Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλέρτ, γατομπερδέματα!!!

Και ψιττττ!!!!μικρό γατάκι..για σκέψου..το επόμενο προξενιό, μπορεί να είσαι εσύ!!!
:hehe:
Σαν απειλή ακουγεται!!
Σηκώνω τα μανίκια, η αλήθεια είναι ότι κάποια προξενιά που είχαμε στο μυαλό μας, πρέπει να υλοποιηθούν χωρίς άλλες αναβολές...:pfff:
Ξεκινάω με ένα πρωτοποριακό προξενιό, που όταν συνέλαβα την ιδέα ενθουσιάστηκα, θα καταλάβετε γιατί...
Η Αλέκα (μην την βλέπετε στη φώτο που κάθεται σαν τον κατσαπλιά, κρύβει και μια αβυσσαλέα θηλυκή πλευρά! :P ) θα γίνει πολύ αγαπημένο ζευγάρι με τον Αρίστο της Δήμητρας...
Μην ψάχνετε να τον βρείτε, ακόμα δεν έχει ενταχθεί στην Μπιζουδοσεβαχογκαμπριελοοθελοοικογένεια.... είναι το μέλος που αναμένουμε την άφιξή του!
2012-01-01154419.jpg

Ο Αρίστος μας...Ένα πολύ γλυκό πλάσμα, που αναρρώνει σιγά-σιγά, και μόνο αυτός θα μπορέσει να κάμψει την ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ της Αλέκας ...:P
Πάω να ανακοινώσω!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Κούκλα η Αλέκα, αλλά βρε παιδιά έχω μια απορία.
Τα στειρωμένα και οι "μεγαλοκοπέλες" έχουν κι αυτά δικαίωμα ή όχι???:P:)
Υπάρχουμε κι εμείς εδώ, εκτός απο υπάλληλοι ΚΑΠΗ, να δούμε που αλλού μπορούν να μας δεχτούν. :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκο μου...η γριά κότα έχει το ζουμί! :hehe:
Η Αλέκα τώρα είναι σαν το παλιό καλό κρασί, όλο και φτιάχνει με τα χρόνια! :P

Νίκο μου...η γριά κότα έχει το ζουμί! :hehe:
Η Αλέκα τώρα είναι σαν το παλιό καλό κρασί, όλο και φτιάχνει με τα χρόνια! :P

Αχαχαχαχα!!!
Τι λετε βρε τρελλοί??
Εντάξει, 2 χρονών είναι μωρέ και η Αλεκούλα...Δεν είναι τόσο γερόντισσα...:P:P

Όσο αφορά στο γαμπρό...Είναι από τα αγαπημένα μου γατόνια και ας μην έχει κάνει την άφιξή του ακόμα...
Ελπίζω να συνέλθουν τα ποδαράκια του πλήρως και άμεσα!!
Αλλά και να μην επανέλθουν πλήρως.....Θα γίνουν το πρώτο ζευγάρι με ειδικές ανάγκες του mycat;)

Φοβερός ο γαμπρός!!!!!!!Πολύ χάρηκα..Και η συμπεθέρα όμως......!!!!! Αγαπάμε Δημητρούλα:kissing:Διότι ξέρεις, εάν πάθει κάτι το γατί σου, η συγκεκριμενη συμπεθέρα είμαι πεπεισμένη θα τρέξει..δε θα το αφήσει έτσι :pfff::P

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Εμεις ψαχνουμετην αρραβωνιαρα μας...Μια φορα την ειδαμε,πεσαμε τ ανασκελα απο ερωτα...και τη χασαμε...Μια μαυρη καλλονη ,ονοματι Αθηνα ,αναζητειται.
Επειγοντως....Ο Ρικυ εχει μαραζωσει....Ουτε ενα μηνυμα ,ουτε μια γλυκια κουβεντα....Τιποτα.:hmm::hmm:

H Αθηνά έχει μετονομαστεί σε Αkasha....(Queen of the Darned) :)
akasha-barbie.jpg

Eίμαι απαράδεκτη που δεν έχω πάει να τη δω, λογικά τώρα θα έχει μετακομίσει μόνιμα Αθήνα...
Αν είναι Αθήνα, θα πάω για χάρη του Ρίκυ και μόνο, να την βγάλω καμιά φωτο! :)

Αααααα κυρια προξενητρα,δεν ενημερωνεις τον γαμπρο εγκαιρα γι αυτες τις αλλαγες....:confused::confused:

Αντε κυρια Μαρινα και πες της να μπει εδω μεσα να της γραψω ολα αυτα που εχω στη λαβωμενη απο ερωτα καρδουλα μου...(Ρικυ).

