Γατίσια Χριστούγεννα!!

Ναι.... αλλα αυτο ειναι το ΠΡΙΝ....!!!!!! :lol::lol::lol:

Το μετά..... ειναι εγω ανάμεσα στα στολίδια....:blink::blink:

Να ξεριζώνω το γατί απο τα κλαδιά!!!! :D:D

:lol::lol::lol::lol::lol:
Βάλε κάποιον να πάρει και αυτή τη φάση. Εσύ πανικόβλητη και το γατί φρικαρισμένο με τιτλο ''γαλήνια Χριστούγεννα''

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμάς το διαβόλι ανεβαίνει μόνο οταν είμαστε και εμεις σπιτι..... Επίτηδες.. για να φρικάρουμε.... :mad::mad:...
Του αρέσει να τον κυνηγάμε με το ψεκαστικό!!!! :P

Χάρηκα πολύ που ακούω κι άλλες γατομαμάδες να τρέχουν τα γατόνια τους με το ψεκαστικό, γιατί κι εμείς προχθές που πήραμε το δέντρο πήραμε ψεκαστικό και δεν κάνουμε άλλη δουλειά!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ ζω μία σκηνή απείρου κάλλους έχει το μεγάλο δέντρο που είναι 2.20 και παίζει με ένα δεντράκι που έχει η κόρη μου στο δωμάτιό της το οποίο είναι μόλις 20 εκατοστά και μάλιστα ανεβαίνει και πάνω του και κάθεται κιόλας.. είναι τόσο αστείο η μικρή επάνω στο δεντράκι....τρελένομαι όταν την βλέπω:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Βάλε κάποιον να πάρει και αυτή τη φάση. Εσύ πανικόβλητη και το γατί φρικαρισμένο με τιτλο ''γαλήνια Χριστούγεννα''

:lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D........

Εθελοντής????

Η Αρήθα επιθεωρεί τα χριστουγεννιάτικα...
(τελικά τα ενέκρινε -ουφ!) :rolleyes:

DSCN1417.jpg

΅Εγώ παιδιά δεν έχω στολίσει ακόμα! :redface:
Αλλά ένα νανάκι-κηροπήγιο πήγα να βάλω στο τραπέζι και κατευθείαν πήγε να το κάνει μπαλάκι! Τον κατάλαβα ομως έγκαιρα...

΅Εγώ παιδιά δεν έχω στολίσει ακόμα! :redface:
Απαπαπαπα, απαράδεκτη!! :lol:
Και με τι θα παίζει ο Ραούλ, μέρες που 'ναι; :rolleyes:

μονο εμενα δεν πειραζει τιποτα το πουλακι μου;:inlove::inlove::inlove: ειναι πολυ ησυχο μωρε, κουλουριαζεται σε μια γωνια και ουτε μιλαει ουτε λαλλαει για ωρες ολοκληρες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Η Αρήθα επιθεωρεί τα χριστουγεννιάτικα...
(τελικά τα ενέκρινε -ουφ!) :rolleyes:

DSCN1417.jpg

Πανέμορφη η Αρήθα! Και ωραία στολίδια!!:up:

Πολύ μ' αρέσει η γάτα σου, Αλίκη...:redface: Έχω έρωτα με τα "πανθηράκια".

Και πάλι ευχαριστούμε! :redface:

Να την και κάτω απ' το δέντρο! Κάνει το δώρο... :rolleyes:

DSCN1444.jpg

Λοιπον, πρέπει να σας πω οτι κι εμεις στήσαμε το δέντρο (παραμονή Χριστουγέννων :redface:) και ο μικρός το αγνόησε παντελώς.
Γιατι η αδυναμία του ήταν μια σκουπα με τον Αη Βασίλη πάνω που είδαμε και πάθαμε να την γλυτώσουμε απο τα χέρια του.

τι όμορφο γατί που είναι αυτό το αρηθάκι!!! Ο Τσε πάλι το έχει πάρει πολύ στραβά το ζήτημα....:P, εκεί που είπαμε χριστουγενιάτικο δέντρο, αυτός άκουσε γατόδεντρο και όποτε μπαινει κάποιος στο σπίτι πάει και ξύνει τα νυχάκια του εκεί, κοιτάζοντάς τον κιόλας για επιβράβευση...όταν αυτή δεν έρχεται....σταματάει με απορημένο "Μάου??":lol::lol:
Καλα για τη Φαλντί δεν θα πω..βάζει στόχο ποιο στολιδάκι θέλει από τα πάνω κλαδιά, σκαρφαλώνει και το κατεβάζει...

Βρε τον καημένο τον Τσε!! Παρεξήγησε! :lol: :lol: :rolleyes:
Πάντως, τη "Μαφάλντα-πουλί-κουρνιασμένο-στο-δέντρο" πολύ θα ήθελα να τη δω!! Στήστε της βρε κι εσείς κανένα καρτέρι με τη φωτογραφική, πού θα πάει, θα την πετύχετε!

Εμείς χθες αφήσαμε για πέντε λεπτά μόνη της την Νεφέλη με το δέντρο και η κορδέλα δεν πήγαινε γύρω γύρω αλλά πάνω κάτω!!!!:D Επίσης αρκετό από το δέντρο βρίσκεται στο πάτωμα... (είναι αληθινό!) :confused:

Η ψιψι ευτυχώς δεν τα βάζει πλέον με το δέντρο, απλά το μύρισε και μετά απλά το αγνόησε, έχει ερωτευτεί όμως έναν άγιο Βασίλη που είναι σε κουτάκι και παίζει μουσική,ε όποτε το κουρδίζω πάει και κάθετε πάνω του, ή το κάνει μαξιλάρι, ανάλογα

Ο Αι Βασίλης προς το παρών κοιμάται..:baby:

Ωραιος ο Αι-Βασίλης!
Τα δώρα τα μοίρασε ομως ή κοιμόταν πάλι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back