Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Πάντως εκείνος όσον αφορά τον πάγκο έσπασε ρεκόρ ανυπακοής!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η καημένες οι κεραμικές εστίες έχουν μόνιμα ίχνη από πατουσίτσες... Τις μαλώνω, αλλά τίποτα! Έχει και μεγαλό παράθυρο πίσω από το νεροχύτη (που βλέπει στον κήπο), οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να τους το κόψω...

Τώρα για τα τενεκεδάκια....Τα φαντάζεσαι κρεμασμένα γύρω γύρω στην κουζίνα???? Μάλλον εγώ θα πάω από καρδιά όταν θα τα ακούω!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ το είχα δοκιμάσει στην κουπαστή του μπαλκονιού και είχε όντως πιάσει (μέχρι που η Αρήθα βρήκε τρόπο να ανασηκώνει την ταινία και να πατάει από κάτω)
:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Να κλειδώσω την κουζίνα δε γίνεται γιατί εκεί του έχω και το φαγητό του και πρόσβαση για την τουαλέτα του... Οπότε καλό κουράγιο...
Desdemona
Διάσημο μέλος
Δεν το πιστεύω...Εγώ το είχα δοκιμάσει στην κουπαστή του μπαλκονιού και είχε όντως πιάσει (μέχρι που η Αρήθα βρήκε τρόπο να ανασηκώνει την ταινία και να πατάει από κάτω):greycat:

Raisa
Περιβόητο μέλος

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωραίο ακούγεται αυτό με την ταινία!
λες?
εγώ μέχρι τώρα απλά αγοράζα ένα detol την εβδομάδα για τον πάγκο και τις εστιές της κουζίνας!
Fotini
Διάσημο μέλος
Από τότε δεν ανεβαίνει στον πάγκο, αλλά ακόμα τον γλυκοκοιτά και τον φλερτάρει. Μερικές φορές δίνει κανένα σάλτο για να τεστάρει την αντίδρασή μου, η οποία φυσικά δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Όταν λείπουμε και όταν κοιμόμαστε, φροντίζουμε πάντα να τραβάμε την πόρτα της κουζίνας για καλό και για κακό...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κολλάνε τα πόδια του, το αγνοεί, ξεκολλάει και συνεχίζει.

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κολλητική ταινία του φάνηκε ότι ήταν εκεί για να παίζει…. Να δεις φωτογραφίες για να καταλάβεις…..
Μπαίνει ολόκληρος και κάθεται μέσα στο νεροχύτη…. Τρέμω την μέρα που θα έχω κόσμο και θα σηκωθεί κάποιος ανυποψίαστος να βάλει νερό …
Το τερατακι χθες που άργησα να πάω σπίτι από τα νεύρα του ανέβηκε στον πάγκο πήρε το χαρτί κουζίνας και το ξέσκισε στο χαλί….
Μετά πέρασε απο το δωμάτιο του αδερφού μου μια βόλτα ,είπε να κάνει τράκα από τα τσιγάρα του… ειχε καπνό , δεν μπόρεσε να τον ανοίξει αλλά…. Άνοιξε τα φιλτρακια!!!! Γύρισα σπιτι και μάζευα κομματάκια κομματάκια από το κρεβάτι τα φιλτρακια και το χαρτί από την κουζίνα…
Ηθικό δίδαγμα: Δεν θα αργώ να γυρίσω σπίτι
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ηθικό δίδαγμα: Δεν θα αργώ να γυρίσω σπίτι

Εμένα ο δικός μου που το βράδυ κοιμάται στην κουζίνα;;; Και του έχω πει του αδερφού μου, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, τίποτα αυτός. Χτες μου είπε: "το καπάκι της τουαλέτας να το κλείνω, τη σίτα από τα παράθυρα να την τραβάω, να μην αφήνω πιάτα και ποτήρια στο νεροχύτη, αυτό δεν είναι γατί, ο Χίτλερ είναι!"

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ τι θα κανουμε οι δόλιες οι μανες??????? Αφου σημερα που θα παμε για την βασιλόπιτα μετα την δουλειά τρέμω τι θα αντικρίσω....
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν γίνεται απολύτως τίποτα….
Τρέμω την μέρα που θα έχω κόσμο και θα σηκωθεί κάποιος ανυποψίαστος να βάλει νερό …

Εμένα αυτή η μέρα ήρθε... και πέρασε!
Πήγε μια φίλη να βάλει νερο (χωρίς να ανάψει το φως) και πέρασε ο μαύρος σίφουνας από μπροστά της....

Desdemona
Διάσημο μέλος
Πλυντήριο πιάτων...ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!Σε αυτό ευτυχως με έσωσε το πλ. πιάτων.... κατευθειαν εκει μέσα ολα ....
Είσαι ιδιοφυία!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool