Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλέρτ, γατομπερδέματα!!!

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Αγαπη μου!! Εκτορα μου!!:inlove::inlove: Αμα σε κυνηγαει καμια αλλη την πατησε!! Ετσι και την πιασω στα νυχακια μου...θα νιωσει την οργη μου!!:ropalo::mastigio Εισαι μονο δικος μου!!:verymad::loveangel:huglove: Κανονισε ομως να κοιταξεις και εσυ καμια αλλη γατουλα που θα σου κουνησει την ουρα της!! Δεν τα δεχομαι εγω αυτα!!:pfff:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειμαι τρελα και ψυχωτικα ερωτευμενος μαζι σου.... φαινεται αλλωστε...
αχχχ...
PC160231-1.jpg

PC160230.jpg

PC160229.jpg

δεν μπορω να παρω τα ματια μου απο πανω σου!!!!!
χαχαχααχαχαχα!!!!!Τώρα το είδα αυτό!!!Να που μόλις έγινε καλά ο Εκτορας βρήκε και γυναίκα..είστε και στην άλλη άκρη βρε παιδί μου μεταξύ σας!!:/:Δεν μπορείτε έυκολα να κάνετε από κοντά το γατοφλερτ σας!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφιερωμενη στην μια και μοναδικη Αθηνα,που εκανε την καρδια μου να χτυπα τρελλα.!!!!!
picture-484-jpg.176834
Ο Ρικυ σου.:clapup::clapup:
Ax Ρίκυ,Ρίκυ, Ρίκυ...:inlove:
Με το που αντίκρυσα τη φωτογραφία σου χτύπησα κατευθείαν σακχαρώδη διαβήτη...λιγώθηκα άσχημα σου λέω!! :loveangel
Είσαι πολύ επιβλητικός άντρας :redface: , μου αρέσεις πολύ...:redface:
...σε θέλω πολύ και χαίρομαι που θα έρθω στην Πάτρα ,
θ'αναπνέουμε τον ίδιο αέρα και λίγο αεράκι να φυσήξει θα μου έρχεται Ρικίλα ...η ευωδία σου ... :redface: και θα φυσάει έρωτας βοριάς μέσα στα φύλλα της καρδιάς....
Αλλά...έτσι όπως κοίταζα τη φωτογραφία σου και λιγωνόμουν, ξάφνου με έπιασε μια ξυνίλα... :/:
Οκ, το διόρθωσα το θεματάκι, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι στον έρωτά μας...
fa891a84.jpg
:hehe:

Tώρα που η Αθηνούλα
l022.jpg

θα φύγει από το σπίτι μας και θα πάει στο σπιτάκι της και στη μανούλα της
μπορώ να το γράψω...:redface:
Αλλά μην γίνει και μεγάλο θέμα και τα πάρει στο κρανίο η Ραλλού...
Ο Αρίστος μας ήταν πολύ γοητευμένος από την παρουσία της Αθηνούλας....:redface:
Πώς την χάζευε ο χαλβάς, πώς την ακολουθούσε...κοιμόταν η Αθηνά και ο χαλβάς καθόταν και την χάζευε ως γνήσιος ερωτευμένος άντρας! :hehe:
Αχ τι γλυκό!!!!:PΑντρακλά μου Αρίστο έτσι ερωτιάρης!!;)

Αλλά πιασμένη σε άλλον η Αθηνούλα...αααααα....

Λοιπόν..ήρθε η ώρα να τελειώνουμε. Δεν έφτασα μέχρι εδώ που έφτασα, δεν έχω κλέψει τόσες καρδιές για να γίνω ο περίγελως του mycat. Αρίστο τέρμα τα ψέματα. Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις. Η αυτή ή εγώ!!!!!!!
IMGP3809.jpg
Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν και εξηγήσου!!!!!!!!!

Συνημμένα

• IMGP3809.jpg
    IMGP3809.jpg
    358,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • IMGP3809.jpg
    IMGP3809.jpg
    358,5 KB · Εμφανίσεις: 40
Aφιερωμένο στη μία και μοναδική....

.... Έτσι απλά σ' αγαπώ, σ' αγαπώ,
δίχως τραγούδια και λόγια μεγάλα.
Μες στην καρδιά σου, καρδιά μου, αν μπω,
τότε θα βρούμε καιρό και για τ' άλλα...
:flowers:

ooo017.jpg

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Ελιωσα,αραπινα,μαυρη,ερωτιαρα μου Αθηνα.....Τωρα που μου εξομολογηθηκες κι εσυ τον ερωτα σου,πεταω στα συννεφα..
Ειμαι ο πιο ευτυχισμενος γατος πανω στη γη.

Υ.Γ. Καλε ,εγω λατρευω τους γαυρους και για παρτη σου γινομαι και χορτοφαγος..:clapup::clapup:

Τελευταία επεξεργασία:
Ρίκυ,:inlove: ήρθα κοντά σου μετά από πολλές ταλαιπωρίες!
Είμαι Πάτρα!
Μια χαρά, κοιμήθηκα με τη νέα μου μανούλα,της έκανα πατουσάκια, ζυμαράκια (κάνω πολλά τέτοια στο κρεβάτι να ξέρεις :redface: ) ο αδελφός μου ο σκυλουλίνος κλαίει που δεν τον παίζω , και προσπαθεί να με πλησιάσει...αλλά η μαμά μας κρατάει σε αποσταση...είναι καλούλης όμως....άσχετα αν του έχωσα κάτι σφαλιάρες... :redface:

Μύρισε στον αέρα και θα σου έρθει κάτι από την αύρα μου..... :inlove:
-Αθηνά

Χαιρομαι πολυ Αθηνουλα μου:clapup: που εφτασες καλα στην πολη μου,αν και εμαθα οτι σε ταλαιπωρησαν καποιοι αξεστοι ,ανεγκεφαλοι και σε εβαλαν να ταξιδεψεις μαζι με βαλιτσες και σακβουαγιαζ...:mad:

Ναι οι ηλίθιοι!:mad:
Εξουσιοδότησα την κυρά-μαρίνα να τους ανακατέψει λίγο...να μάθουν γ'αυτό που μου έκαναν! :pfff:

κουτσουνίτσα μου Αθηνούλα μου σε ταλαιπώρησαν οι κάφροι?
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Αρίστο πολύ διπλωμάτης μας βγήκες μου φαίνεται. Όλα μας τα είπες μόνο όνομα δεν έγραψες. Για πες λοιπον σε ποιάν απευθύνεται το ερωτιάρικον άσμα!!!!!Παμπόνηρε γάτε!!

:redface: ξέρεις πολύ καλά μωρό μου...:redface::redface:
μην μου το παίζεις ανασφαλής.....:redface::redface:
-ο αρίστος ΣΟΥ :flowers:

ooo003.jpg

Στη μία και μοναδική...
Μην με ξαναρωτήσει ποια εννοώ, επειδή δεν γράφω όνομα...
Πρέπει να ξέρει και να είναι και σίγουρη ότι είναι εκείνη και μόνο.
-αρίστος! :flowers:

( :lol: πολύ το σοβάρεψα... -μαρίνα )

Το συμβάν θεωρείται λήξαν. Επιστρέφω στην ασπρόμαυρη, γούνινη αγκαλιά σου. Μην ξνακούσω από κανέναν εδώ μέσα να αναφέρει τα ονόματα Αρίστος και Αθηνά μαζί, θα φάει χαστούκι με την ουρά μου, που είναι δυνατή σαν μαστίγιο.
Αρίστο γλυκέ μου..και πάλι δική σου..<Με έριξες πάλι πούστη γάτε αλλά τέλος πάντων..>

:lol::lol::lol:
Πολύ μπριόζα μας βγαίνει η Ραλλού!!! Κάτσε καλά!!!

Μόλις έφαγα άκυρο ή μου φαίνεται?????ΕΓΩ?????Εντάξει λοιπόν πιτσιρίκε βρες μία της ηλικίας σου, που σαν νέα θα θέλει τα λούσα τα ταξίδια και τα μπουζούκια..αφού δεν θες εμένα που έχω φάει την ζωή με το κουτάλι και τώρα διασκεδάζω σε βραδιές ποίησης, εκδρομές στην φύση και σκαρφαλώματα στα δέντρα. Προβλέπω να απλώνω τα δίχτυα μου στον Οδυσσέα, που και κούκλος είναι και πολυταξιδεμένος(αδιαμφισβήτητα ο πιο ταξιδεμένος του my cat) και έμπειρος. Ποιός είναι τέλος πάντων υπεύθυνος για αυτόν??Μαρίνα, Ρενάκι εκτυπώστε καμιά φωτογραφία μου, να την δώσετε στην θεία και τον θείο να δω αν θα πάρω έγκριση.Αν φάω και άλλη πίτα θα ανέβω για πάντα στην κορφή της λεμονιάς για να μονάσω, θα τρώω ακρίδες και θα κάνω τον ασκητη..σας το λέω να το ξέρετε!!!

Λυσσάρα ανυπόμονη, το είχα άγχος να σε αποκαταστήσω και ήταν το πρώτο πράγμα που είπα στο Ρενάκι στην συνάντηση,
να ζητήσω επίσημα το ταλαιπωρημένο, πολυταξιδεμένο πατούσι του Οδυσσέα!!! :hehe:

Το αγόρι είναι βασανισμένο κυρά μου, τί βιάζεσαι;; έχει φάει απορρίψεις, έχει γνωρίσει την άσχημη πλευρά της ζωής,
δεν είναι να του την πέφτουμε άγρια...θέλει και ένα τακτ, μία ευγένεια, θέλει το χρόνο του το πράμα! :pfff:

Δεν είναι τυχαίο που ο Οδυσσέας στην βασιλόπιτα κέρδισε το φλουρί!!
Και ένα ακόμα φλουρί αλανιάρα πορτοκαλόγατα, είσαι εσύ για τον Οδυσσέα μας!!
Να τον αγαπάς, να τον προσέχεις , και να του είσαι μονογατική!
Ο Οδυσσέας από σήμερα θα χουρχουρίζει 4ever και παντοτινά στην αγκαλιά σου! :)

χαχαχαχα τωρα τα ειδα αυτα,ναι οντως ο οδυσσεας ειναι περπατημενος γατος,αλλανιαρη δεν τον λες ομως,ειναι αυτος που εχει πειρα απ τη ζωη,εχει φαει πορτα πολλες φορες,ξερει τι ειναι το πεζοδρομιο,το λιμανι,εχει γυρισει τον κοσμο και ξερει να ξεχωριζει το θυλικο και να το σεβεται,ειναι ενας αρσενικος παλαιας κοπης με αρ...δια χαχαχα!
ξερει να αναγνωριζει τους ανθρωπους απ τους δηθεν,εχει μαθει να επιβιωνει και στο αλωνι και στο σαλονι,εχει μια καλη συνταξη που θα τη μοιραστει απλωχερα με τη γυναικουλα το,που θα την εχει βασιλισσα,δεν εχει παιδια,και δεν τον πειραζει αν εχεις παρελθον,ξερει να εκτιμα καταστασεις.
χαχαχαχα ο γαμος παρακαλω να γινει σε κλειστο οικογενειακο κυκλο οπως αρμοζει σ εναν γεροντομαγκα σαν τον οδυσσεα!

https://youtu.be/0PYoG1VwudU απ τον οδυσσεα σ ολο το my cat με αγαπη!

ειναι ενας αρσενικος παλαιας κοπης με αρ...δια χαχαχα!
Καλά, μην τα παινεύεται και για πολύ καιρό ακόμα....:whistle:
έχω ένα κακό προαίσθημα για την τύχη τους...:whistle:
εχει μια καλη συνταξη
Καλά, μην την παινεύεται για πολύ καιρό ακόμα...:whistle:
έχω ένα κακό προαίσθημα και για την σύνταξη... :crazy:
χαχαχαχα ο γαμος παρακαλω να γινει σε κλειστο οικογενειακο κυκλο οπως αρμοζει σ εναν γεροντομαγκα σαν τον οδυσσεα!
Μάγκας σκέτο παρακαλώ! Το ¨γεροντό¨ το συζητάμε όταν πλησιάσει τα 20!
5 χρονών τεκνάκι είναι ο Οδυσσέας μας!:P

χαχαχαχαχχαχαχα συμφωνω μαρινα μ οσα γραφεις,αλλα οχι με τη συνταξη μωρε,γιατι η συνταξη του οδυσσεα θα ναι η συνταξη του θεου-μιμη,(δωρο γαμου για τον οδυσσεα)αμα του την κοψουν τη συνταξη προβλεπω να μου ρχονται ολοι στην πατμο,θειοι,οδυσσεας,μη σου πω και κανα δυο απο δω απ το σπιτι προσφερθηκαν να την κανουν για πατμο χαχαχαχα γελαω για να μην κλαιω.πλακα-πλακα στεναχωρεθηκα με τη κατασταση στην αθηνα-πειραια κλπ.βρε παιδια δεν ερχεστε ολοι πατμο να εχω και παρεουλα?εκει δουλειες εχει ακομα.και νυφες θα σας βρω και γαμπρους και δουλειες κι οτι θελετε,ολη η πρωην σοβιετικη ενωση εχει βολευτει στα νησια.με τα ελληνοπουλα θα κολωσουμε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back