"Γατίσιες" φωτογραφίες!

Mother_Kitten_Love.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN1331[1].jpg
    DSCN1331[1].jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 37
Καλέ το ζουζούνι σου είναι για φίλημα! Να σου ζήσει! Όλα τα καλά του κόσμου να έχει στην ζωούλα του :inlove:

SAM_0215.JPG
Οριστε η Τζένη.Σε μικρη ηλικια και πιο αδυνατη.

Συνημμένα

• SAM_0215.JPG
    SAM_0215.JPG
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 51
Αχ και πόσο λατρεύω τα γατιά με τις βουλίτσες! :inlove: Όσο πιο πολλές, τόσο πιο καλές! Και το Τζενάκι διαθέτει αρκετές, ώστε είναι υπέροχο!:clapup:

11889543_489051134593301_7807592485336761702_n.jpg

Μπρίγκυ, 12.8 :inlove:

Αχ και πόσο λατρεύω τα γατιά με τις βουλίτσες! :inlove: Όσο πιο πολλές, τόσο πιο καλές! Και το Τζενάκι διαθέτει αρκετές, ώστε είναι υπέροχο!:clapup:
ΑΑ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Ναι διαθετει αρκετες και απο την αλλη μερια ειναι εντελως λευκη.
Οριστε και η Μπουμπου.

Συνημμένα

• SAM_0338.JPG
    SAM_0338.JPG
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 37
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ η Μπουμπου σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Μοιάζει πολύ με τον γάτο μιας φίλης!

Μπρίγκυ με λαχταριστά πατουσίνια και χνουδωτή Μπουμπού κουκλάρα, πόσες ομορφιές...:inlove:

Μπρίγκυ με λαχταριστά πατουσίνια και χνουδωτή Μπουμπού κουκλάρα, πόσες ομορφιές...:inlove:

:redface::redface: δεν τα χορταίνω τα πατουσίνια:P μπορώ να τα φωτογραφίζω 24 ωρες το 24ωρο:redface:

Τζενη,Μπουμπου και Μπριγκυ ειστε ολες κουκλες!!! :yahoo::yahoo:Να σας χαιρονται οι οικογενειες σας γλυκα κοριτσακια!!!:inlove::inlove:

2 εικόνες με την Τέρψη στο παράθυρο(όχι φετεινές, διότι ακόμα δεν έχουμε προλάβει να τακτοποιηθούμε πλήρως)από το σπίτι που παραθερίζουμε :

DSCN1285drk.jpg

DSCN1291.jpg

Τερψη μου,τι ομορφη κοπελα εγινες!!:yahoo:Καλες διακοπες να εχεις γλυκουλα μου!!:inlove::inlove:

2 εικόνες με την Τέρψη στο παράθυρο(όχι φετεινές, διότι ακόμα δεν έχουμε προλάβει να τακτοποιηθούμε πλήρως)από το σπίτι που παραθερίζουμε :

DSCN1285drk.jpg

DSCN1291.jpg
Μια χαρά είναι και οι περσυνές. Σημασία έχει πως πήραμε δόση από Τερψουλίνι.;)
Αχ αυτή η βουλίτσα της, το ίδιο πλανεύτρα με την χωριστρούλα της.:inlove::inlove:

Tέρψη σε αγαπάμε :inlove: :kissing: :hug:

Αυτή είναι η γάτα μας στο χωριό: "Παρδάλω" τη λέω (λόγω παρδαλών χρωμάτων), καλότατη και γλυκύτατη γατούλα, που όμως φέτος τη βρήκα να κουτσαίνει λίγο από το μπροστινό ποδαράκι της :( Η μάνα μου είπε οτι πριν ήταν πολύ χειρότερα και εικάζει οτι κάποιο δίποδο τη χτύπησε, αλλά εμένα μου φαίνεται (κι επειδή βλέπω μια ελάχιστη πληγίτσα)οτι κάποιο τετράποδο σε καυγά υπήρξε η αιτία (είτε άλλος γάτος, είτε κάποιο σκυλί).

Πρόσφατα έγινε μανούλα.... :)

DSCN2748.jpg

κι έφερε στον κόσμο τα..Παρδαλόνια της.. :P4 παρακαλώ που της μοιάζουν

DSCN2758.jpg

αυτά τα δυο πάνε σετ. :P
DSCN2755.jpg

Και φωτο κάτω, όλα τους, απαρτία :D

IMG_dim_20150811_142638.jpg

Καλέεεε τι ζουζούυυυυυυυυυυυυυυυνιιιιαααααααααααα:clapup: να της ζήσουν της μαμάς:D:D

11846567_490384137793334_8664456427466812809_n.jpg

Οικογένεια Μπρίγκης:P

Φοβερη γατουλα Αλεξανδρα μου, πανεμορφη και εκανε πολυ ομορφα μωρακια ,της μοιαζουν πολυ!! :clapup:Να ζησουν τα γλυκουλια!:inlove:

Καλέεεε τι ζουζούυυυυυυυυυυυυυυυνιιιιαααααααααααα:clapup: να της ζήσουν της μαμάς:D:D

11846567_490384137793334_8664456427466812809_n.jpg

Οικογένεια Μπρίγκης:P

Ευχαριστούμε...:redface:
Βλέπω εδώ και τη δική σου κοπελούδα πώς μεγαλώνει:D... Και πριγκίπισσα και κουκλάρα!:inlove:

Φοβερη γατουλα Αλεξανδρα μου, πανεμορφη και εκανε πολυ ομορφα μωρακια ,της μοιαζουν πολυ!! :clapup:Να ζησουν τα γλυκουλια!:inlove:
Σ'ευχαριστώ Φλώρα μου, να'ναι γερά όλα τα γατάκια κι οι μαμάδες τους. Μόνο που τα χαζεύω, σκέφτομαι είναι από τα πράγματα που λες παρά τις δυσκολίες της, αυτή η ζωή αξίζει.. :)

Ευχαριστούμε...:redface:
Βλέπω εδώ και τη δική σου κοπελούδα πώς μεγαλώνει:D... Και πριγκίπισσα και κουκλάρα!:inlove:

:redface::redface: το Μπριγκιτάκι το βλεπω να μεγαλώνει περισσότερο και από την Ζίζα * την μεγάλη της αδερφή, κάτω δεξιά:whistle::whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back