Γατάκι ψάχνει σπίτι...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

geolovy

Νεοφερμένο μέλος

Η geolovy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Είμαι μια μικρή γατούλα, τριών μηνών και τριγυρνούσα χτυπημένη και ταλαιπωρημένη στο Μετς μέχρι που με μάζεψε μια κοπέλα , και με πήγε στη Χρύσα, μια γλυκιά κτηνίατρο. Το ποδαράκι μου ήταν χτυπημένο και δε μπορούσα να το πατήσω. Η Χρύσα μου το καθάρισε, με πλάκωσε στις αντιβιώσεις και στις ενέσεις και με φιλοξένησε 2 εβδομάδες στο ιατρείο της. Πήρα και μερικά γραμμάρια και φάνηκε η αρχοντιά μου γιατί είμαι πολύ όμορφη γατούλα. Όμως λείπουν τρία δαχτυλάκια από το μπροστά ποδαράκι μου κι άρα δε μπορώ να μείνω στους δρόμους! Βέβαια τώρα το ποδαράκι μου είναι καλά αλλά πρέπει να με πάρει κάποιος στο σπίτι του, να με βαφτίσει, να με αγαπάει και να με προσέχει! Προς το παρόν με έχουν στο γραφείο τους κάποιες κυρίες, που με παίρνουν αγκαλιά συνέχεια και σκύβουν μπροστά στο κλουβάκι μου και μου λένε γλυκόλογα, αλλά εγώ ακόμα φοβάμαι και δε βγαίνω να με χαϊδέψουν. Αλλά πού θα πάει, θα με καταφέρουν στο τέλος…!
Όποιος θέλει να με πάρει στο σπίτι του να πάρει τηλέφωνο την Γωγώ στο 6977349887, αλλά η Γωγώ λέει ότι θα με δώσει σε κάποιον που αγαπάει πολύ τις γατούλες, που δεν θα τον πειράζει που έχω μόνο 2 δαχτυλάκια στο δεξί, μπροστά, ποδαράκι μου και που θα με έχει σε σπίτι κι όχι στον δρόμο γιατί αφού μου λείπουν τα νυχάκια μου ίσως να μη μπορώ να τσακωθώ με τις άλλες γατούλες!
Αν έχετε email στείλτε μας στο geolovy@gmail.com για να στείλω φωτογραφία μου να με δείτε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου το γλυκούλι μου.
Καλή τύχη ψυχουλίτσα μου σου εύχομαι ολόψυχα!
Αν υπάρχουν φωτογραφίες ανέβασέ τες, βοηθάνε πάρα πάρα πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC04265.jpg

DSC04268.jpg

Δεν είναι γλύκα?? Την έχω στα πόδια μου, στο γραφείο, μήπως και την εξημερώσω γιατί μάλλον την είχαν χτυπήσει άνθρωποι και φοβάται πάρα πολύ... τη φωνούλα της δεν την έχω ακούσει ακόμα, είναι πολύ φρόνιμη...!!

Συνημμένα

• DSC04265.jpg
    DSC04265.jpg
    465,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC04268.jpg
    DSC04268.jpg
    399,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC04265.jpg
    DSC04265.jpg
    465,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC04268.jpg
    DSC04268.jpg
    399,1 KB · Εμφανίσεις: 36
Τσυχούλα μου πανέμορφη είναι!!!
Πως και δεν την κρατάς εσύ?

Ειναι γλυκα! Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα! Καλη τυχη στην γατουλα!

Eίναι πεντάμορφη και να ξέρεις πως δεν είναι δα και τόσο σπουδαία αναπηρία αυτή.
Μπράβο σου που την κρατάς κοντά σου στο γραφείο,
αυτό δείχνει πόσο πολύ την αγαπάς.
Εύχομαι να βρεθεί μια ζεστή αγκαλίτσα για την γλυκιά γατούλα

@ Kalliastar
Θα ήθελα πολύ να την κρατήσω αλλά λείπω συχνά σε ταξίδια κι επιπλέον έχω ένα γάτο (που με υιοθέτησε πριν από 4 χρόνια, αδέσποτος κι άρρωστος κι αυτός... μα όλα σε εμένα τυχαίνουν??? ;)) που τον προσέχουν οι γονείς μου οι οποίοι δεν ενθουσιάστηκαν στην ιδέα να τους στείλω άλλη μια γάτα...

@mickey mouse
Μα ναι, δεν είναι σοβαρό αυτό που έχει. Η πληγούλα έχει αρχίσει κι επουλώνεται κι η μικρή μου δεν πονάει καν. Και το πατάει μια χαρά το ποδαράκι της. Κι έχει αρχίσει και με συνηθίζει, κοιμάται στα πόδια μου χωρίς να κοιτάζει για διαφυγή! Θα στενοχωρηθώ πολύ όταν τη δώσω, αλλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς, δυστυχώς... θέλω απλά να βρεθεί να την πάρει κάποιος που να την αγαπάει πολύ...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back