maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
16-09-10
13:33
χτες οπως ερχομουν απο το σχολειο βρηκα ενα μικρο γατακι κατω απο ενα αυτοκινητο! ηταν πανεμορφο! Ηταν κανελι με καφε γκρι ειχε παρα πολλα χρωματα! ηταν πολυ φοβισμενο! το πηρα αγκαλια και το χαιδεψα! ηθελα να το παρω αλλα δεν μπορω! εχω σκυλο, χαμστερ, παπαγαλακια, κουνελακια, ινδικα χοιριδια και ψαρακια! αυτα τα ζωα δεν μπορουν να ζησουν με γατα
! ειπα να το πω εδω γτ τις προαλες ειχαν σκοτωσει ενα γατακι και ειχαν βαλει πανω του και στον σκουπιδια ενα χαρτι που ελεγε : "πρεπει να τα σκοτωσουμε αυτα τα βρομερα αδεσποτα ζωα, γτ μας βρομιζουν τον δημο και δεν αξιζουν να ζουν!" δεν θελω να γινει το ιδιο και με αυτο! εχουν γινει παρα πολλα με γατακια! οποιος ενδιαφερετε να μου γραψει στο θεμα! φωτο δεν εχω!
ξεχασα να πω περιοχη! νικαια (αττικη) στην πλατεια της οσιας ξενης!
! ειπα να το πω εδω γτ τις προαλες ειχαν σκοτωσει ενα γατακι και ειχαν βαλει πανω του και στον σκουπιδια ενα χαρτι που ελεγε : "πρεπει να τα σκοτωσουμε αυτα τα βρομερα αδεσποτα ζωα, γτ μας βρομιζουν τον δημο και δεν αξιζουν να ζουν!" δεν θελω να γινει το ιδιο και με αυτο! εχουν γινει παρα πολλα με γατακια! οποιος ενδιαφερετε να μου γραψει στο θεμα! φωτο δεν εχω!
ξεχασα να πω περιοχη! νικαια (αττικη) στην πλατεια της οσιας ξενης!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool