Terifique
Δραστήριο μέλος
έχω απορία για μια συγκεκριμένη συμπεριφορά του γατούλη μου, η οποία δεν ενοχλέι αλλά δεν μπορώ να την εξηγήσω... αν ήταν κυνηγόσκυλο θα την θεωρούσα απολύτως φυσιολογική. Ο Τέρης μας (3,5 μηνών περίπου, ένα μήνα στο σπίτι) έχει ένα αγιο-βασίλη κουκλάκι που τον πιάνει απο τον σβέρκο και τον παει βόλτες μέσα στο σπίτι, από το ένα δωμάτιο στο άλλο.. και έχει και ένα βλέμα προβληματισμένο, με τ' αφτακια του λυγισμένα... θυμίζει μαμά που μεταφέρει τα μικρά της αλλά είναι αρσενικούλης... μερικές φορές το κάνει και με άλλα πεχνίδια του... καμία ιδέα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Το οποίο και έχει σκοτώσει με περίσσια ανδρεία, και με περηφάνια στο φέρνει να το δείς.

Την επόμενη φορά που θα στο φέρει, πάρτο και πέταξέ το μακριά, λογικά θα τρέξει να το πιάσει, θα παίξει, και θα στο ξαναφέρει, το ξαναπετάς κλπ κλπ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Αν θέλεις να ενισχύσεις το κυνηγετικό ενστικτο της γάτας σου, αλλα και να την ενθουσιάσεις ακόμα περισσότερο, δοκίμασε αυτό:
Βάλε μεσα σε ενα πλαστικό μπαλάκι με τρυπουλες μια λιχουδιά, φερ της το κοντα να το μυρίσει και επειτα αστην να το ψάχνει και να το κυνηγά σε όλο το σπίτι.
Terifique
Δραστήριο μέλος
.. next time θα δοκιμάσω να παίξω και γώ μαζί του. @ Cloud and Snow: Κάπως έτσι κάνει άμα χάσει κάποιο μεζεδάκι κάτω απο το χαλί...
Δείτε τον στην πράξη!!!
Συνημμένα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

(εχει μανια να χωνεται στο καλαθι με τα απλυτα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
τουλαχιστον κουβαλαει παιχνιδι και οχι βρωμερες καλτσες οπως ο δικος μου και μετα βρωμαει το μουσουδι του ποδαριλα(εχει μανια να χωνεται στο καλαθι με τα απλυτα)
'Ωχ, δεν το χα σκεφτεί αυτό...
!!!! Χθές παίζαμε μ' ένα κορδωνάκι με κόμπο στην άκρη (αλματάκια, κυνηγητό κλπ) και όταν του το έδωσα όλο δικό του.. πήρε το αντίστοιχο ύφος και όλο περιφάνεια το έσυρε μέχρι το άλλο δωμάτιο να το δείξει στον πατέρα μου... και καλά 'τί κατάφερα εγώ'!! 
Η αφελής νόμιζα, όπως λένε πολλοί, οτι οι γάτες δεν νοιάζονται για τους ανθρωποσυγκατοίκους!!Κάθε μέρα είναι κάτι καινούργιο για μένα!!

natalouko
Επιφανές μέλος

Και μάλιστα όταν πιάσουν ένα παιχνίδι, το μεταφέρουν σε άλλο χώρο και το φυλάνε μην τους το πάρουν τα άλλα!!!

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Καταστρεφει τα παιχνίδια του! Ναι αλλά γιατί
1ον.. του παίρνω συνέχεια ποντίκια που εχουν λαστιχάκι και τα πεταω και τα αρπάζει κλπ κλπ
Ναι αλλά χεσμένο εχει το ποντικι παιδι μου σου λέω
Το λαστιχο ειναι το βάσανο!!
Αστο ρε μάνα το λάστιχο.. τελικά σε 1 ημερα εχει κοψει το λάστιχο, το ποντίκι το κάθεται εκεί που κοιμάται και συνεχίσει να σου λέει.. μανααααααααααα πετα το λάστιχο και χωρις ποντίκι..
περιεργο πλάσμα! εχω να το λεω
Terifique
Δραστήριο μέλος
Το κάνουν και τα δικά μου αυτό!!!
Και μάλιστα όταν πιάσουν ένα παιχνίδι, το μεταφέρουν σε άλλο χώρο και το φυλάνε μην τους το πάρουν τα άλλα!!!![]()
Σωστά εσένα έχουν και ανταγωνισμό (τα 3 γατουλίνια της φώτο έχεις
, ενώ ο Τέρης το 'χει όλο το σπίτι μας κυριαρχία του!!! 
Terifique
Δραστήριο μέλος
ο δικός μου που εκτός από Ψιψος λέγεται και μοβορος εκδικητής τι κάνει!
Καταστρεφει τα παιχνίδια του! Ναι αλλά γιατί
1ον.. του παίρνω συνέχεια ποντίκια που εχουν λαστιχάκι και τα πεταω και τα αρπάζει κλπ κλπ
Ναι αλλά χεσμένο εχει το ποντικι παιδι μου σου λέω
Το λαστιχο ειναι το βάσανο!!
Αστο ρε μάνα το λάστιχο.. τελικά σε 1 ημερα εχει κοψει το λάστιχο, το ποντίκι το κάθεται εκεί που κοιμάται και συνεχίσει να σου λέει.. μανααααααααααα πετα το λάστιχο και χωρις ποντίκι..
περιεργο πλάσμα! εχω να το λεω
Θεός!!!

'Ετσι και μένα... όσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει να του δέσω σε κορδώνι τα λύνει και παίζει με το κορδώνι... τι κουκλάκια λούτρινα (μελισούλες, αρκουδάκια, κίτρινα, καφέ, γκρί), τι καμπανάκια, τι χαρτάκια.. τίποτα!!!! Το κορδώνι μόνο.... οπότε όλο το σπίτι έχει κορδώνια, από παπούτσια, από σακούλες... οτι μπορείς να φανταστείς!!! 'Αβυσσος η ψυχή της γάτας!!!! :cat:
Εκτός απο τον αί Βασίλη του που είναι μπαλαντέρ και χωρίς κορδώνι...

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Θεός!!!
'Ετσι και μένα... όσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει να του δέσω σε κορδώνι τα λύνει και παίζει με το κορδώνι... τι κουκλάκια λούτρινα (μελισούλες, αρκουδάκια, κίτρινα, καφέ, γκρί), τι καμπανάκια, τι χαρτάκια.. τίποτα!!!! Το κορδώνι μόνο.... οπότε όλο το σπίτι έχει κορδώνια, από παπούτσια, από σακούλες... οτι μπορείς να φανταστείς!!! 'Αβυσσος η ψυχή της γάτας!!!! :cat:
Εκτός απο τον αί Βασίλη του που είναι μπαλαντέρ και χωρίς κορδώνι...![]()
![]()
πες μου οτι κυνηγάει και τις μύγες να πεθάνω η γατομάνα! Μιλάω παίζει μπάτσες με τις μεγάλες καλοκαιρινές μύγες. Τις παραμονεύει ώρεςςςςςςςςςς στο σαλόνι!
Τώρα ψάχνω κανα καινούργιο παιχνιδάκι γιατί πάλι βαριεται. μόνο τις σακούλες του μασούτη δεν βαριέται. Μπαίνει μέσα. βγαίνει. τις φωνάζει. τσατίζεται.. στο τέλος τις σκίζει, τις παίρνει στο κρεβάτι του και κοιμάται πάνω τους

Πάντως μικρός μου έκανε ενα μοβόρικο σκηνικό. αφού έκοψε το ποντικάκι από το σχοινί, μου έφερε το ποντίκι.. "να κοίτα μαμα τι κακός που έιμαι" και μολις πηγα να το πιάσω το αρπαζει και από τοτε δε το ξαναείδα ποτε!
Terifique
Δραστήριο μέλος
πες μου οτι κυνηγάει και τις μύγες να πεθάνω η γατομάνα! Μιλάω παίζει μπάτσες με τις μεγάλες καλοκαιρινές μύγες. Τις παραμονεύει ώρεςςςςςςςςςς στο σαλόνι!
Είναι μικρός ακόμα... τον έχω 1 μήνα μόνο οπότε δεν έτυχε να δούμε μύγες ακόμα... θα σου πώ αργότερα!!!

