marina289
Περιβόητο μέλος
Τέλειο!!!!

Καλές γιορτές να έχουμε!

Και να αποcatαστήσουμε τα παιδιά μας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν.. Γιαααα να ξεμπερδέψουμε λίγο τα πράγματα..
Όπως προανέφερα..Είμαστε τρεις στον αριθμό και τα εσωτερικά μας προσόντα τα είπα...
Όποιος αρέσκεται στις "δύσκολες" αγάπες, μπορεί να επιλέξει την Αλέκα..
Όποιος πάλι ψάχνει για συντροφικότητα, κατανόηση και γαλήνη στη σχέση του, μπορεί να επιλέξει την Αγάπη..
Όποιος τέλος αναζητά κάτι πιο τρελιάρικο, περιπετειώδες και...ίσως λίγο πιο εφήμερο, μπορεί να επιλέξει τη Νεφέλη
Θα σας δώσουμε ένα show τώρα όμως που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλους τους παλιούς σας έρωτες...
Το τρίο, Αλέκα, Αγάπη, Νεφέλη.........μόνο για σας
https://elfyourself.jibjab.com/view/mJxFpuNemqaxg1Cg
Καλές γιορτές να έχουμε...![]()
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα!!!
Τέλειο!!!!![]()
Καλές γιορτές να έχουμε!
Και να αποcatαστήσουμε τα παιδιά μας!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Μάγια και Μαυρούλης ένωσαν τις ουρίτσες τους μια ηλιόλουστη Απριλιάτικη μέρα...
Η ιστορία ανάμεσα στον Μαυρούλη (ωραιότατο πανθιρόγατο)
και τη Μάγια (τρικολόρ γαιδούρα)
ξεκίνησε με προξενιό. Στην πραγματικότητα όμως ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Εκείνη ανεξάρτητη σαν τον άνεμο, εκείνος δυναμικός και βελουδόγουννος, ονειρεύονται μια μέρα να σπάσουν τα δεσμά τους και να φύγουν μακριά.. Σ' ένα μέρος όπου θα κυνηγούν άπειρα πουλιά και θα ζουν τον ερωτά τους..
Συνημμένα
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

μαγια μου σου έγραψα ένα ποίημα:Μάγια μου, έλα
να πάμε μακριά.
Πουλιά θα κυνηγάμε
και θα παίζουμε τρελά...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
αχαχαχχαχαχχα! πλάκα έχουν οι γατοέρωτες!!!
Λοιπόν για να μη μπερδευόμαστε, η Χιονάτη ανήκει στον Παρούλη μου και τούμπαλιν. Όχι τιποτα άλλ, τόσο όμορφο κορίτσι δεν το αφήνουμε από τα πατούσια μας!
Η Μπιζού, δεν μας έχει απαντήσει στο αίτημα γι' αυτό και ο Μύτσας, έχει αρχίσει και γλυκοκοιτάζει την Αγάπη... Του έχει λείψει του καημένου μου ένας γατοέρωτας, η γκομενίτσα του η Χιονόμπαλα, την έκανε χωρίς ούτε ένα αντίο...και η Αγάπη μαθαίνουμε ότι είναι σταθερή και αγαπησιάρα... Για να δούμε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι μπράβο, συμπεθέρα! Βάλε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί εμείς είμαστε παραδοσιακή οικογένεια! Δεν μας αρέσουν τα γατοτρίγωνα! Τι θα πει το Μανιατόσογο;![]()
Και έτσι για να το επισημοποιήσουμε βάλαμε και εμείς την υπογραφή μας!!Δηλαδή ο Εlvis!!

έμπνευση φυσικά από την Κάλλια...
melaslog
Δραστήριο μέλος
Ετσι εξηγείται.
Τώρα πήρα χαμπάρι αυτό το θέμα.
Εδώ έγιναν όλα. Δεν το είχα προσέξει.
Παρ όλα αυτά, σαν σωστός γαλαζοαίματος θα τηρήσω την υπόσχεσή μου και θα δεχτώ την βούληση της πανέμορφης πριγκήπισας.
marina289
Περιβόητο μέλος
KAI κ ο υ κ λ α ρ ος , ΚΑΙ κύρρρριος!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Casper σε ευχαριστώ που στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων.
Χιονατούλα μου, όμορφή μου χιονονυφάδα, διαμαντάκι μου πολύτιμο, το ξέρεις πόσο σε αγαπάω???

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην αρχή ο Elvis το 'παιζε ζόρικος αλλά μετά..η Μελένια το'παιξε αδιάφορη και ντίβα και μετά όλο από πίσω της ήταν..και όλο κάτω από πολυθρόνες και καναπέδες για γατοφλερτ μακρια από τα αδιάκριτα βλέμματα..

Η στιγμή της συνάντησης..
Και λίγο αργότερα στο παιχνίδι..είχε χαζέψει ο Elvis..
marina289
Περιβόητο μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος
Love is in the air! 
Να μας ζήσουν συμπεθέρα ( και συμπέθερε)!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπίζω συμπεθέρα να σου αρέσει η επεξεργασία που έγινε για να μιλάνε οι εικόνες από μόνες τους!!!

Myrtle
Διάσημο μέλος
Να μας ζήσουν,να μας ζήσουν!!!
Ελπίζω συμπεθέρα να σου αρέσει η επεξεργασία που έγινε για να μιλάνε οι εικόνες από μόνες τους!!!![]()
Τέλειες, τέλειες! Δεν το συζητώ!
(άσχετα αν η ατμόσφαιρα εκείνη την ώρα δεν ήταν και τόοοοοοσο ερωτική!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Μεγαλωσα πλεον,και ως αντρας σωστος ,πρεπει να βρω μια συντροφο καποια στιγμη.
Ομως ,επειδη η αλητικη καταγωγη μου δε λεει να φυγει απο το πετσι μου,δεν μπορω να διαλεξω μονο μια.
Ασε που αυτες που μου αρεσουν ,ειναι ολες καβατζομενες.
Λοιπον εγω θα το πω κι ας εχουμε βεντετες .
Γουσταρω την Πουπυ ,γιατι ειναι πολυ σεξυ γατο-γκομενα.
Ειμαι ερωτευμενος με τη Χιονατη,γιατι ειναι γατα για σπιτι.Θα φαω κι ενα φαγητο της προκοπης.
Θελω ομως και καποια να μου κανει γυμναστικη ,για να κρατιεμαι σε φορμα βρε αδερφε.Η Μελινα ,που μοιαζει με τη μαλλιαρη Μπριζιτ,
μου κανει για να την εχω στο τρεξιμο.
Οχι πεστε μου,ζηταω πολλα ο Αλητης;
Βεβαια αν υπαρχει καποια,που διαθετει ολα αυτα τα προσοντα ,θα υποκλειθω και θα γινω για παρτυ της ,μονογαμικος.

Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

........Ρικυ μου..πανεμορφο ρικακι μου....αν ειμασταν ελευθερες..με πολυ μεγαλη χαρα θα σας διναμε το πουπακι..που μοιαζετε κιολας!!
Αλλα..προλαβε ο μπαμπακος..που τον λατρευουμε εξαλλου και αυτον..
Ομως ενας τετοιος κουκλαρος..δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρει μια κουκλιτσα.Ειμαι σιγουρη.Κουμπαρα-προξενητρα..που εισαι καλε να βαλεις και εδω το δαχτυλακι σου;;

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Που είσαι ??????
Ρικυ γλυκέ μας Ζορό μην ανυσηχείς. Το μήνυμα εστάλη για την θεία του Φόρουμ, την καλή μας προξενήτρα και θα σου ζωντανέψει το όνειρο.
Οπως ξέρεις εγώ πλεον είμαι ερωτευμένη με τον Ιππότη της Τριπολιτσάς τον αγαπημένο μου Πάρη.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Όταν είιμαι έξω είμαι κάπως έτσι..
Όποιος μιλήσει..του την άναψα..
Αφετέρου όταν χειμωνιάζει και την βγάζω μέσα από αγριόγατα γίνομαι γάτα σπιτίσια και πολύ γλυκιά. Να κάπως έτσι..
νιάρρρρρ
Όσο για την εκγύμναση..χμμμ.. πρέπει να με δεις να σκαραλώνω στις λεμονιές..Δεν έχω προς το παρόν φωτογραφία να σου δείξω αλλά μπορείς να με πιστέψεις.΄
Από ότι έχω καταλάβει όμως εσύ είσαι πιτσιρίκος..όχι ότι εγώ είμαι καμιά μεγάλη..μόλις 5 ετών αλλά πολύ έμπειρη.
Αν ενδιαφέρεσαι..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αχαμ....Ρικακο..πρεπει να σκεφτεις πολυ σοβαρα την προταση που σου εγινε..γιατι αυτη η κουκλα...ειναι ΚΑΙ πολυ αιλουροειδες...οπως βλεπεις...,κουκλαρα με τα ολα της..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool