Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλέρτ, γατομπερδέματα!!!

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Θα εισβάλλω με ένα of topic απλά και μόνο για να πω μια σκέψη...
Κοιτάζω τα γατόνια μας - ΟΛΩΝ μας - και λέω "Ρε γαμώτο, είναι το ένα πιο όμορφο και γοητευτικό από το άλλο, πως γίνεται; Γιατί έξω δεν βλέπω τέτοια;"
και κατέληξα στο εξής... Ένα πλάσμα που αγαπιέται, μεταμορφώνεται, και αυτό ισχύει για όλα τα πλασματα....
MissKit, ο γάτος σου είναι ένας ασημένιος κούκλος!...

( όχι σαν τον Αιμίλιο βέβαια... :whistle: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Ευχαριστούμε πολύ! ^^ Θα περιμένουμε τη νύφη μας με ανυπομονησία. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ήδη έχω κάποιο πλάσμα εξαιρετικό στο μυαλό μου.... :)

αχαχαχχαααχα!! Αυτό το ληξίαρχος μου προκαλεί πολύ γέλιο! :hehe:
Επίσημα εννοείς το ιστορικό του κονέ;; :hmm:

Βεβαίως κι αυτό. Δεν μπορεί σε μια πολυμελή κοινωνία σαν την δική μας ξαφνικά έτσι ουρανεκατέβατα να αναγγέλλεται ένας αρραβώνας :pfff::pfff:. Πρέπει κι εμείς (σαν μέλη της κοινωνίας αυτής) να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες. Πως, τι, πότε, γιατί. Πιο ήταν το τσακ του γαμπρού κι έπεσε στα δίκτυα του η νύφη, τι είχε το νιαούρισμα της νύφης που προκάλεσε τον γαμπρό?? κι αν υπάρχουν ενστάσεις να δίνετε τον χρόνο στον τυχόν ενάγοντα να διαμαρτυρηθεί

Εξ άλλου μπορεί να δημιουργηθούν επεισόδια όπως έγινε με τον Κασπεράκο και τη Χιονάτη
.:P:P με αποτέλεσμα να τρέχουμε να προλάβουμε την σύρραξη μεταξύ των κομιτάτων Πειραιά καιΤριπολιτσας

Το βασικότερο όμως είναι να μας γράψεις ο τάδε με την δείνα και δίπλα, τους ευτυχισμένους γονείς. Έτσι απλά για να μη μας απαιτήσεις σαν Ληξίαρχος και υπερωρίες γιατί "λεφτά δεν υπάρχουν"

...........
Όταν ήρθε
ο...
200.jpg

Αχιλλέας στο σπίτι,
βρήκε εδώ την
474965e4.jpg

στριτζοντίβα Μελίνα...

Εκείνη του έκανε ως όφειλε τα απαραίτητα καψόνια, αλλά τελικά την catέκτησε , ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι!
Εέέέλα όμως που στους δύο τρίτος χωρεί και παραχωρεί..... Και ειδικά αν αυτός ο τρίτος είναι ο...
190-jpg.176486

Αιμίλιος...
Ως καινούργια μόλις αρχίζω να διαβάζω το θέμα. Όλα τα γατάκια είναι χουζουρογλυκά,αλλά αυτά τα 3 απλώς δεν υπάρχουν!!! Παναγία μου μια ομορφιά!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ευχαριστούμε!:)
Βέβαια...:redface: το κορίτσι μου έχει λίγο αγριέψει από τότε, για να μην πω ¨ασχημίνει¨... :redface:
Αυτό είναι το πριν
474965e4.jpg

και αυτό το μετά
ooo004-1.jpg

:P

Ευχαριστούμε!:)
Βέβαια...:redface: το κορίτσι μου έχει λίγο αγριέψει από τότε, για να μην πω ¨ασχημίνει¨... :redface:
Αυτό είναι το πριν
474965e4.jpg

και αυτό το μετά
ooo004-1.jpg

:P
Dr Τζέκιλ και Mr Χάιντ.... :D:D:D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Δεν έχει ασχημήνει. Απλώς ενηληκιώθηκε! Κι η μουρίτσα φανερώνει έτσι, ένα πείσμα θα έλεγα με τα σφιχτά χειλάκια! Αλλά τα μάτια τα κεχριμπαρένια είναι όλο γλύκα!

Δεν έχει ασχημήνει. Απλώς ενηληκιώθηκε! Κι η μουρίτσα φανερώνει έτσι, ένα πείσμα θα έλεγα με τα σφιχτά χειλάκια! Αλλά τα μάτια τα κεχριμπαρένια είναι όλο γλύκα!
Καλά, καλά, σε βλέπω σύντομα γατομαμά, τσάμπα γράφαμε και αναλύαμε σε τόσες σελίδες, you're ready (for love!) :P

Λες? Κάτσε, θα δούμε. Από βδομάδα το έχω κανονίσει. Προς το παρόν να μου ζουλήξεις τη δικιά σου!!! :)

Προς Μαρίνα: Τι λες;!! Αγρίεψε το Μελινάκι; Ασχήμηνε είπες κιόλας; Η ΜΕΛΙΝΑ;; :mpinelik::mpinelik:
Επειδή από μικρός μπούφος έγινε μεγάλος; Για την πιο όμορφη περσική που αντίκρησαν ποτέ τα μάτια μου λες;

Από προχθες ο γάτος μου νιαουρίζει διαμαρτυρόμενος και δεν ξέρω τι θέλει, μέχρι που παρατήρησα πως πριν αρχίσει η διαμαρτυρία, αυτός χάζευε στο MyCat να βρει νυφούλα να μοιραστεί τη ζωή του. Ήρθα να τον δηλώσω στο γραφείο συνοικεσίων. :pfff: :teasing:

Δε μας νοιάζει η εμφάνιση, έχουμε ευγενική ψυχή που δίνει βάση στην εσωτερική ομορφιά. Η «ευγενική» καταγωγή είναι λεπτομέρεια. :redface:

Ορμώμενη από αυτά τα λόγια σας (και από μία άλλη δήλωση σε άλλο θέμα της μαμάς του Μάρκ), αναζήτησα ενα πλάσμα εύθραυστο, που έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από τα ευγενικά αισθήματα που διαθέτετε...
Εδώ είμαστε! Η Νεφέλη μας! :)
PC171042.jpg

07012012277-1.jpg

Δεν θέλουμε να σας κλαφτούμε βεβαίως-βεβαίως, αλλά μάλλον πρέπει να γνωρίζετε το ιστορικό της υποψήφιας νυφούλας για να την λατρέψετε ακόμη περισσότερο (είναι μονόδρομος! :P )...
Η Νεφέλη μας έχει μια ¨διάτρητη¨ καρδούλα, με 2 τρυπούλες...
Το ότι κατάφερε και έβγαλε τους πρώτους μήνες της ζωής της, είναι άξιο απορίας σύμφωνα με τους γιατρούς...
Κάθε είδους επέμβαση είναι άκρως απαγορευτική... Γ'αυτό και δεν πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση στείρωσης...
Μετά από αναζήτηση διαφορετικών ιατρικών απόψεων (μέχρι και σε κτηνίατρο στη Σουηδία έφτασε η χάρη της Νεφέλης )
καταλήγουμε σε ενέσεις για να αντιμετωπίζεται ο οίστρος της...

Είναι πολύ γλυκό πλάσμα, χουρχούρικο και αγαπησιάρικο, και περιμένουμε εναγωνίως την απάντηση του πρίγκιπα Μαρκ! :)

Αργήσαμε λίγο, αλλάααα... :whistle:

:clapup::clapup::clapup:
Aχ,αχ,αχ, τί χαρά είναι αυτή!!!
(στο μεταξύ είμαι όντως τρελλή , γιατί όντως χαίρομαι πολύ!:lol: )

Μαρκ, Μαρκούλη, Μαρκησιούλη,
το ξέρω ότι σοβαρολογείς, αλλά εγώ έχω πεθάνει στα γέλια με τα δώρα σου...
1512_20070621105220_a16f15fd6faf9c164cb35a9c52783f5c.jpg

:lol:
(Πάντως εσύ, πραγματικά, δεν αστειεύεσαι!!)

Εύχομαι να είστε ευτυχισμένοι, και να προσέχετε ο ένας τον άλλο...
η ζωή της Νεφελίτσας να πάψει να είναι νεφελώδης δίπλα στον Μαρκ... :)

Μη μας κοροδεύετε (ναι, ναι, σωστά το έγραψα!) κι έχουμε άγχος να μάθουμε την απάντηση. :redface: :teasing: Τα δώρα μας ήταν υπέροχα, αντάξια της μοναδικής Νεφέλης. :pfff:

Γεια σου γλυκιέ μου Μαρκ!

Τόσο καιρό περίμενα κάποιον να με βρει και να αγαπήσει για αυτό που είμαι..Δε θέλω πολλά εγώ! Μόνο κάποιον να με αγαπά και να με προσέχει για όσο θα είμαστε μαζί...Είμαι ευθραυστο κορίτσι και δε θέλω να πληγωθώ:redface:
Και ήρθες εσύ, ο καλός και αγαθός Μαρκ σε μορφή πεντάμορφου αίλουρου να μου ζητήσεις το χέρι..:redface:
Έχω μια ανασφάλεια όμως..Εγώ δεν είμαι σαν εσένα, από "τζάκι"..Αδέσποτη ήταν η μητέρα μου και ο πατέρας μου την παράτησε πριν καλά καλά γεννηθώ..Μεγάλωσα δύσκολα, με φτώχεια και κακουχίες αλλά αυτό με έκανε να μπορώ να εκτιμώ τα βαθύτερα χαρίσματα ενός γάτου..

Και εσύ είσαι πολύ καλός και ειλικρινής γατούλης..Και από ομορφιά..Δεν έχω λόγια..Γι'αυτό και σου λέω ΝΑΙ στην πρότασή σου!!! Δέχομαι να γίνω η σύντροφος της ζωής σου!

Το περιδέραιο των αρραβώνων μας, το λάτρεψα και περιμένω να μου το περάσεις στο λαιμό για να είμαστε και επίσημα αρραβωνιασμένοι!

Ζεστά μουσουδόφιλα στην κατακόκκινη μυτούλα σου, αφρατούλη μου!!!
Να ενημερώσουμε και αυτό το θέμα για να έχουν να διαβάζουν και οι επισκέπτες! :P

Ναι πλέον επίσημα...Νεφέλη και Μαρκ έγιναν ζευγάρι !!!:hug:

Ευχαριστούμε πολύ και για τις συστάσεις κα. Μαρίνα μας..:flowers:

Τώρα που αποκατέστησα τις μικρές..μου έμεινε μόνο η Αλέκα..Άντε να παίρνει και αυτή σειρά.....:P

Τελικά θα δοθεί στη δημοσιότητα ο επίσημος κατάλογος των ζευγαριών και των γατογονέων η θα πρέπει να ετοιμάσουμε κανένα μνημόνιο για να συνετιστεί το ληξιαρχείο του φόρουμ ???

:hehe:
Βρε τον άτιμο, δουλειά μου αναθέτει πάλι!! ;)
Κύριε Γιάννη μας, εννοείται ότι αυτή η λίστα θα είναι έτοιμη εντός ολίγων λεπτών! :D

Άντε να προλάβετε κα Ληξιαρχίνα γιατί έχετε να ετοιμαστείτε και για το της βίου μάθηση και πάτερ ημών σεμινάριο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back