.gr
Εξίσου
ΑΝΙΜΑ, Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής
Γραφεία και Σταθμός Α/ Βοηθειών:
Μενελάου 134, 17676, Καλλιθέα
Ταχυδρομική θυρίδα: 75072 17610 Καλλιθέα
τηλ/φαξ: 210 9510075
τηλ. επικοινωνίας: 6972664675
e-mail: wildlifecare@gmail.com
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
τωρα ολα καλα θα πανε.θα το αναλαβει και ο κυριος πανος(αιλουρος)μην ανησυχειτε καθολου!θα γινει καλα και με το καλο θα βρει και σπιτι
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιμένουμε νεότερα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool