julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπαίνει στην γαβάθα του νεροχύτη γλύφει, πιάτα, μαχαιροπίρουνα.... και οτι βρωμιές εχει η αποχέτυση....
Μερικές φορές ανοίγη και την βρύση.... πίνει το νερό του και μετά την αφήνει ανοιχτη!!!!

Μετά κάνει την βόλτα του στην κεραμική εστία..... και εξερευνει κατσαρόλες....
Αν έρθω τρέχοντας κατεβαίνει νιαουρίζοντας...!!!!! Νιάαααρρρρ.. σαννα λέει.. "Θα φάμε?????"
Τϊ σφαλιάρες, τί time-out, ΄τι τιμωρία... ΤΙΠΟΤΑ..
Τωρα πλέον , προσπαθώ να μην αφήνω τιποτα φαγώσιμο πάνω στον νεροχύτη... και να τον αγνωώ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ... και εμεις τα ίδια!!!!!!
Μπαίνει στην γαβάθα του νεροχύτη γλύφει, πιάτα, μαχαιροπίρουνα.... και οτι βρωμιές εχει η αποχέτυση....
Μερικές φορές ανοίγη και την βρύση.... πίνει το νερό του και μετά την αφήνει ανοιχτη!!!!
Μετά κάνει την βόλτα του στην κεραμική εστία..... και εξερευνει κατσαρόλες....
Αν έρθω τρέχοντας κατεβαίνει νιαουρίζοντας...!!!!! Νιάαααρρρρ.. σαννα λέει.. "Θα φάμε?????"
Τϊ σφαλιάρες, τί time-out, ΄τι τιμωρία... ΤΙΠΟΤΑ..
Τωρα πλέον , προσπαθώ να μην αφήνω τιποτα φαγώσιμο πάνω στον νεροχύτη... και να τον αγνωώ!!!
Καλε ο Κίκης εχει εκπαιδευτει να ανοιγει την βρύση και να πινει και νερό??? αχ να το δω και αυτο!!!!

Παιδι μου ώρες ατελείωτες περναει εκει!!! Και αντε οταν πλενω πιατα δεν με πειραζει.,...οταν μαγειρευω ομως??????????
Έχω και τον επιθεωρητή απο δίπλα να βλέπει αν τα κανω καλα... και να τον καταβρεχω, σκασίλα του.
Πάλι καλα που εχουμε η μια την αλλη να λεμε τον πόνο μας... γιατί ποιος θα μας νιώσει???? !!!!

https://www.gatospito.com/gallery/Personal-album-of-NiaR/a-eaea-ooaaaeoii-oanaoeeeiiiiiii-pic_551.htm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kira
Νεοφερμένο μέλος

άσε που έχω καταντήσει σπαστική με τα πιάτα,εγώ που δεν ήμουν καμιά τρελή νοικοκυρά,τώρα δεν αφήνω πιάτο στο νεροχύτη άπλυτο με τίποτα!!
.Χαλάλι της όμως της ομορφούλας μου,είναι τόσο γλυκιά όλες τις άλλες ώρες (που δεν κάνει διαολιές..)που δεν μου πάει να την πολυμαλώνω..
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάλι καλα που εχουμε η μια την αλλη να λεμε τον πόνο μας... γιατί ποιος θα μας νιώσει???? !!!!![]()
Το κοριτσάκι μου χθες, την ώρα που εμείς τρώγαμε στο τραπέζι, είχε το θράσος να ανέβει στον πάγκο της κουζίνας (σύνηθες φαινόμενο, όπως καταλαβαίνετε) και την έπιασε ο καλός μου στα πράσα, να προσπάθεί να τραβήξει ένα μακαρόνι από το πυρέξ.....
Λιγκουίνι πέστο ήθελε να φάει!!!!! Ευτυχώς ο καλός καλός μου, το αντι΄μετώπισε ψύχραιμα και με γέλια....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμένα η γάτα μου η μεγάλη που έχω αφήσει στην μαμά μου ανεβαίνει εκεί και νιαουρίζει να της ανοίξεις την βρύση να πιει νερο!
Raisa
Περιβόητο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Έγραψες πάλι!![]()
Εμ έτσι είναι καλή μου τα γατούνια μας για μας φροντίζουν δεν το ξέρεις;
Και κάτι ακόμη ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις υποδείξεις νομίζω όπως βλέπεις από τις απαντήσεις μου είμαι καλή μαθήτρια έτσι;;;;

Desdemona
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Αυτο με τη βρύση του Κική ειναι το χειρότερο! Μάθε τον κι εσύ βρε Τζούλια να την κλείνει κιόλας! Μισές δουλειές κάνεις!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
[/quote]Μία φίλη μου που είχε ένα γατούνι που έτρωγε το φαγητό του έξω από το μπωλάκι του με αποτέλεσμα να λερώνει παντού και να τον μαλώνει συνέχεια .....μέχρι που κάποια στιγμή είχε ένα κομάτι γαλοπουλα τα χριστούγεννα και το έβαλε από έξω από το μπωλ γιατί βιαζόταν και δεν χωρούσε μέσα χωρίς να το κόψει....και φεύγοντας τι να δεί !!!! το είχε πάρει με το στόμα και το έβαλε μέσα στο μπωλ και την κοιτούσε καθώς το έτρωγε!!!!!σαν να της έλεγες εσύ φώναζες να είναι μέσα και τώρα μου το βάζεις από έξω;;;

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο με τη βρύση του Κική ειναι το χειρότερο! Μάθε τον κι εσύ βρε Τζούλια να την κλείνει κιόλας! Μισές δουλειές κάνεις!![]()

Ναι....Τουλάχιστον γλύφει τα πιατα... έτσι θα μπορούσες να πεις ότι "πλένει" τουλάχιστον τα άπλυτα!!!

Τώρα έμαθε και να ανεβαίνει και να κάθετε στο παράθυρο πάνω απο τον νεροχύτη και με "τσεκάρει" αν τα κάνω καλά.....

lamni
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Κάποια/ποιος που ξέρει θα μπορούσε να μου πει αν υπήρξε ποτέ πρόβλημα από την συνήθεια αυτή των γατιών?
32 χρόνια μέσα στην "Γατίλα" με Ν γάτες... δεν έπαθα ΤΙΠΟΤΑ!!!

Την περασμένη εβδομάδα έκανα και εξετάσεις αίματος για τοξόπλασμα και ήμουν αρνητική και στα 2 . Δηλαδή και για τώρα στον παρόν και στο παρελθόν......

Πραγματικά δεν το περίμενα.....
(ηθελα τουλάχιστον να είχα τα αντισώματα....)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πραγματικά δεν το περίμενα.....(ηθελα τουλάχιστον να είχα τα αντισώματα....)
Και εγώ...από τα 15 μου με γάτες φαντάστηκα πως κάποτε θα περνούσα το τοξόπλασμα. Αμ δε!

Ο Φάτσας είχε μάθει και δεν ανέβαινε ποτέ στον πάγκο της κουζίνας. Η προηγούμενη γάτα μου (στο πατρικό μου) ανέβαινε συνέχεια. Ό,τι και να κάναμε...

Ο Φρίξος τώρα τον γλυκοκοιτάει τον πάγκο, αλλά επειδή είναι και πολύ... θαρραλέος δεν έχει τολμήσει ακόμα να κάνει το σάλτο. Να δούμε πως θα τον αποθαρρύνουμε. Εγώ πέρα από το θέμα καθαριότητας, τρέμω την ιδέα να πατήσουν τα πατουσάκια του σε αναμμένο μάτι του φούρνου.

lamni
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως απόφαση το πήρα, αλλά γιατί βρε παιδί μου δεν το απολαμβάνω;;Εμεις πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να το απολαύσουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool