myrto91
Νεοφερμένο μέλος
σχετικα προσφατα εγινα και εγω μια ''γατομανα'' μιασ και και βρηκα ενα πολυ μικρο ,αρρωστο και ταλαιπωρημενο γατακι στην αυλη του σπιτιου μου...!το θεμα ειναι οτι ποτε μου δεν ασχοληθηκα με τα ζωα και ποσο μαλλον με γατα..!γι'αυτο λοιπον χρειαζομαι απο καποιον να μου πει τι ακριβως τροφες πρεπει να τρωει πχ.κροκετες? κονσερβα καθε ποτε να του δινω??και η γευση τους παιζει ρολο η ειναι απλωσ στην επιθυμια του καθε γατιου?το ξερω οτι μπορει να ειναι ανοητες οι ερωτησεις μου αλλα πραγματικα δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με τις γατες και θα το εκτιμουσα πολυ αν μου δινατε καποιες πληροφοριες..!!!
υ.γ. να αναφερω οτι το γατακι μου ειναι περιπου 6 εβδομαδων(δεν ειμαι και σιγουρη!)
ευχαριστω εκ των προτερων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορετε να ριξετε μια ματια στα αρθρα,υπαρχουν πολλα για αρχαριους γατογονεις.Αρχικα καλο θα ηταν να παει το γατακι σε εναν κτηνιατρο,για να σας πει την ηλικια του,να του κανει εσωτερικη και εξωτερικη αποπαρασιτωση,να του δωσει αν χρειαζεται καποια φαρμακα,και να σας κατατοπισει.Αν ειναι οντως εξι εβδομαδων θα μπορει να τρωει κροκετες για μωρα γατακια.Η γευση συνηθως ειναι κοτοπουλο,και το αν θα του αρεσει μονο η γατα σας μπορει να το ξερει!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Πως λέγεται;
moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παιδιά το χάπι για τα παράσιτα τα δικά μου τώρα τελευταία το φτύνουν και κάνουμε αγώνα για να το πάρουμε.Εχω την εντύπωση ότι υπάρχει σε αμπούλα αλλά δεν είμαι σίγουρη .Αν ναι, πως να την ζητήσω;
Πως λέγεται;
profender λεγεται και ναι,δεν τα πιανει ολα,αλλα αν οι γατες σου ζουν αποκλειστικα μεσα στο σπιτι,μια χαρα ειναι...εξαλλου...απο το ολοτελα,καλη και η παναγιωτενα!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
γεια σας,
σχετικα προσφατα εγινα και εγω μια ''γατομανα'' μιασ και και βρηκα ενα πολυ μικρο ,αρρωστο και ταλαιπωρημενο γατακι στην αυλη του σπιτιου μου...!το θεμα ειναι οτι ποτε μου δεν ασχοληθηκα με τα ζωα και ποσο μαλλον με γατα..!γι'αυτο λοιπον χρειαζομαι απο καποιον να μου πει τι ακριβως τροφες πρεπει να τρωει πχ.κροκετες? κονσερβα καθε ποτε να του δινω??και η γευση τους παιζει ρολο η ειναι απλωσ στην επιθυμια του καθε γατιου?το ξερω οτι μπορει να ειναι ανοητες οι ερωτησεις μου αλλα πραγματικα δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με τις γατες και θα το εκτιμουσα πολυ αν μου δινατε καποιες πληροφοριες..!!!
υ.γ. να αναφερω οτι το γατακι μου ειναι περιπου 6 εβδομαδων(δεν ειμαι και σιγουρη!)
ευχαριστω εκ των προτερων![]()
Καλώς ήρθες myrto91

Θα συμφωνήσω με την mukelis ,το καλύτερο θα ήταν να την έβλεπε αρχικά κτηνίατρος .Και ό ίδιος θα σου συστήσει και την τροφή που θα τρώει (μιά που είναι ταλαιπωρημένο από την διαβίωση στον δρόμο) , την αποπαρασίτωση και μετά και τα εμβόλια της.

Μπράβο και από μένα που έσωσες μιά ταλαιπωρημένη ψυχούλα.
Υ.Γ Μπορώ να ρωτήσω, αν το myrto είναι δικό σου όνομα ή της γατούλας?

Τα δικά μου δυστυχώς βγαίνουν κι έξω.Άμα το θρυμματίσω και τους το δώσω με καμιά λιχουδιά κάνει, ή είναι πικρό;Άμα δεν το καταφέρω ούτε κι αυτό θα περάσω στην αμπούλα ...τι να κάνω.Ευχαριστώ πάντως κορίτσια.
Εγώ για το χάπι ακολουθώ την εξής διαδικασία.

Το θρυμματίζω και τους το δίνω με πολυβιταμινούχο κρέμα(calopet) ή εναλλακτικά βιτάμ ή κάποιο πατέ που θα τους αρέσει.Λίγο(όσο ένα μπιζελάκι) στην άκρη του δείκτη σου μαζί με την σκόνη φυσικά και τους το δίνεις.Θέλει μόνο λίγο "ψυχραιμία" και ταχύτητα, να μην προλάβουν να αντιδράσουν.
Εναλλακτικά μπορείς να αλοίψεις με αυτό το μπροστινό πατουσάκι και θα το γλύψει μόνη της.
Στην Μυρτώ αυτό δεν πετυχαίνει ποτέ.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool