Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλέρτ, γατομπερδέματα!!!

Διαζυγια βγαζεις?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bγάζω, βγάζω!:P (αλλά θέλω να μου λέτε και το λόγο...:redface: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακόμα δεν σου βρήκαν ταίρι για τα δικά σου και θες και διαζύγιο??:hmm::hmm::hmm:

(η' έχουν και δεν το έχω προσέξει?)

Όχι, τα δικά του έχουν μακροχρόνιες σχέσεις...
(ο μπαμπάκος με την πουπουλίνα και η βαβα με έναν γάτο-φαντασμα που μοιάζει με τον Ντίσνεϊ )
...και έπειτα, τί σημασία έχει η διάρκεια;;
Μπορεί να είναι ζευγάρι τύπου Γκλέτσος- Αννα Μαρία Λυκουρέζου :hehe:

που τους θυμήθηκες αυτούς??Αιντεεεεεε....!!!:P:P:P

Είναι ενημερωμένη η προξενήτρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη! :P

Τριτόνιιιιι!!!!!!'Εριξες άκυρο στον κούκλο Μπένι????Ω Θέε!!!!!:eek::eek::eek::eek:
Η κούκλα για τον κούκλο Ρίκυ έρχεται Μαρία, ήδη έχω στείλει πμ στην Μαρίνα και αναμένω έγκριση!

Τριτόνιιιιι!!!!!!'Εριξες άκυρο στον κούκλο Μπένι????Ω Θέε!!!!!:eek::eek::eek::eek:
Η κούκλα για τον κούκλο Ρίκυ έρχεται Μαρία, ήδη έχω στείλει πμ στην Μαρίνα και αναμένω έγκριση!

Άσ' τα, άσ' τα! Το μωρό μου έφαγε την πρώτη του χυλόπιτα και αυτό είναι λόγος να γίνει ακόμα πιο πολύ μαμάκιας από ότι είναι ήδη... Θα το ξεπεράσει γρήγορα πάντως και... ξανά προς την δόξα τραβά!

Άντε ντε... Ανυπομονώ να δω τη νυφούλα μου! :P

Χαχαχαχχα!! Παλαβές!
Κάτσε , γιατί στη συγκεκριμένη νυφούλα έχει πέσει συνωστισμός....:hmm:
Την υπολόγιζα για τον Ντίσνεϊ ...:hmm:
Κάνουμε διαπραγματεύσεις σε πμ με την le chat noir και θα δούμε.... :hmm:

Χαχαχαχχα!! Παλαβές!
Κάτσε , γιατί στη συγκεκριμένη νυφούλα έχει πέσει συνωστισμός....:hmm:
Την υπολόγιζα για τον Ντίσνεϊ ...:hmm:
Κάνουμε διαπραγματεύσεις σε πμ με την le chat noir και θα δούμε.... :hmm:

Είπαμε προξενιά, βρε Μαρίνα, αλλά αφού εδώ υπάρχει αγνός έρωτας (έστω και μονόπλευρος μέχρι στιγμής), κανονικά πρέπει να αφήσεις τα παιδιά να κάνουν αυτό που τους λέει η καρδιά τους!

Πρόσεχε, γιατί αν την δώσεις σε άλλον χωρίς την θέλησή της, θα στείλω τον γιο μου να την κλέψει και τότε θα σταματήσουν τα σερί των επιτυχημένων προξενιών κι ευτυχισμένων γάμων που έχεις στο βιογραφικό σου! :P

Όχι, τα δικά του έχουν μακροχρόνιες σχέσεις...
(ο μπαμπάκος με την πουπουλίνα και η βαβα με έναν γάτο-φαντασμα που μοιάζει με τον Ντίσνεϊ )
...και έπειτα, τί σημασία έχει η διάρκεια;;
Μπορεί να είναι ζευγάρι τύπου Γκλέτσος- Αννα Μαρία Λυκουρέζου :hehe:

...ναι.. με κάποιον νεαρό από τα Εξάρχεια αν θυμάμαι καλά. Είχε ανεβάσει και φώτο ο Βαγγέλης θυμάμαι.. πολύ λεβεντόκορμος γάτος :hmm:

...ναι.. με κάποιον νεαρό από τα Εξάρχεια αν θυμάμαι καλά. Είχε ανεβάσει και φώτο ο Βαγγέλης θυμάμαι.. πολύ λεβεντόκορμος γάτος :hmm:
Ναι, ήταν αυτός με το Εξαρχιώτικο υφάκι- ¨καλά, την έχω ακούσει τώρα να ούμε¨ :hehe:
...είχαμε ρίξει πολύ γέλιο με το μαγκιώρικο στυλάκι του!

Πρόσεχε, γιατί αν την δώσεις σε άλλον χωρίς την θέλησή της, θα στείλω τον γιο μου να την κλέψει και τότε θα σταματήσουν τα σερί των επιτυχημένων προξενιών κι ευτυχισμένων γάμων που έχεις στο βιογραφικό σου! :P
Καλώς την , την Μανιάτισσα πεθερά! :hehe:
Το λοιπό (που λέει και ο φίλος της Κάλλιας:P )
το Σάββατο στη συνάντηση θα γίνει εκεί η πρόταση για τον γιο σου, τί άλλο θέλεις;;
Υπερωρίες θα κάνω! :P

Myrtle η κουμπάρα συμφώνσε και το πανέμορφο κορίτσι θα αποκαλύψει το μυστηριώδες πρόσωπο του το Σάββατο.
Πεσ στον Ρίκυ να ετοιμάζεται..τέτοιο πλάσμα άλλο δεν παίζει. Και είναι και πιτσιρικούλα σαν τα κρύα τα νερά..

Καταγγέλω ότι δέχομαι κατάφορες πιέσεις σε πμ από την le chat noir να επισπεύσω το προξενιό...
...το Σάββατο της φαίνεται αργά! :hehe:

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Κι εμένα μου φαίνεται αργά! Άλλωστε εγω δεν θα είμαι στη συνάντηση, οπότε πώς θα τσεκάρω την νύφη για να δω αν θα πω το ναι;

Κουμπάρα, αν θες να είσαι όντως κουμπάρα και να συνεχίσεις την καλή σου φήμη ως προξενήτρα, έχει στην διάθεσή σου μισή μέρα μέχρι να μας ενημερώσεις! :ropalo:

(εννοείται ότι μετά την αποκάλυψη, θέλω αποσπάσματα των πμ σας με τις διαπραγματεύσεις! :P)

Κοιτάξτε τί μπορεί να κάνει το κορίτσι μου! :pfff:
Ζήλια ψώρα! Δικιά μου είναι! :pfff:
6012-1.jpg

-Αρίστος

Κοιτάξτε τι μαγικά μπορώ να κάνω.
Μπορώ να μπώ από μια πόρτα και βγαίνω από αλλού. :)
Άλλα το κορυφαίο νούμερό μου είναι να περπατάω στον τοίχο

View attachment 42139

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο κύβος ερρίφθη!!
Αναμένουμε απάντηση.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Ρε κουμπάρα, μπερδεύτηκες! Τον Ρίκυ είχαμε πει να δώσουμε στην Ναόμι... :P

Ωχ!!!!!!!!!!!!!!
:hehe::hehe::hehe::hehe:
Κάτσε πάω να κάνω επεξεργασία!!!

Έλα ντάξει, τα διόρθωσα!
Ούτε ΓΑΤΑ, ούτε ζημιά ! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back