cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
γαλα δε νομιζω να κανει

νερακι κ χαμομηλακι αν μπορεις να της δωσεις θα ηταν καλο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλυτερα να παρεις εναν γιατρο τηλ κ να τον ρωτησεις!
γαλα δε νομιζω να κανει
νερακι κ χαμομηλακι αν μπορεις να της δωσεις θα ηταν καλο...
σε ευχαριστω fnou θα τα κανω
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν και με το ζορι της το δινω τουλαχιστον κανει τσισακια θελει να κοιμαται συνεχεια
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
να την πας στον γιατρο. Γατα που δεν τρωει, δεν ενεργειται και δεν εχει διαθεση, δεν ειναι καλα.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
τελικα τι εγινε με την γατουλα?
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικα ηρθε σπιτι ο γιατρος ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ηταν κατι ανησυχιτικο τις εκανα εντριβες στην κοιλιτσα με ζεστο χαμομηλακι και στο ποπουδακι για να γινουν συσπασεις της επεσε βαρυ στο στομαχακι το γαλατακι, μεχρι της 4:00 το πρωι οπως ειπε ο γιατρος ανα 20 λεπτα της εδεινα ουτε ενα 1εμελ ζεστο χαμομηλακι να την βοηθησει με την κοιλιτσα της το αποτελεσμα ηταν η πανθηρουλα να ζωηρεψει
)))))) να αρχιζει να παιζει και το σημαντικο να ενεργηθει απο μονη της!!!!!!!!!!!!Σημερα απο τις 8:00 αρχιζε να κλαιει για να κανει μαμ βασει γιατρου λιγο-λιγο γαλατακι για να επανελθει σωστα το στομαχακι της και ξανα παλι ενεργηθηκαμε!!!!και τωρα κοιμομαστε.Ειναι μια ζουζουνα χωνει ολο της το μουτρακι στο προσωπο μου δινει φιλακια ειναι τρυφερο πλασμα και τα αλλα δυο ειναι αλλα οσο να 'ναι αυτη ειναι το μικροτερο και ολοι εχουμε μια αδυναμια στα πιο μικρουλια
)))Να 'ναι καλα τα μωρουλια μου οταν αποκτησουν νεους γατογονιους να τους κανουν περιφανους, δεν ειναι δυνατον να τα μεγαλωνω απο ωρων που τα παρατησαν στο βουνο και να μου παθουν κατι τωρα ε οχι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

Terifique
Δραστήριο μέλος
Τελικα ηρθε σπιτι ο γιατρος ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ηταν κατι ανησυχιτικο τις εκανα εντριβες στην κοιλιτσα με ζεστο χαμομηλακι και στο ποπουδακι για να γινουν συσπασεις της επεσε βαρυ στο στομαχακι το γαλατακι, μεχρι της 4:00 το πρωι οπως ειπε ο γιατρος ανα 20 λεπτα της εδεινα ουτε ενα 1εμελ ζεστο χαμομηλακι να την βοηθησει με την κοιλιτσα της το αποτελεσμα ηταν η πανθηρουλα να ζωηρεψει)))))) να αρχιζει να παιζει και το σημαντικο να ενεργηθει απο μονη της!!!!!!!!!!!!Σημερα απο τις 8:00 αρχιζε να κλαιει για να κανει μαμ βασει γιατρου λιγο-λιγο γαλατακι για να επανελθει σωστα το στομαχακι της και ξανα παλι ενεργηθηκαμε!!!!και τωρα κοιμομαστε.Ειναι μια ζουζουνα χωνει ολο της το μουτρακι στο προσωπο μου δινει φιλακια ειναι τρυφερο πλασμα και τα αλλα δυο ειναι αλλα οσο να 'ναι αυτη ειναι το μικροτερο και ολοι εχουμε μια αδυναμια στα πιο μικρουλια
)))Να 'ναι καλα τα μωρουλια μου οταν αποκτησουν νεους γατογονιους να τους κανουν περιφανους, δεν ειναι δυνατον να τα μεγαλωνω απο ωρων που τα παρατησαν στο βουνο και να μου παθουν κατι τωρα ε οχι!!!
Μπράβο, καλά νέα. Εύχομαι και σε σας καλή δύναμη και καλή τύχη, όπως και σε όσους ψάχνουν. Τα μικρά τα έχεις μέσα?... εμείς δυστυχώς στην πυλωτή (παρομοίως βρήκαμε 3 μικρά, πεταμένα με σε σακούλα).... μακάρι όλα σύντομα να είναι σε μια ζεστή αγκαλιά με όση φροντίδα τους στέρεισαν κάποιοι στις πρώτες ώρες της ζωής τους.

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο, καλά νέα. Εύχομαι και σε σας καλή δύναμη και καλή τύχη, όπως και σε όσους ψάχνουν. Τα μικρά τα έχεις μέσα?... εμείς δυστυχώς στην πυλωτή (παρομοίως βρήκαμε 3 μικρά, πεταμένα με σε σακούλα).... μακάρι όλα σύντομα να είναι σε μια ζεστή αγκαλιά με όση φροντίδα τους στέρεισαν κάποιοι στις πρώτες ώρες της ζωής τους.![]()
Να σαι καλα σε ευχαριστω και σε εσενα καλη δυναμη τα μικρα τωρα τα εχω στο πισω μπαλκονι ειναι σε σπιτακι μεσα με τις γουνες τους μεσα στα ζεστα τους εχει ξαπλωσει μαζι τους και ο (πολυ μεγαλος) σκυλουκος μου
Μακαρι ευχομαι ολα τα μωρουλια να βρουν αυτο που τους αξιζει τουλαχιστον υπαρχουν Ανθρωποι σαν και εμας ολους που τα προστατευουμαι οσο μπορουμε απο τα διποδα άλλα ζωα
zoulicious
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Συγνωμη παιδια, αλλα θελω να ρωτησω κατι ασχετο.. Μηπωσ γνωριζει κανεις που μπορω να βρω ειδικο σωληνακι π ναι κολλημενο σε συριγγα για ταισμα. Εχω κ εγω 4 γατακια, π κοιμουνται ολη τν ωρα, κ δεν πολυτρωνε με την απλη συριγγα κ το μισο τ φτηνουνε. Εχω ρωτησει σε κτηνιατρο κ σε 2 πετ σοπ, κ δεν βρισκω πουθενα. Αν ειναι ευκολο ας μου πει καποιος pls... Eυχαριστω
Λογικά σε φαρμακείο. Αλλιώς μπορείς να πάρεις και τα ειδικά μπιμπερό για μικρά ζώα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool