Γατί+πάγκος κουζίνας=λοβ

Desdemona

Διάσημο μέλος

Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
Ήρθε λοιπόν η στιγμή εκείνη που φοβόμουν τόσο καιρό. Το καμάρι μου μεγάλωσε αρκετά ώστε να ανεβαίνει στον πάγκο της κουζίνας. Τι να κάνω γι'αυτό; Το πρόβλημα είναι ότι ζω με τον αδερφό μου, του οποίου του'ρχεται να φάει κάτι μεταμεσονύχτιες ώρες και αφήνει το πιάτο στο νεροχύτη (τι πιο φυσιολογικό) και ο γάτος πάει και γλύφει από μέσα! Αφ'ενός φοβάμαι μη φάει τίποτα και τον πειράξει, αφ'ετέρου δεν είναι και ό,τι καλύτερο να αφήνει τρίχες πάνω στον πάγκο της κουζίνας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό θα είναι να το συζητήσεις με την NiaR που έχει κάνει πολλές προσπάθειες να μάθει ο γάτος της να μην ανεβαίνει και απέτυχε τώρα αν θα πετύχεί στην δική σου δεν ξέρω:lol:

Πάντως εκείνος όσον αφορά τον πάγκο έσπασε ρεκόρ ανυπακοής!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσο θάρρος μου δίνεις πουλάκι μου...:lol::lol:

Δυστηχώς ούτε κι εγώ τα έχω καταφέρει σε αυτό παρόλα τα μαλώματα και τις φωνές :down:.Δεν αφήνω τίποτα που δεν θέλω να πάει και όταν θέλω να μαγειρέψω καθαρίζω τον πάγκο γιατί όταν λείπω ξέρω οτι πάει. Αν έχει πόρτα κλείδωνε..Μου είπαν να βάζω στην άκρη του πάγκου τενεκεδάκια αναψυκτικού με νομίσμστα ή πετρούλες έτσι ώστε όταν πάει να ανέβει να τα ρίχνει και να τρομάζει απο τον θόρυβο. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Παντως αν βρείς λυση πες μου κι εμένα...:(

τι να σας πω, τίποτα δεν έπιασε τόπο, εμένα απλά βαρέθηκε να το κάνει...

Και εγώ τα ίδια προβλήματα... και οι δικές μου είναι 3, ζωή να 'χουνε!!!
Η καημένες οι κεραμικές εστίες έχουν μόνιμα ίχνη από πατουσίτσες... Τις μαλώνω, αλλά τίποτα! Έχει και μεγαλό παράθυρο πίσω από το νεροχύτη (που βλέπει στον κήπο), οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να τους το κόψω...:/:
Τώρα για τα τενεκεδάκια....Τα φαντάζεσαι κρεμασμένα γύρω γύρω στην κουζίνα???? Μάλλον εγώ θα πάω από καρδιά όταν θα τα ακούω!!!:lol:

Ακόμα ένα κόλπο που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι η κολλητική ταινία στην άκρη του πάγκου, τοποθετημένη έτσι ώστε η πλευρά που κολλάει να είναι προς τα πάνω. Στις περισσότερες γάτες δεν αρέσει καθόλου η αίσθηση ότι κολλάνε τα πόδια τους και συνήθως αποθαρρύνονται.
Εγώ το είχα δοκιμάσει στην κουπαστή του μπαλκονιού και είχε όντως πιάσει (μέχρι που η Αρήθα βρήκε τρόπο να ανασηκώνει την ταινία και να πατάει από κάτω) :rolleyes::greycat:

Α τι ωραία... Απ'ό,τι κατάλαβα δεν υπάρχει γιατρικό :P
Να κλειδώσω την κουζίνα δε γίνεται γιατί εκεί του έχω και το φαγητό του και πρόσβαση για την τουαλέτα του... Οπότε καλό κουράγιο...

Εγώ το είχα δοκιμάσει στην κουπαστή του μπαλκονιού και είχε όντως πιάσει (μέχρι που η Αρήθα βρήκε τρόπο να ανασηκώνει την ταινία και να πατάει από κάτω) :rolleyes::greycat:
Δεν το πιστεύω...:blink:

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με την καλή μου. Και είναι τόσο έξυπνη η άτοιμη, που ανεβαίνει μόνο τα βράδια όταν κοιμάμαι. Μόλις ακούσει όμως θόρυβο αμέσως φεύγει και κάνει την αδιάφορη.
:D:whistle::whistle::whistle:

καλημέρα!
ωραίο ακούγεται αυτό με την ταινία!
λες?
εγώ μέχρι τώρα απλά αγοράζα ένα detol την εβδομάδα για τον πάγκο και τις εστιές της κουζίνας!

Εγώ πάλι δοκίμασα τη "μέθοδο της πετσέτας" και έχει πετύχει αρκετά. Όταν ξεκίνησε να σαλτάρει στον πάγκο, έπαιρνα μια πετσέτα που χρησιμοποιώ για τα χέρια και την κοπάναγα με δύναμη πάνω στον πάγκο. Φοβόταν και κατέβαινε αστραπιαία και μάλιστα το έβαζε στα πόδια προς το σαλόνι:lol: Από τότε δεν ανεβαίνει στον πάγκο, αλλά ακόμα τον γλυκοκοιτά και τον φλερτάρει. Μερικές φορές δίνει κανένα σάλτο για να τεστάρει την αντίδρασή μου, η οποία φυσικά δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Όταν λείπουμε και όταν κοιμόμαστε, φροντίζουμε πάντα να τραβάμε την πόρτα της κουζίνας για καλό και για κακό...

Η ψιψι μου είναι μια κυρία, μόνο αν έχει σακούλα με ψωμί ανεβαίνει στον πάγκο,τρώει τις γωνίες του ψωμιού και μετά εξαφανίζεται γιατί ξέρει ότι θα πέσει μάλωμα!

Επιχείρηση "αυτοκόλλητη ταινία γυρισμένη τ'ανάσκελο" τζίφος.
Κολλάνε τα πόδια του, το αγνοεί, ξεκολλάει και συνεχίζει.:mad:

Εμείς φτιάχνουμε λιμνούλες νερού στους πάγκους για να βρέχονται τα πατουσάκια, αλλά με τόσες τρίχες που έχει δεν καταλαβαίνει τίποτα. Επίσης σκεπάζω τα φαγητά με το ειδικό δυχτάκι αλλά το σηκώνει με τα χεράκια της.

Δεν γίνεται απολύτως τίποτα….
Η κολλητική ταινία του φάνηκε ότι ήταν εκεί για να παίζει…. Να δεις φωτογραφίες για να καταλάβεις…..
Μπαίνει ολόκληρος και κάθεται μέσα στο νεροχύτη…. Τρέμω την μέρα που θα έχω κόσμο και θα σηκωθεί κάποιος ανυποψίαστος να βάλει νερό …
Το τερατακι χθες που άργησα να πάω σπίτι από τα νεύρα του ανέβηκε στον πάγκο πήρε το χαρτί κουζίνας και το ξέσκισε στο χαλί….
Μετά πέρασε απο το δωμάτιο του αδερφού μου μια βόλτα ,είπε να κάνει τράκα από τα τσιγάρα του… ειχε καπνό , δεν μπόρεσε να τον ανοίξει αλλά…. Άνοιξε τα φιλτρακια!!!! Γύρισα σπιτι και μάζευα κομματάκια κομματάκια από το κρεβάτι τα φιλτρακια και το χαρτί από την κουζίνα…
Ηθικό δίδαγμα: Δεν θα αργώ να γυρίσω σπίτι

Ηθικό δίδαγμα: Δεν θα αργώ να γυρίσω σπίτι
:lol::lol::lol::lol::lol:
Εμένα ο δικός μου που το βράδυ κοιμάται στην κουζίνα;;; Και του έχω πει του αδερφού μου, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, τίποτα αυτός. Χτες μου είπε: "το καπάκι της τουαλέτας να το κλείνω, τη σίτα από τα παράθυρα να την τραβάω, να μην αφήνω πιάτα και ποτήρια στο νεροχύτη, αυτό δεν είναι γατί, ο Χίτλερ είναι!":/:

Σε αυτό ευτυχως με έσωσε το πλ. πιάτων.... κατευθειαν εκει μέσα ολα ....
αχ τι θα κανουμε οι δόλιες οι μανες??????? Αφου σημερα που θα παμε για την βασιλόπιτα μετα την δουλειά τρέμω τι θα αντικρίσω....

Δεν γίνεται απολύτως τίποτα….
Τρέμω την μέρα που θα έχω κόσμο και θα σηκωθεί κάποιος ανυποψίαστος να βάλει νερό …

:lol::lol::lol:
Εμένα αυτή η μέρα ήρθε... και πέρασε!
Πήγε μια φίλη να βάλει νερο (χωρίς να ανάψει το φως) και πέρασε ο μαύρος σίφουνας από μπροστά της....:happy:

Σε αυτό ευτυχως με έσωσε το πλ. πιάτων.... κατευθειαν εκει μέσα ολα ....
Πλυντήριο πιάτων...ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!
Είσαι ιδιοφυία!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back