Γατίσιες... ζωγραφιές!

εμεις ευτυχως δεν εχουμε καμια τρομερη διαφορα υψους,εγω 1,64 εκεινος 1,80,με λιγο τακουνι ανεβαινω κι εγω και μια χαρα;)

Φενια,γιατι καλε να παρεις μονο 3 ποντους ακομα???κι εμενα παντως οταν ημουν μικρη μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι θα γινω 1,80:lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω εχω τρελλη διαφορα! 1,60 με 1,90!!! και μενα γιατρος ελεγε στους γονεις μου οτι θα ψιλωσω αλλα θα θελαν!! χιχι νανακι εμεινα!!:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ ήμουν 1.75 από τα 13-14 και ένα πόντο πήρα μόνο στην πορεία. Κι εμένα ο γιατρός έλεγε ότι θα περάσω το 1.80 και ο πατέρας μου είχε πάθει σοκ ότι δεν θα βρω άνδρα στο 'υψος μου μεγαλώνοντας.Γιατί καλέ? Οι μπασκεντμπολίστες δεν έχουν ψυχή? Να μην βρουν κι αυτοί γυναίκα? Πέρα από την πλάκα όμως το ύψος είναι προβληματικό σε μικρή ηλικία. Από το γυμνάσιο ακόμα εγώ ήμουν πιο ψηλή ακόμα και από τα αγόρια,και με δούλευαν ψιλό γαζί. Μη ξεχνάτε ότι τότε τα παιδιά δεν βγαίναν και τόσο ψηλά, τώρα τα περισσότερα ντερέκια γίνονται. Από την άλλη είχα αποκτήσει σχολίωση, κήφωση και αντισταθμιστική λόρδωση και ήμουν με έναν ειδικό κορσέ με μπαλένες για να μου στηρίζει την σπονδυλική στήλη κι έκανα και φυσιοθεραπίες συνέχεια. :/:
Το πιο αστείο είναι ότι έχω πολύ μικρό ποδι, φοράω 36 (37 σε αθλητικό)κι έχω πρόβλημα ισσοροπίας. Συνέχεια σκονταύτω και τρώω τούμπες:lol: :lol: :lol:

Γύρω στο 1.80-1.82 είμαι, παπούτσι νούμερο 41. Ισορροπία χάλια, Ασπασία μια απ'τα ίδια. Τακούνια σπάνια γιατί επιδεινώνουν την κατάστασή μου. Ανέκαθεν στο σχολείο ήμουν ένα κεφάλι πάνω απ'τα άλλα παιδάκια, δράμα.

Ζητω το 1,60!!!:lol:

Νιαου μπραβο! Αυτη τη ζωγραφια με τις σιαμ την εβαλα στην επιγανεια εργασιας να τη βλεπω, ειναι πολυ καλη!

Θα κανεις την Οπρα ή τον Φελιξ; Μεσα στη σελιδα Οπρα το αγριμι εχω πολλες φωτο που ειναι και μαζι! Αχ κανε μια! Θα τη βαλουμε κεντικα στη πρωτη σελιδα! Εχεις ταλεντο εσυ!Μπραβο!:)

Ζητω το 1,60!!!:lol:

Όπως λέει κι η αδελφή μου όταν την ρωτάνε αν αισθάνεται "ριγμένη" που εκείνη βγήκε 1,64 "Τα αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια" ή "Οι ψηλοί είναι υπηρέτες των κοντών";) :P :lol:

εγω παλι πειραζεις που 6-7 ποντοι δε θα με χαλαγαν καθολου προκειμενου να φτασω το 1,70:lol: ?

εγω παλι πειραζεις που 6-7 ποντοι δε θα με χαλαγαν καθολου προκειμενου να φτασω το 1,70:lol: ?
Πέρνα όποτε θες να σου δώσω :lol:!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μαριελ κυκλοφορουν και κατι ωραια παπουτσακια με 6-7 ποντους τακουνακι!!χιχι:P :P :P

:lol: :lol: :lol: γενικα δεν τα παω καλα με τα τακουνια.τα φοραω πολυ σπανια σε πολυ ειδικες περιπτωσεις,αλλα με ταλαιπωρουν αφανταστα.ειδικα σε κατι γλεντια γαμων,βαφτισεων κτλ περναω την επομενη μερα στο κρεβατι απο τους πονους στα ποδια:lol: :lol:

και εγω το ιδιο καθολου δεν με βολευουν τα τακουνια... :mad: :mad:

ναι,και εμενα δεν με βολευουν τα τακουνια,νομιζω περπαταω σαν παπια!

Νιαου μπραβο! Αυτη τη ζωγραφια με τις σιαμ την εβαλα στην επιγανεια εργασιας να τη βλεπω, ειναι πολυ καλη!

Θα κανεις την Οπρα ή τον Φελιξ; Μεσα στη σελιδα Οπρα το αγριμι εχω πολλες φωτο που ειναι και μαζι! Αχ κανε μια! Θα τη βαλουμε κεντικα στη πρωτη σελιδα! Εχεις ταλεντο εσυ!Μπραβο!:)

ΟΚ! Με μολυβι ή με χρωμα;;;:) :)
Αντε σιγα σιγα θα σας κανω ολων σας τις γατες και θα σας τις βαλω στη γκαλλερι να τις βλεπετε!:up: :D

Μπράβο για τις γατοζωγραφιές Νιαου! Πάρε και 2 δικές μου της Beauty. Δεν ειναι στο χέρι αλλά Photoshop:/: .

να και το δικο μου
IMG_0680-2.jpg

οποτε μπορεις και θες εννοειται!ευχαριστω:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back