23-04-14
11:58
Αυτό το πανέμορφο γατάκι ήταν ένα μήνα στο νοσοκομείο λόγω πνευμονίας,επίσης έχει ανεβασμένο ζάχαρο και θέλει ειδική τροφούλα!Είναι θηλυκό,στειρωμένο,αποπαρασιτωμένο,ξέρει να πηγαίνει στην άμμο του,δεν γρατζουνάει,είναι πολυυυ χαδιάρικο και ακούει!!!Δυστυχώς δεν μπορώ να το φιλοξενήσω παραπάνω καθώς έχω άλλα 3 ζωάκια μέσα στο σπίτι.Για όποιον θα θέλει να του δώσει ένα σπιτάκι το τηλ μου είναι 6985623547
Αρ, Πρωτοδικείου: 6851/2007, ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
Αρ, Πρωτοδικείου: 6851/2007, ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
24-04-14
23:19
Γλυκιά τιγρούλα με όμορφες ματάρες!!
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη!
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
26-04-14
15:08
Εύχομαι να βρει σύντομα σπίτι αυτό το πανέμορφο μικρό! 

26-04-14
15:21
αχ μακάρι!!μέχρι τη δευτέρα μπορώ να το κρατήσω..ελπίζω ως τότε να βρεθεί κάποιος γιατί το γλυκουλι δεν θα τα καταφέρει στο δρόμο. 

28-04-14
11:36

είναι πανέμορφο! Για όσους δεν ξέρουν η ioupapa έχει σώσει πάρα πολλά ζωάκια και τους έχει βρει σπίτι. Εύχομαι και αυτό να είναι τυχερό και να βρει μια οικογένεια!
Γιατί είχε πνευμονία?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum