ΓατοΟμάδα Αθήνας

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
με τη μαρια την υπευθυνη αθηνας στο psychanimal σκεφτήκαμε να γινει κι εκει γατοομαδα.Μπορω να σας οργανωσω απο εδω και θα χρειαστω καποιον για υπευιθυνο να μη τα φορτωθει ολα η μαρια .

Ποιοι ενδιαφερονται??? Η οργανωση υπαρχει ηδη ειναι ευκολο να μεταφερθει κι εκει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις ως μέλος της γατοομάδας ?
Ρωτάω γιατί π.χ. υπάρχει το αδεσποτολόγιο, το stray κλπ.
Και πολλοί από μας, κινούμαστε μάλλον αυτόνομα σε στειρώσεις και περιθάλψεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

attachment.php

ΓατοΟμάδα Αθήνας

Υποχρεωσεις: Αγαπη της γατας ορεξη για βοήθεια ανοιχτο πνευμα να μην απογοητευεστε ευκολα και να συζητατε. Απαραιτητο: να θελετε να ειστε σε κατι αποτελεσματικό κι οργανωμένο.

Σπιτια φιλοξενειας: οποιος δινει γατακι δινει και τροφη κα αμμο του κα αποπαρασιτωση αν μπορει και το πρωτο εμβολιο. Το σπιτι φιλοξενειας δινει φροντιδα ελεγχει τους γατογονει και κολλαει αφισσες κα συνοδευει το γατακι στο νεο του σπιτι να το προσαρμόσει.

Εθελοντες: Βοηθανε σε μεταφορες γατας, ενισχυουν οικονομικακατευθειαν σε γιατρους που περιθαλπονται τα γατακια, κολλουν αφισσες και ενημερωνουν κοσμο και γιατρους.

Τα γατακια: ειναι τα πιο τυχερα γιατι δινονται μονο σε σπιτι και μονο μ τη προυπόθεση στειρωσης.Καλοπερνουν και καλοτρωνε.

Γιατροι: Θα υπαρξουν φτηνοι αλλα καλο ειναι να το προτεινουμε και σε καλους φτασμενους να κανουν καλυτερες τιμές για τα γατακια μας

Συνημμένα

• athens-parthenon-greece-big.jpg
    athens-parthenon-greece-big.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 201

ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Άντε, να αρχίσουμε να κάνουμε οργανωμένη δουλειά και στην Αθήνα :up::up::up::up::up:

ενδιαφερομαι κ εγω να βοηθησω οσο μπορω και με χρονο και οικονομικα πειτε μου τι να κανω?

παρε με τηλ να συννενοηθουμε και θα σου δωσω το τηλ της λωζης και της μαρίας να επικοινωνησετε

α ναι 6979780445

(Η εχουμεweb designer η δεν εχουμε χεχεχε κι αμα εχουμε καλο ειναι να ειναι γρήγορος:P) αντε μαρια θα σου στειλω προτυπο αφισσουλας, καρτες υιοθεσίας, στειρωσης, ερωτηματολόγια και συννενοηθειτε ποιος θα απαντα στο γατοτηλέφωνο για να του κανω μαθηματα τι να προσέχει.να το βαλω και στο σαιτ

α ναι 6979780445

(Η εχουμεweb designer η δεν εχουμε χεχεχε κι αμα εχουμε καλο ειναι να ειναι γρήγορος:P) αντε μαρια θα σου στειλω προτυπο αφισσουλας, καρτες υιοθεσίας, στειρωσης, ερωτηματολόγια και συννενοηθειτε ποιος θα απαντα στο γατοτηλέφωνο για να του κανω μαθηματα τι να προσέχει.να το βαλω και στο σαιτ

Αααχ τι ωραία! Μπράβο ρε γιασμίν! Είσαι Θεά!
Το τηλ. αυτό είναι δικό σου;; Να σε πάρω κι εγώ τηλ; Γιατί θέλω πολύ να βοηθήσω.. Πραγματικά. Και επιπλέον, πρέπει να νοικιάσουμε έναν χώρο ή έστω να βρούμε έναν χώρο στον οποίο θα γίνονται συγκεντρώσεις και συζητήσεις. Η Γατοομάδα αυτή θα πάρει θέση στο κέντρο της Αθήνας;; Ή έστω κάπου κοντά στο κέντρο; Κοντρά σε μετρό ίσως;

κι εμενα με ενδιαφερει Yasmin να σε παρω τηλ να μου πεις η να παρω την Aristocat;:hmm:

Λοιπον οσοι ενδιαφερεστε παρτε μια πρωτη δοση εμενα γιατι με τη μαρια δεν προλαβαμε ακομη να τα πουμε οποτε θα σας κατευθυνω πως να βοηθησετε και θα σας δωσω το τηλ της. Το εβαλα ακι στο σαιτ αλλα δεν ξερω τις ωρες της ακομα.
Η μαρια θα συντονισει την ομάδα και με τους πρωτους σουπερ εθελοντες θα φτιαχτουν τα βασικά πόστα. Τηλ 6979780445 (2-5 κα 9 το βραδυ ) σημερα.

Σιγα σιγα ειρηνη ολα θα γινουν το σχεδιο σου ισως γινει πιο μετα αλα θελει να εχουν λυθει τα πριοβλήματα του πριν θα σου εξηγησω στο τηλ. Σιγα και σταθερα παιδια

Λοιπον παιδια μας χρειάζεται:
  • ενα ατομο να ασχοληθει με το να γραφει καταγγελιες, να γραφει καλα
  • ενα ατομο να ανεβαζει αγγελιες σε ολα τα γνωστα σαιτ που θα του υποδειξουμε, σταθερα χωρις να ξεχναει καμμια. μπορει και να βαζει κι εδω η να φτιαχνει ακι αφισσουλες θα του μαθω πως.
  • ενα ατομο η περισσοτερα να κολλανε αφισσουλες σε πετ σοπ της περιοχης τους
  • ενα ατομο να εχει το τηλέφωνο που θα ειναι πληρως εκπαιδευμενο, θα ξερει ολες τις κλινικες διανυκτερευοντα, φτηνους γιατρους, θα ξερει ολα τα σπιτια φιλοξενειας, σε θεσσαλονικη λιγα πραματα κλπ αυτο θα ειναι η μαρια ( απλα φοβαμαι μη τα παξει συντομα)αρα καλο ειναι να υπαρχει και ενα δευτερο οταν η μαρια θα λειπει πχ διακοπες κλπ και γιατι ειναι και μεγαλη η αθηνα.
  • ατομα ανα περιοχες να βοηθουν σε μεταφορες η σε πιασιμο γατας
  • ατομα ανα περιοχες να βοηθουν σε φιλοξενεια προσωρινη ( αυτα θα φροντιζουν το γατακι ( τροφη και αμμο θα δινουν αυτοι που θελουν να φιλοξενηθει καθως και αποπαρασιτωση η εμβολιακι οσοι μπορουν)
  • ατομα για σταντ, δημοσιες σχεσειε με κτηνιατρους προωθηση φυλλαδιων κλπκλπ
  • Η μαρια θα συντονιζει την εκει ομάδα κι εγω θα βοηθαω απο εδω με τον γενικό συντονισμο των δυο ομάδων εκει κι εδω .
Οσοι θελετε να συμμετασχετε δηλωστε τι θελετε να κανετε, αναλογα τις ικανοτητες η το χρονο σας εδω, και η μαρια82 θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Μια ξεχωριστη συνεργασια θα υπαρχει και με τη λώζη σε ορισμενα περιστατικα που θα χρειαζεται τη βοηθεια μας και θα ειναι ξεχωριστα απο τα αλλα.

Τιπ:
Καλο ειναι να προμηθευτειτε ολοι απο καμμια συνδεση whats up απο περιπτερο με 2 -5 ευρω γιατι με καθε καρτα ανανεωσης των 9 ευρω εχετε 10 ωρες δωρεαν ομιλιας με ολους μας που θα εχουμε γουατς απ, στη γατοομαδα ψυχανιμαλ κλπ. Απλα το βαζετε σ'ενα κινητο που δε χρησιμοποιειτε και μιλατε απο αυτο, αφου ενεργοποιησετε πρωτα την υπηρεσια οπως λεει στο πακετο συνδεσης, εχετε και πολύ φτηνα μυνηματα;)

Yasmin θα μου δώσεις το τηλ της μαρίας να κανονίσουμε καμιά συνάντηση να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά;

ειναι στο σαιτ βρε σου ειχα πει το ξεχασες, και η μαρια θα ειναι εκει μεχρι 20 μετα θα ερθει κατα εμας και θα τη γνωρισουμε εδω μεχρι 3 ιανουαριου. Τηλ: 6932640982. Τα ωραρια επικοινωνιας μαζί της ειναι 9-11 το βραδυ και καλο ειναι να χρησιμοποιειτε σταθερο η γουατσ απ.

Έχω whats up. Θα την πάρω αργότερα γιατί δεν έχω κάρτα τώρα. Ευχαριστώ!!

παιδια κ εγω μπορω να βοηθησω οπως θελετε με οποιο τροπο. θα παρω τη μαρια σε λιγο

Το σταθερό μου είναι 2117156240 (θα αλλάξει το Φεβρουάριο γιατί μετακομίζω) μετά τις 21:00-22:00 τις καθημερινές σίγουρα είμαι σπίτι και κοιμάμαι μετά τις 12:00, οπότε μπορείτε να με παίρνετε εκείνες τις ώρες σπίτι.

19 Δεκεμβρίου φεύγω από Αθήνα και γυρίζω στις 3 Ιανουαρίου.

Με χαρά περιμένω να γνωρίσω όσους θέλουν να συμμετέχουν στην Γατοομάδα Αθήνας :D

Οσοι θελουν να βοηθησουν ας βαλουν το αφισσακι μας σε πετ σοπ

Xarizontaigatakiaafissaki.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στείλτε το σας παρακαλώ στο mail v_xenou@yahoo.gr. Θα το τυπώσω έγχρωμο και θα το βάλω σε 2 pet shop στον Άλιμο και στην γιατρό μου στην Αργυρούπολη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back