yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22949&page=7 οποτε θα κανεις δυο καλα σε ενα αντε ουτε αγιος βασιλης να'σουνα
τα εξοδα θα ειναι τα ιδια και θα σου βρω γιατρο να στα εμβολιασει σχεδον τζαμπα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτο που ανεφερες παντως με τα κακα κολλημενα πανω του, συμβαινει στα μακρυτριχα και χρειαζονται καθαρισμο μερικες φορες.
Τελικα μηπως ησουν στεναχωρημενος που θα δουλευεις τοσες ωρες και οχι για το γατακι?
Η γνωμη μου ειναι να πιασεις πρωτα δουλεια και να δεις πως θα εισαι. Σε καμια περιπτωση μην πιεζεις τα πραγματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mιχάλη, το μεγαλύτερο ποσσοστό των περσικων έχει την πλακουτσωτή μουρίτσα που αναφέρεις στο άλλο post για την αγγελία που πήγες και δεν σου άρεσε. Mάλλον δεν θες περσικό. Eιναι το σήμα κατατεθέν τους. Kι αν πάρεις και μεγαλώνοντας αλλάξει προς το πλακουτσωτό τότε τι θα γίνει; 
Havana
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον καιρο αναρωτιεμαι αν η γατουλα μου νιωθει μοναξια, ποσο μαλλον οταν λειπουμε αρκετες ωρες απο το σπιτι.Ο προβληματισμος γινεται ακομα εντονοτερος γιατι σκεφτομαι πως πριν 2 χρονια ειχε παρεα,και μαλλον το ειχε συνηθησει.πριν 2 χρονια ειχαμε 6 γατουλες στο σπιτι,αλλα δυστυχως προεκυψαν καποια σοβαρα προβληματα για τα οποια αναγκαστηκαμε να μετακομισουμε σε πολυ μικροτερο σπιτι, πολυ βιαστικα και μη εχοντας επιλογη για δευτερη σκεψη.Επρεπε λοιπον να αφησουμε ολες τις γατουλες μας, ευτυχως σε καλα χερια φιλης στην παλια μας γειτονια,και ακομα τις επισκεπτομαι οποτε εχω την ευκαιρια.Απο εκεινες κρατησαμε μονο τη Μιλου,μακαρι ομως να μην ειχε γινει ετσι και να μην αναγκαζομασταν να φτασουμε στο σημειο,και να αφησουμε τις υπολοιπες αλλα και να μεινει η Μιλου μονη.Σκεφτομαι λοιπον αν θα ηταν καλη ιδεα,εφοσον εχουμε περιθωριο πλεον για ενα ακομα μελος,να υιοθετησουμε ενα μικρο γατακι.Φοβαμαι την αντιδραση της βεβαια,αλλα νομιζω πως δεν νιωθει καλα με το να ειναι πολλες ωρες ολομοναχη χωρις μια συντροφια.Τι λετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος
απο την αλλη σκεφτομαι οτι αφου πλεον και εκεινες ειναι με ανθρωπο που τις φροντιζει 2 χρονια τωρα,μηπως δεν θελουν να ξαναλλαξουν περιβαλλον,η μηπως ενιωσαν ακομα και οτι τις εγκαταλειψαμε; γιαυτο και σκεφτηκα το ενδεχομενο να υιοθετησουμε ενα νεο αδεσποτο γατακι,ετσι θα βοηθησουμε ενα ακομα ζωακι και επιπλεον με το γατακι δε θα προσαρμοστει ποιο ευκολα η ενηλικη;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Επειδή μένω κοντά σου (Άλιμος) και επειδή εδώ και μερικούς μήνες εγώ και κάποιες φίλες από το φόρουμ φροντίζουμε τις αδέσποτες γατούλες του Φλοίσβου, είτε στειρώνοντας , είτε ταίζοντας , είτε προωθώντας για υιοθεσία, υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις ενήλικης και ήδη στειρωμένης γατούλας που μπορούμε να σου προτείνουμε.
Οι γατούλες αυτές είναι εξαίρετου χαρακτήρα που μπορούν να προσαρμοστούν πόλύ εύκολα σε νέο περιβάλλον.
Για όποιες άλλες διευκρινήσεις χρειαστείς, στείλε μου πμ .
Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος

Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος
.Ειμαστε κιαλλοι μες το σπιτι οποτε δε μπορω να εχω το ελευθερο σε ολα.Δεν ξερω τι να κανω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Maneki_Neko
Νεοφερμένο μέλος

παρεπιπτωντως η γατουλα σου πινει απο το καλαμακι;

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
μακαρι να ηταν τοσο απλο,αλλα γνωριζοντας κατι παραπανω λεω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολη περιπτωση! Προς το παρον προσπαθω να δινω οση προσοχη μπορω στο Μιλακι μου!
παρεπιπτωντως η γατουλα σου πινει απο το καλαμακι;![]()
O Disney είναι γατάκι του σπιτιού και έχει συνηθίσει τώρα πια να με παρακολουθεί και θέλει να κάνει ότι κάνω/σε αυτή τη περίπτωση όμως φυσικά και δεν ρουφά από το καλαμάκι, όμως όποτε έχω καλαμάκι σε ποτήρι πρέπει να το τραβήξει με το στόμα και να το βγάλει. Είναι τρελόγατο!

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
είχα κι εγώ τρομακτικές τύψεις για τις ώρες απουσίας μου από το σπίτι που καθώς περνάει ο καιρός θα γίνονται όλο και περισσότερες... μέχρι και το μήνα αυτό θα μπορούσα να βολέψω την κατάσταση αλλά μετα τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα
και ενώ η ευχή της κοπέλας που μου έδωσε τη μουσταρδούλα ήταν 'να πάρεις και 2ο γατάκι' εγώ το σκέφτηκα σαν αδύνατη σκέψη!!
και να που απλά μία πρόταση από ένα μέλος του φόρουμ και μια φωτογραφία με έκαναν να αλλάξω απόψεις!
η ζωή με 2 γάτες είναι πιο εύκολη από τη ζωή με 1 γάτα γιατί τουλάχιστον είσαι ήσυχη για το ότι αυτές οι δύο γίνονται αυτοκολλητάκια και τρελοπαρεάκια! αρκεί να χειριστείς κάπως και τις πρώτες καταστάσεις.... τουλάχιστον να κάνεις μια προσπάθεια
χειρότερη ας το πω αρχή δε μπορούσαμε να έχουμε ως γατο-δύδιμο αλλά καλύτερη εξέλιξη πάλι δε μπορούσαμε να έχουμε
οι γάτες είναι τόσο ευέλικτα πλασματάκια, όσο δείχνει και η ύπαρξή τους
δεν ξέρω αν έχει κανείς εμπειρία από σκυλούκους, αλλά όταν έχεις 1 σκύλο φαντάζομαι ότι ισοδυναμεί με το να έχεις 8 γάτες..... τόσο απόσταση έχουν αυτά τα δύο πλάσματα μεταξύ τους
πραγματικά αγάπησα τόσο πολύ τις γατίτσες γιατί με διευκολύνουν τόσο και ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα βάρος
γι' αυτό σε όσους το σκέφτονται για 2η γατίτσα, προτείνω να μην το πολυσκεφτούν.. γιατί είναι μια ουσιαστική κίνηση και για τις δύο και κάτι που δεν επιβαρύνει καθόλου το σχήμα [εκτός αν υπάρχουν ειδικοί μα πολύ ειδικοί λόγοι]
αυτά τα πολλά από εμάς, αλλά πιστεύω ότι μας συνηθίσατε πλέον με την πολυλογία μας...

Voula
Διάσημο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
ειδικά από τότε που ήρθε η ασπρούλα, γίναμε πιο καλή παρέα και ούτε μια στιγμή δεν ένιωσα καμά απολύτως εππλέον ευθύνη με την έννοια του 'βάρους' [υπεύθυνη αισθάνομαι] απλά το σχήμα μας είναι το ίδιο άνετο όπως και με τη μία γάτα και το ίδιο ανάλαφρο όπως και με την καμία γάτα.... τελικά οι γατίνες είναι πολύ αθόρυβα και διακτριτικά πλασματάκια!!! πως άργησα τόσο να το αντιληφθώ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool