Γατίσια φιλάκια;

WhiteDrum

Διάσημο μέλος

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα.
:cool: είναι αλήθεια ότι όταν ακουμπάνε τη μυτούλα τους πάνω στη δική μας ή στα χείλη μας ότι μας δίνουν φιλάκια; (αυτή τη στιγμή ο μικρός είναι πάνω στην κλασική κιθάρα και ανακαλύπτει τη μουσική :lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάλι :inlove:έχω διαβάσει σε ένα άρθρο πως γατίσια φιλάκια είναι όταν σε κοιτάνε και σου κλείνουν τα ματάκια παθιάρικα:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον αυτός είναι ο τρόπος της να σου πεί¨μανούλα σ'αγαπώ΄΄..Η κίκα μου το πρωί τρέχει στο κρεβάτι μου και με ξυπνάει με φιλιά και γουργουρητά!Όταν γυρίζω από την δουλειά κάνει το ίδιο!!Πεθαίνωωω..και να φανταστείς οτι είναι το πρώτο μου γατάκι..δεν ήξερα τι έχανα τόσα χρόνια!!:)

Ίσως το κάθε γατάκι να δίνει φιλάκια με το δικό του τρόπο. Εμάς ο Τούλης μας κουτουλάει στο στόμα και στη μύτη γουργουρίζοντας και μόνο σε εμένα γλύφει τα φρύδια με επιμέλεια. Αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι η έκφρασή του όταν του έσκασε το πρώτο ανθρώπινο φιλί ο Δημήτρης στη μουσούδα (με θόρυβο), τον κοίταζε σαν να του έλεγε: Μεγάλε, πας καλά? Τώρα βέβαια έχει εξοικειωθεί πλήρως.

Νομίζω ότι το κλείσιμο των ματιών είναι γατοφιλάκι από μακριά, το άγγιγμα της μύτης γατοφιλάκι από κοντά και το κουτούλημα (με ή χωρίς τρίψιμο στη μύτη και στο πηγούνι) ενώ το γατί παλεύει να κάθεται όσο το δυνατόν κοντύτερα στο πρόσωπο είναι εκδήλωση υπέρτατης λατρείας. Αυτό το τελευταίο μου το κάνει η Άσπρη μου. Ο Beeb μου γλείφει ολόκληρο το πρόσωπο, δηλαδή μου κάνει κανονικό peeling! :)

Νομίζω ότι το κλείσιμο των ματιών είναι γατοφιλάκι από μακριά, το άγγιγμα της μύτης γατοφιλάκι από κοντά και το κουτούλημα (με ή χωρίς τρίψιμο στη μύτη και στο πηγούνι) ενώ το γατί παλεύει να κάθεται όσο το δυνατόν κοντύτερα στο πρόσωπο είναι εκδήλωση υπέρτατης λατρείας. Αυτό το τελευταίο μου το κάνει η Άσπρη μου. Ο Beeb μου γλείφει ολόκληρο το πρόσωπο, δηλαδή μου κάνει κανονικό peeling! :)

και μένα ο μικρός και με έχει σκλαβώσει! του έχω δώσει και εγώ φιλάκι και κάθε φορά που κάνω θόρυβο με τα χείλη μου έρχεται και κουτουλάει τη μυτούλα του στη μύτη μου και στα χείλη μου!:redface:
αποφεύγω όμως να το κάνω όταν βλέπω ότι πριν έτρωγε , γιατί μια μέρα ο φίλος μου με ρώτησε : "οο. μυρίζεις γατοτροφή! δοκίμασες; " :down:

Κι εμενα ο Μινωακος με ξυπναει καθε πρωι με τριψιμο στη μυτουλα και γουργουρητα και τρελαινομαι!!!Και με τον ηχο του φιλιου εχει εξοικιωθει απολυτα και πιστευω οτι τον καταλαβαινει πλεον αφου χθες φιλουσα τον αρ/κο μου και μολις ακουσε ηρθε τρεχοντας ο ζηλιαρογατος να παρει και αυτος λιγο απο την αγαπη μου...
Παντως ανακουφιζομαι λιγο που φιλατε κι εσεις τις γατες σας γιατι ολοι οι αλλοι μου λενε "καλα εσυ που σιχενεσαι τα παντα μπορεις και φιλας τη γατα??????"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back