Γατοαπορία!!!

skai-animals

Δραστήριο μέλος

Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
παιδια καλημερα σε ολους! διαβασα στην βικιπαιδια το ακολουθο σε ενα θεμα σχετικα με την γατα.το ξερατε??? που μπορει να οφειλετε αυτο?????

Οι γάτες μπορεί να είναι επιλεκτικές στην τροφή τους και αυτό μπορεί πιθανότατα να οφείλεται στη μεταλλαγή που ευθύνεται για την απώλεια της γεύσης του γλυκού σε αυτές. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα θηλαστικά, οι γάτες μπορεί να αφήσουν τον εαυτό τους να πεινά αόριστα με τη θέλησή τους παρά την παρουσία εύγευστης τροφής, ακόμα και για τροφές που είχαν οι ίδιες καταναλώσει πρωτύτερα.

:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισχυει το οτι δεν μπορουν να γευτουν τα γλυκα και επισης εχω διαβασει οτι οσο μεγαλουν τοσο αναπτυσσεται η γευση τους και τροφες που ετρωγαν παλια μπορει να μην τους αρεσουν αργοτερα (δεν ειμαι και τοσο σιγουρη για το τελευταιο). Πιστευω επισης οτι ισχυει το παραπανω γιατι στον δικο μου οταν προσπαθησα να τον μαθω να τρωει ωμα δεν εφαγε ουτε ενα κομματακι. Προτιμα να μεινει νηστικος παρα να φαει κατι που δεν του αρεσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισχυει το οτι δεν μπορουν να γευτουν τα γλυκα και επισης εχω διαβασει οτι οσο μεγαλουν τοσο αναπτυσσεται η γευση τους και τροφες που ετρωγαν παλια μπορει να μην τους αρεσουν αργοτερα (δεν ειμαι και τοσο σιγουρη για το τελευταιο). Πιστευω επισης οτι ισχυει το παραπανω γιατι στον δικο μου οταν προσπαθησα να τον μαθω να τρωει ωμα δεν εφαγε ουτε ενα κομματακι. Προτιμα να μεινει νηστικος παρα να φαει κατι που δεν του αρεσει.

ομως μου κανει εντυπωση που λεει οτι μπορει επιτυδες να μην τρωνε ακομη κι αν η τροφη που βρισκεται μπρος τους ειναι ευγευστη και ακομη κι αν την ετρωγαν πριν!!!!

πρεπει να το παρεις αποφαση οτι σε πολλες γατες ισχυει! Στον δικο μου του εχω παρει τωρα κατι treats που ειναι 100% αποξηραμενο κοτοπουλο και δεν εχει φαει ουτε ενα κομματι. Αλλωστε ποιος οριζει τι ειναι ευγευστο σε μια γατα; Εμενα πχ δεν μου αρεσουν οι τηγανητες πατατες, ενω αλλοι τρελαινονται. Παλια τις ετρωγα ομως :)

αν κρινω απο την γατα μου, πολλα πραγματα που επρεπε να της αρεσουν δεν της αρεσουν πχ. της ειχα παρει κι εγω treats απο αφυδατωμενα ψαρια και απλα το μυρισε!!! καλα για μαγειρευτο με τπτ, και κοτοπουλο και ψαρι να ειναι δεν τα τρωει, οπως και πολλες κονσερβες τις αγνοει παντελος. προχθες της εκανα βακαλαο βραστο με ρυζακι και απλα το μυρισε:mad::mad:
ηρω ουτε εμενα μ αρεσουν οι τηγανιτες πατατες εκτος κι αν ειναι τηγανισμενες σε ελαχιστο λαδι, χωρις αλατι.γενικα στο φαι ειμαι πολυ παραξενη σαν την γατα μου:redface:

αν κρινω απο την γατα μου, πολλα πραγματα που επρεπε να της αρεσουν δεν της αρεσουν πχ. της ειχα παρει κι εγω treats απο αφυδατωμενα ψαρια και απλα το μυρισε!!! καλα για μαγειρευτο με τπτ, και κοτοπουλο και ψαρι να ειναι δεν τα τρωει, οπως και πολλες κονσερβες τις αγνοει παντελος. προχθες της εκανα βακαλαο βραστο με ρυζακι και απλα το μυρισε:mad::mad:
ηρω ουτε εμενα μ αρεσουν οι τηγανιτες πατατες εκτος κι αν ειναι τηγανισμενες σε ελαχιστο λαδι, χωρις αλατι.γενικα στο φαι ειμαι πολυ παραξενη σαν την γατα μου:redface:

μια απο τα ιδια και ο ναρουτο. Πολυ δυστροπα γατια βρε παιδι μου :lol:

και εγω ειμαι παραξενη στο φαγητο οπως ο ναρουτο. Να γιατι εχουν γινει τα γατια μας ετσι :lol::lol::lol:

εμεις παλι τετοια κολληματα δεν εχουμε..:Pουτε κατα διανοια να αφησουμε σκουπιδια που περιεχουν μεσα κρεας ή ψαρια ουτε για 5 λεπτα..επισης μια φορα που η μαμα μου μαγειρευε μπριζολες τις ειχε πλυνει και τις ειχε βαλει σε ενα πιατακι(ωμες) μεχρι να κοψει πατατες..δεν εδινε σημασια στον αντρεα που ειχε ανεβει πανω στον παγκο της κουζινας..οποτε σε καποια φαση η αδερφη μου ουρλιαζε οτι υπαρχει μια μπριζολα στο κρεβατι της..αχαχαχαχαχα..ευτυχως δεν προλαβε να την φαει:P

Νομιζω οτι η γευση στις γατες ειναι κατι υποκειμενικο οπως και στους ανθρωπους! μπορει να ειναι κατι οντως νοστιμω και απλα να μην τους αρεσει!:):)

Ειναι αυτο που ειπε και η Ηρω, που ξερουμε οτι ειναι νοστιμο για τις γατες;! Οι πιο πολλοι νορμαλ ανθρωποι τρωνε σοκολατα με μεγαλη χαρα, εγω τη σιχαινομαι.
Παντως η Καραμελα με εσκασε χθες. Δεν ειχα κροκετουλες και κονσερβα, ξεμεινα και ηταν ολα κλειστα -μερα που βρηκα κι εγω! Ε, μεχρι που εφτιαξα κοτοπουλο(στηθος ψητο ηθελε η κυρια) δεν εφαγε τιποτα ολη μερα!Μεσα στη νυχτα το εφτιαξα γιατι δεν μπορορυσα να τη βλεπω να πειναει. Σημερα δανειστηκα απο την γειτονισσα γατοτροφη(απο το aldi τις παιρνει μου ειπε, δεν τις εχω ξαναδει σαν μαρκα αλλα η μικρη την ξεπαστρεψε) και περιμενω να ερθει το αυριο επιτελους να της παρω κροκετες! Γιατι δε μ αρεσει που δεν εχω ξαναδει ποτε την μαρκα που τρωει σημερα:/:

δεν πειραζει, αυριο θα αγορασεις τις καλες κροκετουλες, οι κροκετες απο το aldi δεν ειναι σπουδαιες..

Μην ξεχνατε οτι ενας οργανισμος τρωει για να επιβιωσει ,το ζωο ειναι λιτοδιαιτο(Αν δεν υπαρχει παθολογικο προβλημα) θα φαει καθε μερα αυτο που χρειαζεται ωστε να καλυψει τις αναγκες του οχι σαν τους ανθρωπους που ζουν για να τρωνε και μαλιστα τα παντα ..φαγητα χρηματα οικοπεδα αλλους ανθρωπους κλπ

δεν πειραζει, αυριο θα αγορασεις τις καλες κροκετουλες, οι κροκετες απο το aldi δεν ειναι σπουδαιες..

Σκατοτροφη! Εκανε διαρροια το κοριτσακι μου την μερα που εφαγε:mad: οχι κροκετες, φακελακια ειναι με κομματακια κρεατος.Της απο πανω τρωνε και τα δυο και δεν παθαν τιποτα αλλα εμας μας πειραξε. Royal και παλι και μονο!

Εμεις (εννοώ τη Νεφέλη) προς το παρον δεν εχουμε διατροφικές ανησυχίες.
Τρώμε hills & cannin αλλά κυρίως cannin.
Παρολο που δεν πολυσυμπαθεί τον τονο της hills αν της τον βάλω θα φαει κανονικά. Κονσέρβες ..οκ τρελλαινεται αλλα τις δίνω σπανιότατα και μαγειρευτό, τρελλαινεται για ψητό ψάρι και κοτόπουλο.

Αντιθέτως η Blacky (της αδερφής μου) δεν τρωει απολύτως τίποτα άλλο απο κροκέτες friskies - με το ζόρι προσπαθούμε να την κάνουμε να φαει hills κουνέλι για να μην εχουμε ιστοριες απο την κακή ποιότητα τροφής - και κονσέρβα τόνο αλλά μονο...rio mare !
Aυτο ειναι γάτα τώρα ;;;;;;;;;;
Πανεμορφη, καταμαυρη & φουντωτή :inlove:.
Φοβάμαι ομως πως οι ιδιοτροπιες στης στο φαγητο δε θα της βγουν σε καλό...Το φοβάμαι αλήθεια ρε παιδια..Μιλάμε μπορει να πεθάνει της πεινας αν την αφήσεις. Το εχουμε τεστάρει!

δυσκολευομαι κι εγω πολύ με το φαι της bailey...ευτυχως την young female την τρωει με ορεξη πλεον(στις αρχες δεν την ηθελε)..με τις κονσερβες και λιχουδιες εχουμε θεμα..οι μονες κονσερβες που τις αρεσουν ειναι η gourmet gold και οι applaws τονο..οτιδηποτε αλλο δεν τρωει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back