Γατί+πάγκος κουζίνας=λοβ

Πλυντήριο πιάτων...ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!
Είσαι ιδιοφυία!:up:

:redface:οχι σας παρακαλώ δεν θα θελα ... ειμαι σεμνός ανθρωπος :P
Ευτυχως που το χω και αυτο.... και τα πεταω ολα εκει μεσα και ειμαστε οκ! Αδειο σχεδον τον παγκο τον εχω.... τι να κανω???????

Τάρα να περάσει απο μπροστά τους καλά είναι.... αν κάθεται όπως πάντα ΜΕΣΑ στο νεροχύτη και ανοίξει κανείς το νερό πάνω του.......:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν φτανει που τρέχω για να μην σπάσει όλα τα ποτήρια που έχουν απομείνει , κλαίγεται και ο Νίκος που τσακωνόμασταν σκύλος vs γάτα. οτί δεν είναι δυνατόν θα μάθει κάποτε και δεν μπορεί και γιατί δεν μας ακούει ποτέ κτλ κτλ
Εμ θέλατε γατούλα που είναι ανεξάρτητο ζώο... πάρτε τα τώρα....

Ναι βρε για σας λέω!!!

Αχ άλλα όνειρα είχα εγώ.... ένα σκύλαρο ήθελα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μικρά ακόμα τα γατούνια σας, αργότερα θα σοβαρέψουν λίγο!!! Έτσι έκανε και η δικιά μου όταν ήταν μωρό, τι μπλούζες άρπαζε και τις γέμιζε τρύπες, τι χαρτια κουζίνας ή υγείας,άσε περάσαμε πολλά μ αυτή τη γάτα, τώρα είναι στο στάδιο που μασάει τις πυτζάμες μου,σουρωτήρι τις έχει κάνει

βρήκα αυτό στο ebay.
https://cgi.ebay.co.uk/STOP-CAT-REPE...ameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
λέτε να κάνει κάτι αν βάζαμε ένα σε μία γωνία στον πάγκο της κουζίνας?

Ακόμα ένα κόλπο που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι η κολλητική ταινία στην άκρη του πάγκου, τοποθετημένη έτσι ώστε η πλευρά που κολλάει να είναι προς τα πάνω. Στις περισσότερες γάτες δεν αρέσει καθόλου η αίσθηση ότι κολλάνε τα πόδια τους και συνήθως αποθαρρύνονται.
Εγώ το είχα δοκιμάσει στην κουπαστή του μπαλκονιού και είχε όντως πιάσει (μέχρι που η Αρήθα βρήκε τρόπο να ανασηκώνει την ταινία και να πατάει από κάτω) :rolleyes::greycat:
Στον γατούλι της NiaR του άρεσε κιόλας όταν κόλαγε επάνω του και θύμωνε όταν πήγαινε να του την πάρει:up::up::up::up:

Εμείς φτιάχνουμε λιμνούλες νερού στους πάγκους για να βρέχονται τα πατουσάκια, αλλά με τόσες τρίχες που έχει δεν καταλαβαίνει τίποτα. Επίσης σκεπάζω τα φαγητά με το ειδικό δυχτάκι αλλά το σηκώνει με τα χεράκια της.

:lol::lol: Πανέξυπνες οι άτιμες!!!

Ουφ βρε παιδιά, ηρέμησα τώρα που διάβασα αυτό το θέμα! :) Νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το σκασμένο το κάνει αλλά από ό,τι βλέπω όλα τα μικρά ανεβαίνουν στους πάγκους και είναι διαολάκια:P. Όχι τίποτα άλλο, με έχει κάνει ρεζίλι στους καλεσμένους που βολτάρει πάνω στους πάγκους και που με αγνοεί επιδεικτικά όταν το μαλώνω...

βρήκα αυτό στο ebay.
https://cgi.ebay.co.uk/STOP-CAT-REPE...ameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
λέτε να κάνει κάτι αν βάζαμε ένα σε μία γωνία στον πάγκο της κουζίνας?
Τι είναι ακριβώς; Από τη συσκευασία δεν καταλαβαίνω...:hmm:

Και εκτός αυτου κορίτσια το μόνο που θέλουν οι γατούλες μας ειναι να μας κάνουν καλύτερες νοικοκυρές, γιατί σου λεει η γάτα γιατί κυρία μου να αφήνεις στον μπαγκο πράγματα που μπορώ να πιασω εγώ και να μου αρέσουν να τα μαζεύεις όλα και να τα πλένεις κιολας.....και να κάνεις και μία καθαριότητα στον μπάγκο πριν τα πλύνεις και όσο για νερό να έχεις σε ένα μπουκάλι τι την θες την βρύση και να μην αφήνεις τους καλεσμένους να πίνουν μόνοι τους νερό να τους βάζεται εσείς!!!!!

Και εκτός αυτου κορίτσια το μόνο που θέλουν οι γατούλες μας ειναι να μας κάνουν καλύτερες νοικοκυρές, γιατί σου λεει η γάτα γιατί κυρία μου να αφήνεις στον μπαγκο πράγματα που μπορώ να πιασω εγώ και να μου αρέσουν να τα μαζεύεις όλα και να τα πλένεις κιολας.....και να κάνεις και μία καθαριότητα στον μπάγκο πριν τα πλύνεις και όσο για νερό να έχεις σε ένα μπουκάλι τι την θες την βρύση και να μην αφήνεις τους καλεσμένους να πίνουν μόνοι τους νερό να τους βάζεται εσείς!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Έγραψες πάλι!:up::up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Εμένα ο δικός μου που το βράδυ κοιμάται στην κουζίνα;;; Και του έχω πει του αδερφού μου, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, τίποτα αυτός. Χτες μου είπε: "το καπάκι της τουαλέτας να το κλείνω, τη σίτα από τα παράθυρα να την τραβάω, να μην αφήνω πιάτα και ποτήρια στο νεροχύτη, αυτό δεν είναι γατί, ο Χίτλερ είναι!":/:

:lol::lol::lol::lol:Αχ,με έκανες και γέλασα,κι ας έχω τις μαύρες μου σήμερα!!Ακριβώς τις ίδιες οδηγίες δίνω στον αδερφό μου για την Κιρα μου,ακριβώς!!:)

:lol::lol::lol::lol:Αχ,με έκανες και γέλασα,κι ας έχω τις μαύρες μου σήμερα!!Ακριβώς τις ίδιες οδηγίες δίνω στον αδερφό μου για την Κιρα μου,ακριβώς!!:)
:lol::lol::lol:
Φαντάσου ότι πριν καναδυό μέρες έτρωγε ο αδερφός μου μπουγάτσα και πήγε για λίγο τουαλέτα. Μετά από λίγη ώρα τον ακούω να με φωνάζει: "Όλγαααα ο Πρέστο έφαγε τη μπουγάτσα μουουου!!!"
Τον χτυπάς ή δεν τον χτυπάς; (τον αδερφό φυσικά, γιατί το γατί το αγαπάς:P)

Τι είναι ακριβώς; Από τη συσκευασία δεν καταλαβαίνω...:hmm:
είναι κάποια sticks που έχουν άσχημη μυρωδιά για τις γάτες και τις κρατάει μακριά.
είναι σίγουρα για κήπο και γράφει ότι μυρίζουν ευχαριστα για τους ανθρώπους.
επίσης ότι πιάνουν για 10 τετραγωνικά πόδια (πόσο είναι αυτό τώρα σε μέτρα θα σε γελάσω).
έκανες scroll up την σελίδα?
τα λέει!

Α ναι, τώρα το είδα!
Καλό φαίνεται, αλλά αν πιάνει σε τόσο μεγάλη απόσταση, ούτε στο φαγητό του δεν θα πλησιάζει :hmm:

Α ναι, τώρα το είδα!
Καλό φαίνεται, αλλά αν πιάνει σε τόσο μεγάλη απόσταση, ούτε στο φαγητό του δεν θα πλησιάζει :hmm:
αυτό σκεφτόμουν! πόση είναι η απόσταση! αλλά λέει πόδια όχι μέτρα!
βρήκα και αυτό:

'each rod will cover 1 sq metre of garden, ideal for a target area they can also be used indoors to protect house plants'

δεν είναι κακό νομίζω αν το βάζαμε κοντά στον νεροχύτη τουλάχιστον για να μην πηγαίνουν εκεί!!! :hmm:

Εγώ την τροφή του την έχω σχεδόν κάτω από το νεροχύτη...και είναι μικρή η κουζίνα για να του τη βάλω κάπου αλλού. Είναι το μόνο σημείο που μπορεί να μπει. 1 τετραγωνικό είναι αρκετά μεγάλη επιφάνεια:/:

δεν μπορείς να την βάλεις στο μπάνιο?
ή έξω από το μπάνιο?
κι εγώ στην κουζίνα την έχω και η κουζίνα μου πρέπει να είναι :hmm:.... 2 τμ :P.....αλλά θα το ψάξω λίγο σήμερα γιατί έχω βαρεθεί να μαζέυω όλη την ώρα για να μην πάει επάνω!
θέλω μια μέρα να φάω και να αφήσω τα πάντα άπλυτα στον νεροχύτη!!!! :P

Την τροφή στο μπάνιο...Δε νομίζω. Μια σταγόνα από κάποιο απορρυπαντικό να πέσει μέσα και την έβαψα...

μικρό και το μπάνιο δηλαδή....:hmm:
θα ήθελα να έχω ένα δωμάτιο στο σπίτι μόνο για τον γάτο, με 4-5 κατασκευές για γατιά μέσα!
ωραία δεν θα ήταν?

θα ρωτήσω κτηνίατρο αν τους κάνει σε κάτι κακό και θα το δοκιμάσω πάντως!
θα σας πω αν έχει αποτέλεσμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back