"Γατίσιες" φωτογραφίες!

tumblr_nt5uobqoTK1tlb56zo1_400.gif
:hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

e3aa0566555f8cdc901466502caa5856.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέμα: γατοφιλάκια

-animal-cat-cute-kiss-Favim.com-119308.jpg
tumblr_m1mgehbBEj1qkegi1o1_500.jpg
adorable-bampw-black-and-white-cat-cute-kiss-Favim.com-60448.jpg
CAT-SUPPLIES4.jpg
tumblr_mzo3lgVdUQ1shf8zxo5_1280.jpg
tumblr_mzo3lgVdUQ1shf8zxo10_1280.jpg

Υγ1: βέβαια καμιά φορά μπορεί να υπάρξουν και ατυχήματα...:P:whistle:
Kapgek5.gif

Υγ2: τις περισσότερες φορές όμως βγαίνει σε καλό...
large.gif

Υγ3: @alcyone τα γατούλια της 2ης φώτο δεν μοιάζουν με το Τερψουλίνι;:hmm:

Φανταστικές φωτογραφίες !:clapup:
Και ναι, μοιάζουν με τη δική μου!:yes: Δείχνουν να είναι της ίδιας χρωματικής ...συνομοταξίας :P

tumblr_nu935yhMXU1u4mbv9o1_500.jpg

tumblr_nu282fxIiN1rouu9to1_500.jpg

tumblr_ntt1eat2vB1rouu9to1_400.jpg

86025246_605.jpg

Εδώ είναι ένα αδέσποτο αρσενικό μικράκι που μου κλεψε τη καρδιά...:P 1 μήνα και κάτι (μια σταλίτσα) Δεν είναι υπέροχος;;;

Συνημμένα

• 20150911_163426.jpg
    20150911_163426.jpg
    171,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 20150911_163241.jpg
    20150911_163241.jpg
    317,7 KB · Εμφανίσεις: 33
Εδώ είναι ένα αδέσποτο αρσενικό μικράκι που μου κλεψε τη καρδιά...:P 1 μήνα και κάτι (μια σταλίτσα) Δεν είναι υπέροχος;;;
Μόνο υπέροχος Μαρία μου; ΄Εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, τι μαλλιαρό σκατουλίνι είναι αυτό καλέ;:inlove::inlove::inlove:

Είδες βρε Βάσω, είναι γλυκύτατος ο άτιμος άστα...κι εδώ τίθεται το γνωστό (και ρητορικό :P) ερώτημα..γιατί να χω κλείσει ως γατομάνα :/:;;; Εντάξει παρόλ΄αυτά θα προσπαθήσω να φροντίσω για να γίνει το καλύτερο γι΄αυτό το μωρούλι ;)

Golden Boy, ο ορισμός! Σαν μελομακάρονο είναι

20150911_163241.jpg

Ό,τι και να πω, θα'ναι λίγο γι αυτό το μωρούλι. Είναι Έρωτας!
smiley-love067.gif

Κουκλακι ζωγραφιστο ειναι!:D

Να σου ζήσει το ξανθό μωρό σου:D

Εντάξει δικαιολογούμαι δηλ. που "τη πάτησα" με το συγκεκριμένο μωρό...:redface:, όπως διαπιστώνω κλέβει εύκολα καρδιές..;)Αγαπητή Deutsch Lover, σ΄ευχαριστώ αλλά δεν το υιοθέτησα το μικρουλάκι :/:, είμαστε υπεεερπολύτεκνη γατοοικογένεια βλέπεις και δε γίνεται δυστυχώς :(. Ωστόσο θα προσπαθήσω να το βοηθήσω όσο μπορώ, όπως έγραψα και παραπάνω.
Pepper, όντως είναι σα μελομακάρονο, χιχι και στο μέγεθος δηλ. δε πάει πίσω, είναι πολύ μικρούλης μωρέ ο γλύκας :)

Εντάξει δικαιολογούμαι δηλ. που "τη πάτησα" με το συγκεκριμένο μωρό...:redface:, όπως διαπιστώνω κλέβει εύκολα καρδιές..;)Αγαπητή Deutsch Lover, σ΄ευχαριστώ αλλά δεν το υιοθέτησα το μικρουλάκι :/:, είμαστε υπεεερπολύτεκνη γατοοικογένεια βλέπεις και δε γίνεται δυστυχώς :(. Ωστόσο θα προσπαθήσω να το βοηθήσω όσο μπορώ, όπως έγραψα και παραπάνω.
Pepper, όντως είναι σα μελομακάρονο, χιχι και στο μέγεθος δηλ. δε πάει πίσω, είναι πολύ μικρούλης μωρέ ο γλύκας :)

Soooo nett und lieb von dir που λέμε στην δεύτερη πατρίδα μου!
Να το βοηθήσεις! Αξίζει σε κάθε γατάκι!! Και το συγκεκριμένο θα γίνει ένας ομορφόγατος!

2015_01_31_221251.jpg

Ο μπόμπιρας που σας είχα συστήσει παραπάνω βρήκε σπίτι και είμαι πολύ χαρούμενη :clapup:
Να΄τος και σε δύο ακόμη φωτό...:D

Συνημμένα

• 20150911_163312.jpg
    20150911_163312.jpg
    499,2 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 20150911_163444.jpg
    20150911_163444.jpg
    161,1 KB · Εμφανίσεις: 36
1442607822.jpg
Όχι που δεν θα γινόταν ανάρπαστο τέτοιο φατσόνι!:inlove:
Να ζήσει ευτυχισμένο με νέα του οικογένεια για πολλά πολλά χρόνια:clapup:

View attachment DSCN2150σδα.jpgγεια σας με θυμαστε? ο μικρος Τομ ειμαι... τωρα εχω μεγαλωσει αρκετα η μαμα λεει εχω γινει ολοκληρος αντρας και ο κτηνιατρος οτι ειμαι πολυ ψηλο γατακι και ομορφο... βεβαια η μαμα ολο με φωτογραφιζει οτι και να κανω... δεν μπορω ουτε να απολαυσω τον μεσημεριανο ηλιο στο μπαλκονι δηλαδη αμαν...:rolleyes:

Συνημμένα

γεια σας με θυμαστε? ο μικρος Τομ ειμαι... τωρα εχω μεγαλωσει αρκετα η μαμα λεει εχω γινει ολοκληρος αντρας και ο κτηνιατρος οτι ειμαι πολυ ψηλο γατακι και ομορφο...
2015_09_21_011101.jpg
Ξεχνιέται τέτοιο κουκλί ζωγραφιστό ?
smiley-love067.gif

Το αγοράκι σου μεγάλωσε κι έγινε σωστό γατο-μοντέλο:clapup:

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back