mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας μην ξεχνιόμαστε..
Η Αλέκα περιμένει το πριγκιπόπουλο στο παραθύρι..Μελαγχολική...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!Δεν γίνεται να αποκαλύψω το μεγάλο αυτό μυστικό. In the first place πρέπει να πάρω το ok από την επίσημη προξενήτρα.Α!!!!Όλα και όλα εγώ σε αλλου τα χωράφια δεν μπλέκομαι. Επιπλέον πρέπει να το δουλέψω λίγο στο μυαλό μου, να το αφήσω να ωριμάσει μην έχουμε τπτ διαζύγια μετά.Εεεε κάτσε...Τώρα τα λες αυτά και εμείς αγωνιούμε...
Πεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!
Τέλος εμένα θα με ενημερώσει κάποιος τι έγινε με το προξενιό Ναόμι και Ρίκυ γιατί δεν έχω καταλάβει, αν δεν έχει δεχτεί ακόμη πρέπει να βρούμε νέα νύφη για το λεβεντόπαιδο-φούντα-ρίκυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι απίστευτη θέα έχει η Αλέκα........ είναι πολύ τυχερή

Αν έρθει και το πριγκιπόπουλο θα είναι το ειδύλλιο..... ειδυλλλιακά

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Γκ γκ γκ γκ γκ....
Ας μην ξεχνιόμαστε..
Η Αλέκα περιμένει το πριγκιπόπουλο στο παραθύρι..Μελαγχολική...
![]()
![]()
Έχει βρεθεί και για σένα κοριτσάκι μου ο κατάλληλος πατούσης. Τι νόμιζες??Έτσι θα σε αφήναμε μετά την αποκατάσταση των αδερφών σου??Μένουν μόνο τα τυπικά, έγκριση της κυρίας επί των τιμών, ενημέρωση των μαμάδων και ανταλλαγή φωτογραφιών.
Αλέκα..πέρνα το τελευταιο σου εργένικο σαββατοκύριακο, ρίξτο έξω.. από Δευτέρα θα είσαι κορίτσι με υποχρεώσεις!!!!

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Απαπααααα....
Παιδιά..Ποιος είναι ο τυχερός????? Να μην ξέρει και η Αλέκα τι περιμένει? Έναν αψηλό? Έναν στρουμπουλό? Έναν ξινό? Τι τελοσπάντων???

Myrtle
Διάσημο μέλος
Τέλος εμένα θα με ενημερώσει κάποιος τι έγινε με το προξενιό Ναόμι και Ρίκυ γιατί δεν έχω καταλάβει, αν δεν έχει δεχτεί ακόμη πρέπει να βρούμε νέα νύφη για το λεβεντόπαιδο-φούντα-ρίκυ.
Πες τα βρε προξενήτρα νούμερο 2! Τι θα γίνει με αυτό το προξενιό επιτέλους; Ο Ρίκυ μου εχει μαραζώσει πλέον...
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν και αλλού γατόδεντρα που κάνουν πατουσάκια!!!!
( πως τα λες έτσι, βρε μαυρόγατα; )Δίκιο έχεις! Λοιπόν, κύριε melaslog και αγαπητή Ναόμι... Η τελευταία σας ευκαιρία να κάνετε γαμπρό σας τον μάγκα, κούκλο και καραμπουζουκλή Ρίκυ! Βέβαια, επειδή εμείς είμαστε και άντρες με τα ούλα μας, θα κάνουμε μια βόλτα από το θεματάκι σας να σας προσφέρουμε ένα δωράκι, ανεξάρτητα από την απάντησή σας!
Αν και πάλι, δεν μας απαντήσετε... Η προξενήτρα είναι ήδη έτοιμη!
marina289
Περιβόητο μέλος
γατόνια ζουζουνιάρικα και χουρχουριστά
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!!!!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κουμπάρα..είσαι θεότρελλη,αλλά για αυτό μου αρέσεις!!

marina289
Περιβόητο μέλος
Έρωτα;;; Χρόνια μας πολλά...

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ρε κοπελιά μας έχει βγει η ψυχή για να στήσουμε αυτό το ζευγάρι, ιδρώσαμε για να πείσουμε την ξεχωριστή Ναόμι και για να κρατήσουμε τον άντρακλα Ρίκυ, που ήθελε να βρει κορίτσι εδώ και τώρα..και μετά από τόσα..αφότου κινήσαμε γη και ουρανό, φιλήσαμε κατουρημένες ποδιές, πέσαμε στα πόδια των πάντων και αφήσαμε τους εαυτούς μας να πέσουν πολύ χαμηλά.. το ανακοινώνεις σαν να μην τρέχει τίποτα???Ούτε λίγο μυστήριο??Ούτε λίγο glamour??Ούτε λίγα πυροτεχνήματα???Ε δεν παίζεσαι πια!!!!!!

marina289
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν, συναδέλφισσα έχεις δίκιο....αλλά κάτσε να σε βάλω στην ψυχολογία μου με παράδειγμα...
Πες ότι γουστάρεις κάποιον...δεν σε γουστάρει...αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι το κονέ είναι χαμένο από χέρι...
Προσαρμόζεις την ψυχολογία σου στην απόρριψη και αρχίζεις και ¨παγώνεις¨...
Και τελευταία στιγμή τρώει φλας αυτός και γυρίζει τούμπα το κλίμα και σε θέλει...
Όχι ότι δεν χαίρεσαι, χαίρεσαι, αλλά και μια παγωμάρα σου έχει μείνει κατάλοιπο ...

Ομοιοτρόπως λοιπόν, το ήθελα πολύ να κάτσει αυτό το κονέ με Ρίκυ και Ναόμι..
Ο Μανιάτης μας έκανε κόνξες...
Το είχα πάρει απόφαση ότι ΔΕΝ ....
'Ωσπου τελικά έκατσε !...
Οπότε θέλω το χρόνο μου για να μπω στην ψυχολογία ¨ρίχνω βεγγαλικά¨ , γιατί το είχα σιγουράκι για χαμένο....
Αλλά οκ, αφού θέλεις πανηγυρισμούς....
ΡΙΚΥ-ΝΑΟΜΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Εχμμμ... αγαπητές προξενήτρες! Μια χαρά απεκατέστησα τα δύο μου παιδάκια, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχω κι ένα τρίτο που νιαουρίζει παραπονεμένα δίπλα μου... Μήπως να κάναμε κάτι και γι' αυτόν;;; Μαρίνααααα; Ναταλία;;;;

marina289
Περιβόητο μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Εχμμμ... αγαπητές προξενήτρες! Μια χαρά απεκατέστησα τα δύο μου παιδάκια, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχω κι ένα τρίτο που νιαουρίζει παραπονεμένα δίπλα μου... Μήπως να κάναμε κάτι και γι' αυτόν;;; Μαρίνααααα; Ναταλία;;;;![]()
Eννοείται φιλενάδα αλλά θα μας δώσεις λίγο χρόνο, διότι ως γνωστόν ο Μπένι είναι μεγάλη αδυναμία -η μεγαλύτερη ίσως- και δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από το τέλειο!!!Είμαστε σε διαπραγματεύσεις.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν, συναδέλφισσα έχεις δίκιο....αλλά κάτσε να σε βάλω στην ψυχολογία μου με παράδειγμα...
Πες ότι γουστάρεις κάποιον...δεν σε γουστάρει...αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι το κονέ είναι χαμένο από χέρι...
Προσαρμόζεις την ψυχολογία σου στην απόρριψη και αρχίζεις και ¨παγώνεις¨...
Και τελευταία στιγμή τρώει φλας αυτός και γυρίζει τούμπα το κλίμα και σε θέλει...
Όχι ότι δεν χαίρεσαι, χαίρεσαι, αλλά και μια παγωμάρα σου έχει μείνει κατάλοιπο ...
Ομοιοτρόπως λοιπόν, το ήθελα πολύ να κάτσει αυτό το κονέ με Ρίκυ και Ναόμι..
Ο Μανιάτης μας έκανε κόνξες...
Το είχα πάρει απόφαση ότι ΔΕΝ ....
'Ωσπου τελικά έκατσε !...
Οπότε θέλω το χρόνο μου για να μπω στην ψυχολογία ¨ρίχνω βεγγαλικά¨ , γιατί το είχα σιγουράκι για χαμένο....
Αλλά οκ, αφού θέλεις πανηγυρισμούς....
ΡΙΚΥ-ΝΑΟΜΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητή προξενήτρα και λοιποί αναγνώστες του φόρουμ.
Δεν κάναμε κόνξες.
Δηλώσαμε εξ αρχής πως μας αρέσει ο Ρίκυ.(Εχω δηλώσει πολύ παλιότερα την αδυναμία μου σε πορτοκαλόγατα).
Είπαμε απλά πως είμαστε μικροί για παντρολογήματα.
Αλλά....
Κατά πρώτον η σιγουριά των χαρακτήρων των γατιών του φόρουμ, μεγαλωμένα με τις καλύτερες αρχές και αξίες και κατά δεύτερον η επιπλέον αξιοπιστία που προσδίδει η καταγωγή του γαμπρού, μας εξανέμισαν οποιοδήποτε εμπόδιο, σκέψη και δισταγμό για να βγουν 2-3 ραντεβού τα παιδόγατα μας και να γνωριστούν καλύτερα.
Εν καιρώ και αν θέλουν και αυτά, ως γονιός, δεν έχω καμία αντίρηση.
marina289
Περιβόητο μέλος

Κόνξες κύριε! Κόνξες!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool