Γατάκι Maine Coon, Νορβηγικού Δάσους ή Ragdoll για υιοθεσία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Brighid

Νεοφερμένο μέλος

Η Brighid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπέρα σε ολους!
Στο σπίτι μου έχουμε ήδη μια κούκλα, γατούλα η οποία είναι μαζί μας εδώ κ 10 χρόνια.
Αποφάσισα όμως να πάρω ένα μικρούλη, να της κάνει παρέα. Όπως ανέφερα κ στον τίτλο, το "όνειρο" είναι ένα Maine Coon, Νορβηγικού Δάσους ή Ragdoll.
Δυστυχώς δεν εχω την οικονομικη ανεση να αγορασω ενα, τουλαχιστον στην τιμη των pet shops ή εκτροφιων.
Ίσως κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι, ή να δώσει κάποιο link ή οποιαδήποτε συμβουλή.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ps: καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις τέτοια ευκαιρία, γιαυτό κ δεν αποκλείω ημιαιμο γατάκι.
Pps: συγχαρητήρια για το site

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.eog.gr/
μπορεις να μπεις εδω και να ρωτησεις για μειν κουν..πολλες φορες τα εκτροφεια στειρωνουν τις γατουλες που εχουν για αναπαραγωγη και ειτε τις χαριζουν ειτε τις πουλανε σε χαμηλοτερη τιμη..

επισης δεν ξερω την συμπεριφορα της γατουλας σου αλλα μηπως να σκεφτεις να παρεις ενα γατακι μεγαλυτερης ηλικιας και ησυχο σε χαρακτηρα για να μην τρελαινει με πολλα παιχνιδια την δικια σου?το λεω απο την αποψη οτι ειναι μεγαλη σε ηλικια και δεν θα εχει πολυ ορεξη για παιχνιδι κλπ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Hlianna, ευχαριστώ για την απάντηση. Θα τους ρωτήσω αλλά θέλω οπωσδήποτε μικρό γατάκι. Οπότε δεν νομίζω να με βοηθήσουν σε κάτι.
Όσο για την γάτα μου, ναι μεν είναι 10 χρόνων, αλλά παίζει συνέχεια σαν μικρο και θέλει να έχει παρέα. Ειναι και "υπερομιλητική"

Μικρο γατακι και δωρεαν απο αυτες τις φυλες (οι οποιες εχουν μεγαλες διαφορες,και στην εμφανιση και στο χαρακτηρα) δεν νομιζω να βρεις.Ή θα πρεπει να συμβιβαστεις με καποια ενηλικη που ισως χαριζεται,ή να παρεις καποιο ημιαιμο γατακι που ψαχνει για σπιτι και μοιαζει με τις φυλες που σου αρεσουν.

Να πάρω ενήλικη το βλεπω λιγο δυσκολο.
Μηπως υπαρχει περιπτωση να βρω γατακι σε μιση τιμη ή οχι τοσο ακρυβο? γιατι 300 και 500 ευρω δεν μπορω να δωσω σιγουρα. Για τετοια περιπτωση ψαχνω, αλλα εχω σκεφτει να παρω ημιαιμο, οπως ειπατε.

Καθε γατακι ρατσας εχει καποια προσθετα "εξοδα",οπως ειναι οι εξετασεις των γονιων,το αντιτιμο υιοθεσιας τους,οι τροφες και τα εμβολια του,οι αποπαρασιτωσεις...Οπως καταλαβαινεις αυτα τα χρηματα δεν γινεται να τα βαλει απο την τσεπη του ο εκτροφεας για τον καθε ενα που θελει γατακι,αλλα δεν εχει να δωσει τα χρηματα...Εξαλλου και ημιαιμο γατακι να παρεις,δεν θα πληρωσεις τα εμβολια,τις αποπαρασιτωσεις του,τη στειρωση του,τις τροφες του,τις αμμους του;Πως θα το συντηρησεις;

Θα παρακαλουσα η συζητηση να μην επεκταθει σε συζητηση αγοραπωλησιας,δημοσια,καθοτι δεν επιτρεπονται τετοιες αγγελιες στο site.:)

moukelis, εχεις απολυτο δικαιο. Αλλα ενα ειναι να πληρωσεις τα εμβολια και να το σηντηρεις, και αλλο να δωσεις 500 για να το παρεις.
Αλλα καταλαβαινω απολυτα τα εξοδα που ανεφερες για τα γατακια ρατσας.

Εφη δεν νομιζω να προσπαθησε καποιος να πουλησει ή να αγορασει γατακι,δεν καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι.:confused:
Brighid τα ιδια χρηματα δινεις και για ενα ζωακι ρατσας,απλα τα δινεις μαζεμενα και σου φαινονται πολλα,λογικο.Ελπιζω να βρεις το γατακι που ψαχνεις.

Δες εδω. Δεν ξερω αν βρηκε σπιτι ακομα, αλλα εγω στην παραθετω:)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
maria_lulu, ευχαριστώ πολύ για την αγγελια.
ειναι τοσο ομορφη, αλλα ειναι μεγαλη πια. στεναχωρηθηκα λιγο γιατι ειναι μεγαλη, φουντοτη, παρομοιο γατακι ψαχνω κ εγω.
αν ηταν γατακι, θα το επαιρνα κ σημερα.
ευχομαι να βρει ενα ζεστο σπιτακι

ειναι ενα εκτροφειο του οποιου εχω το τηλεφωο που πουλαει 2 μαιν κουν γατουλες στην τιμη των 150 ευρω την καθε μια..δεν ξερω κατα ποσον θα σε ενδιεφερε..βεβαια οι γατουλες ειναι 1 ετους!

lili. να ηταν λιγο ποιο μικρα:(
αλλά ευχαριστώ για την πληροφορία

Αν θέλεις στείλε μου εμένα το τηλέφωνο μήπως γίνει κατι.. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back