Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλέρτ, γατομπερδέματα!!!

:lol:
Σκέφτομαι να μην πάω σήμερα, γιατί έχω πυρετό! Αλλά μπορεί και να πάω , δεν ξέρω (ως Ζυγίνα δεν μπορώ να αποφασίσω! :P)
Λοιπόν...Όμορφα και νοικοκυρεμένα πράγματα...
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ!

Μπιζού (bijout) -----------------Μύτσας (Κalliastar)
Σεβάχ (bijout) --------------------Οντίλ (Ελένη Άνση)
Ρίκυ (Μπριζίτ) --------------------Αθηνά (πρωην μαμά marina 289, νυν μαμά και παντοτινή lilith )
Οδυσσέας (ρενάκι13, φωτεινούλα , μιμάκος) ------------------Μια γάτα που όλοι την έλεγαν άσχημη (le chat noir)
Έκτορας (Μεμάκι) --------------------------bijout (dimitra_zuzu)
Aγάπη (mpoulaalekoula)--------------------------- Freddie (Gianduia7)
Mark (Misskit) ------------------------Nεφέλη (mpoulaalekoula)
Αιμίλιος (marina289)--------------------------- Σιέλ (houlieta)
πουπουλίνα (πουπουλίνα)--------------------------- Μπάμπης (vavavoumakos)
Mπουκάκος (πουπουλίνα)--------------------------------- Μπασσέτ (Ελένη Άνση)
Αρίστος (marina289) ----------------------------Ραλλού (katerkarlo, le chat noir)
Πάρης (Κalliastar) --------------------------- Xιονάτη (YNL)
Μαυρούλης (Mauroulis)------------------------------ Μάγια (jejebel)
Ντάμπο (pennylane)-------------------------- Άρτεμις (george82)
Εlvis (Gianduia7)------------------------ Mελένια (myrtle)

Και έχουμε και κάποια πιο ιδιαίτερα...
Γατοτρίγωνο-
Αχιλλέας - Μελίνα (marina289)-Ροζαλία (Rozalia78 )

Kαι σκυλοφλερτ έχει το κατάστημα
Η μιλφάρα Ρόκυ (le chat noir) με τον πιπινοΤαζ (elenidr)

Όπως βλέπετε , μπορεί εσείς να γελάτε που με λέτε ληξίαρχο και προξενήτρα
αλλά εγώ έχω ξοδέψει εργατοώρες εδωπέρα.... :pfff:
Καθίστε και μελετήστε :rtfm: , πιο αναλυτικά δεν μπορώ να σας τα κάνω! :pfff:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειο. Τέλειο. :clapup::clapup:
Συγχαρητήρια. Κατέχετε επάξια τον τίτλο της Ληξιάρχου και Προξενήτρας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Όπως βλέπετε , μπορεί εσείς να γελάτε που με λέτε ληξίαρχο και προξενήτρα
αλλά εγώ έχω ξοδέψει εργατοώρες εδωπέρα.... :pfff:
Καθίστε και μελετήστε :rtfm: , πιο αναλυτικά δεν μπορώ να σας τα κάνω! :pfff:

Μετά φταίω εγώ που σου έχω αποδώσει τον τίτλο του Χρυσού Κουφέτου του MyCat; :hehe::lol:

party0018.gif
party0019.gif

party0002.gif
party0019.gif
party0011.gif

party0003.gif
party0003.gif

party0033.gif
party0033.gif
party0033.gif
party0033.gif

party0039.gif
party0039.gif
party0039.gif
party0039.gif

party0046.gif
party0046.gif
party0046.gif
party0046.gif
party0009.gif
party0009.gif
party0009.gif
party0009.gif

Άλλο ένα γατοπροξενιό με επιτυχή έκβαση!!!
Ντίσνεϊ- Μπριάμ :loveangel:inlove:

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!:)

Μαρίνα λέω να αρχίσεις να μοιράζεις και κουφέτα :clapup::clapup:

Θα φτιάξω ειδικά, με κροκέτες μέσα! :D

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

θέλω και εγώ ρε παιδιά να παντρευτώ και δεν με νοιάζει η ομορφια!!! έτσι κι αλλιώς δεν λένε ότι ο έρωτας είναι ΤΥΦΛΟΣ??εεε!! τόσο το καλύτερο για μενα...χαχαχα

:lol:
:thumbup:
Στον έχω ήδη έτοιμο μωρή τσαπερδόνα!
Προσεχώς οι διαδικασίες του κονέ!

Θα φτιάξω ειδικά, με κροκέτες μέσα! :D
Χαχαχαχα!!
θέλω και εγώ ρε παιδιά να παντρευτώ και δεν με νοιάζει η ομορφια!!! έτσι κι αλλιώς δεν λένε ότι ο έρωτας είναι ΤΥΦΛΟΣ??εεε!! τόσο το καλύτερο για μενα...χαχαχα

Χαχαχαχα!!!

Παιδιά, τι λέτε??

Γελάω μόνη μου πραγματικά...:P:P:P

Λοιπόν, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
9 Φεβρουαρίου σήμερα, αφήστε τα σνομπαρίσματα , τις θεωρίες και τα επιχειρήματα κατά του Βαλεντίνου...
Δεν νοείται η Πάττυ να είναι μόνη της τέτοια μέρα,
ένα λουλουδικό, ένα σοκολατάκι, ένα γλυκό φιλί θέλω να το πάρει ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε!
Ως τις 14 Φεβρουαρίου τη θέλω με γαμπρό. Τέλος.

Το νέο ζευγάρι ευελπιστώ να είναι Πάττυ και Οθέλλος
Πάω να το ανακοινώσω στις δύο πλευρές, να πάρουμε για τυπικούς λόγους και το οκ...:D

Πάττυ και Οθέλλος ενημερώθηκαν :pfff:
th_7b5d2cf2.png

αχ!!!! ο οθέλος είναι αυτό το μαύρο κουκλι????

όχι ότι μπορώ να δω, αλλά ζωγραφίζει η φαντασία μου......η φαντασία μου τα φταίει.......

όλοι έχουμε γραμμενο που το λένε πεπρωμένο
και εγώ αυτό που θέλω
έχει το όνομα ΟΘΕΛΛΟ.................:loveangel:loveangel:loveangel:loveangel:loveangel:huglove::huglove::huglove::huglove:

Και εγώ εδώ οφείλω να ενημερώσω τους πάντες...Για το γάμο με τους 8 κουμπάρους, που έγινε και θα μείνει αξέχαστος..

Χαμηλά στη σελίδα είναι η φωτογραφία του γάμου..
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=71527&page=42

Ξεχνάς πολλά επίτιμη ληξίαρχε και προξενήτρα του φόρουμ. Αν αυτό το προξενιό ευοδωθεί, που θα γίνει δεν το συζητώ (τέτοια τεκνά που είναι και τα 2 τους) τα εύσημα θα τα μοιραστούμε!!!Άλλως θα δημοσιοποιήσω τα πμ. Τι???Που θα τα δημοσιοποιήσω??Στον Μάκη φυσικά και θα μάθει όλη η Ελλάδα το κλέψιμο της πνευματικής ιδιοκτησίας μου.:mad::mad:

:confused: Ποιος είναι ο Μάκης;;;

Ε δε σε πιστεύω πια!!!Ένας είναι ο Μάκης γλυκιά μου.
https://www.youtube.com/watch?v=uhsRZ1JfTzg

Ο μάκης του αγώνα, ο Μάκης της επανάστασης, της αποκάλυψης, της καταγγελίας ο Μάκης ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Μάκης είναι Ε Ν Α Σ .:pfff:
Τέλοςπάντων συμπεθέρα, βγάλε και πμ στη φόρα και τα πάντα...τί πνευματικά δικαιώματα μου τσαμπουνάς,
εγώ έκανα τη λάντζα , τη βρώμικη δουλειά....
Σήκωσε τα μανίκια και κάνε κανα κονέ, άσε τα πμ, τα πνευματικά δικαιώματα και τα λόγια.

Ο Μάκης είναι Ε Ν Α Σ .:pfff:
Τέλοςπάντων συμπεθέρα, βγάλε και πμ στη φόρα και τα πάντα...τί πνευματικά δικαιώματα μου τσαμπουνάς,
εγώ έκανα τη λάντζα , τη βρώμικη δουλειά....
Σήκωσε τα μανίκια και κάνε κανα κονέ, άσε τα πμ, τα πνευματικά δικαιώματα και τα λόγια.

Χαχαχα!!!!!Η αλήθεια είναι ότι αυτόν δεν τον είχα σκεφτεί.
Λοιπόν.. έχεις δίκιο, έχω αρχίσει ήδη να σκέφτομαι ένα νεό κονέ, που θα ταρακουνήσει το μαι κατ.
Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι τώρα ένας νέος έρωτας έρχεται και θα σας συνταράξει!!!!:thumbsup:

Χαχαχα!!!!!Η αλήθεια είναι ότι αυτόν δεν τον είχα σκεφτεί.
Λοιπόν.. έχεις δίκιο, έχω αρχίσει ήδη να σκέφτομαι ένα νεό κονέ, που θα ταρακουνήσει το μαι κατ.
Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι τώρα ένας νέος έρωτας έρχεται και θα σας συνταράξει!!!!:thumbsup:

Εεεε κάτσε...Τώρα τα λες αυτά και εμείς αγωνιούμε...

Πεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back