Τώρα ψάχνω κανα καινούργιο παιχνιδάκι γιατί πάλι βαριεται. μόνο τις σακούλες του μασούτη δεν βαριέται. Μπαίνει μέσα. βγαίνει. τις φωνάζει. τσατίζεται.. στο τέλος τις σκίζει, τις παίρνει στο κρεβάτι του και κοιμάται πάνω τους![]()
Δές την φώτο πιο κάτω... επίσης αγάπη με τις σακούλες... είδικά αν έχουν μπότες μέσα!!!

Συνημμένα
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
οχι οχι.εμενα με τα παπουτσια εχει αλλη σχεση
μηννννννν τολμησεις να ανοιξεις την ντουλαπα με τα παπουτσια, εχει τρυπωσει μεσα, δεν τον εχεις παρει γραμμη κι αυτος κοιμάται πάνω στα παπουτσάκια μου και τα γιουμίζει τρίχες ο γελοιος.. σε μια φάση που παίρνεις γραμμη οτι γατι εδω γατι εκει γατι πουθενα, κουνας σακουλα, και πεταγεται το "αρπαχτικιο" !
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Καλά, οι μύγες και οι σακούλες ειναι ΤΟ πανηγύρι!
Αν θέλεις η γάτα σου να ξαναβρει το ενδιαφέρον της για παλιά παιχνίδια ή να αρχίσει να ενδιαφερεται για νεα παιχνίδια που της αγόρασεις, παυοντας να ασχολειται όλο με σακούλες, κανε το εξής...
Στα πετ-σόπ εχουν ενα σπρέυ με εκχύλισμα και άρωμα catnip. To catnip είναι ενα φυσικό βότανο για το οποιο τρελαίνεται το 90% των γάτων παγκοσμίως. Ψεκασε με αυτό τα παιχνίδια και κάτσε μετά και καμάρωσε!
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος

θα ψάξω να το βρω γιατί εδω θεσσαλονίκη δεν τολμώ να πω οτι υπαρχει ενα petshop που να βρω οτι θελω

natalouko
Επιφανές μέλος

Terifique
Δραστήριο μέλος
Εμείς ανήκουμε στο 10% που μας αφήνει παγερά αδιάφορες!!!![]()
'Ολες; ... πώπω!!! Μάλλον τα χούγια είναι μεταδοτικά!!! Εγώ είμαι ακόμα στην φάση 'εφευρίσκω νέα παιχνίδια'... θέλω να δοκιμάσω και τις λιχουδιές σε μπαλίτσα... αλλα θα έχω υπόψην μου και το σπρέυ.. ακούγεται καλή περίπτωση!!!

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
περα των παιχνιδιών θέλω να του βρω παρεάκι, αλλά ενα παρεάκι που θα αρεσει και στην μανούλα (γιατί αυτος και με καναρίνι μπορεί να κάνει παρεα τοσο ανωμαλάκι που είναι)
natalouko
Επιφανές μέλος
Και εγώ λείπω πολλές ώρες από το σπίτι.ειμαι τεμπελα οσο και ο γάτος μου. βαριεμαι να παιζω όπως κι αυτος..στο τελος απλα πάμε για υπνο.. εξαλλου οταν αγαπας καποιον, σου φτανει απλα να εισαι μαζι του, κι εγω λυπαμαι που δεν ειμαι μαζι του. Λείπω από τις 8:30 το πρωί και θα με δει αποψε στις 21:30.
περα των παιχνιδιών θέλω να του βρω παρεάκι, αλλά ενα παρεάκι που θα αρεσει και στην μανούλα (γιατί αυτος και με καναρίνι μπορεί να κάνει παρεα τοσο ανωμαλάκι που είναι)

Γι αυτό και πήρα παρέα στην Ραϊσούλα μου, για να μην είναι μόνη της.

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος

κι εγώ για αυτό θέλω να γίνω γατομαμά για δεύτερη φορά
ασεεεεεεεε που είδα κάτι ροζ τσαντούλες, κρεβατάκια και γουστάρω τρελά κοριτσάκι!!!!!

μήπως εχω ξεφύγει ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool