Γατάκι χωρίς κάτω σιαγόνα

Συγκινήθηκα με τα γατάκια. :'(

Εύχομαι να γιάνουν όλα τους. =]

Μπράβο για τη δύναμη και την υπομονή που δείχνετε!

:flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συνχαρητηρια!!!!!!!!σε ολους οσους μαζευουν αρωστα ζωακια!!!!!ευχομαι μεσα απ την καρδια μου τα καλλυτερα!!!
κι εμενα ο πατσινος μου ο γερουλης μου,η αγαπη μου,οταν το βρηκα ηταν χτυπημενος στο στοματακι,οπως εχω ξαναπει εδω δεν εχουμε κτηνιατρο,το παλεψα μονη μου,ηταν κι αγριος και δεν καθονταν,μεγαλη ιστορια...ενα τεταρτο σαλαμι χαλουσα μεχρι να φαει,ολες οι γατες ετρωγαν εκτος απ αυτον,με παρακαλια και κλαματα τον κυνηγουσα την κατηφορα να φαει εστω λιγο,μια μερα τον επιασα με το ζορι και τον εβαλα σπιτι,με γρατζουνισε παντου,ομως με το που μπηκε μεσα εγινε θαυμα,καθονταν να τον περιποιουμε,και σιγα,σιγα εγινε καλα.εξω ειχα τη μανα του και τ αδελφια του,εκεινα τα ειχα χρονια,ομως ο πατσινος ο συντροφος μιας ολοκληρης ζωης ακομα κοντα μου ειναι,διεψευσε ολες τις θεωριες των κτηνιατρων οτι θα πεθανει,οτι θελει ευθανασια κλπ.και ενα προβλημα που εχει στα δοντια του βγηκε σε καλο,ποτε δεν εφαγε φολα εξω,μονο απ τα χερια μου τρωει χρονια τωρα,παει τη βολτιτσα του καθε μερα,και ερχεται παντα πισω,δε μπορω εδω στο νησι να το χω μονο μεσα,ειναι το παραθυρο ανοιχτο και βγαινει ποτε-ποτε,ειναι 13 χρονων.
σημερα μου κανε ζηλιες που βαλα τα 5 μωρακια μεσα και δεν ετρωγε,τον εβαλασ αλλο δωματιο κι ειχα τα μικρα στο σαλονι να τα ζουζουνεψω,σιγα,σιγα θα τα μαθει πιστευω!!!!!!καλη δυναμη σε ολους οσους προσπαθουμε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back