Άντε να τελειώνουμε και μ'αυτό το προξενιό.... :D
Πότε ήταν που ήταν σαμιαμιδέλι...
dscn2404r.jpg

...και πότε ήρθε η ώρα που θέλει και νύφη...
attachment.php

Το αγόρι που φθηνά τη γλίτωσε από το παπούτσι μου και από την καρέκλα γραφείου της μαμάς του....
Μπεν!

Catandie με το που πάτησαν το πατουσι τους τα παιδιά σου στο φόρουμ μας καταγοητευσαν όλους!
Ο Μπεν ενδιαφέρεται για την
attachment.php

Χουρχουρίτσα! :inlove:

Νομίζω ότι το άγχος της επικείμενης στείρωσης θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά.... :)
Αναμένω απάντηση από αμφότερες τις πλευρές....

Τελευταία επεξεργασία:

Αααααχ... :inlove::inlove::inlove:

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω και πολλά! Έχω ήδη δηλώσι πολλάκις την τρελή αδυναμία μου σε αυτή τη φάτσα! Με το που μου το πρότεινε η Μαρίνα (ναι, το ήξερα από πριν :P), είπα ναι χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Χουρχουρίτσααααααααααααα, μας θεεεεεεεεεεεεεες; :redface:

Με το που μου το πρότεινε η Μαρίνα (ναι, το ήξερα από πριν :P),
Εγώ όμως θα πω ΠΟΥ σου το είπα, μόνο και μόνο να το ακουσει η le chat noir που κατα καιρους έχει αμφισβητήσει ότι εργάζομαι μανιωδώς σαν προξενήτρα... :pfff:

...Την ώρα που περιμέναμε στην κλινική να πάρουν τα γατόνια μας για στείρωση, και η Μαρία ήταν μες στη φρίκη από την αγωνία, ...τότε της το είπα! :lol:

Βρε πουλάκι μου το πήρες πολύ προσωπικά.. βάλθηκες να τα αποκαταστήσεις όλα μαζί και εσύ!!!! Δεν θα μείνει ελεύθερη ουρά για ουρά σε μια εβδομάδα, αν συνεχίσεις έτσι!!!

party0018.gif
party0019.gif

party0002.gif
party0019.gif
party0011.gif

party0003.gif
party0003.gif

party0033.gif
party0033.gif
party0033.gif
party0033.gif

party0039.gif
party0039.gif
party0039.gif
party0039.gif

party0046.gif
party0046.gif
party0046.gif
party0046.gif
party0009.gif
party0009.gif
party0009.gif
party0009.gif

ΜΠΕΝ ΚΑΙ ΧΟΥΡΧΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!
LOOK!

Βρε πουλάκι μου το πήρες πολύ προσωπικά.. βάλθηκες να τα αποκαταστήσεις όλα μαζί και εσύ!!!! Δεν θα μείνει ελεύθερη ουρά για ουρά σε μια εβδομάδα, αν συνεχίσεις έτσι!!!
Συμπεθέρα, αύριο ρεπάρω....
Ουφ! Δεν είναι εύκολη δουλειά, στο λέω....
Και το επόμενο θύμα είναι ο Χούλιο!!!!!!:D

χαχαχαχαχαχαχαχα την Κυριακη στην εκκλησια! (μολις το ειπε ο μπαμπας της χουρχουριτσας!):)

Αααααχ... Τώρα που απεκατέστησα όλα μου τα τέκνα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη!

Μπέντζαμιν και Χουρχουρίτσα, Ρίκυ και Ναόμι, Έλβις και Μελένια... να μας ζήσετε! :D

Συμπεθέρα, αύριο ρεπάρω....
Ουφ! Δεν είναι εύκολη δουλειά, στο λέω....
Και το επόμενο θύμα είναι ο Χούλιο!!!!!!:D
Επιτέλους!
Και να θυμάστε αγαπητή μου ότι ο χοντρος στο κρεβάτι θα είμαι εγω!..
- Χούλιο...

p.s Περιμένω με ανοιχτές αγκάλες...
090220122073.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
χαχαχαχαχαχαχαχα την Κυριακη στην εκκλησια! (μολις το ειπε ο μπαμπας της χουρχουριτσας!):)

Τη ''δώσατε'' τη Χουρχούροοο??!! :inlove: :clapup:
Να δω τι θα έχει απομείνει κ για μας όταν έρθει η ώρα!
Όλες οι καλές νύφες δόθηκαν! Τουλάχιστον ήταν καλότυχη .. :P Το καλύτερο παιδί πήρε!
Μπεν... :inlove::inlove::inlove:!!

Καλησπέρα, εδώ και κάποιες μέρες με απασχολεί ένα θέμα.
Είμαστε λογοδοσμένοι σε ένα άλλο φόρουμ γατιών.
Γιατί να απαγορεύεται να παντευτούμε και σε αυτό το φόρουμ;;;;

Βοήθηστε με.
Ερωτεύτηκα!!!!!!!!! Τρελάάάάάάάάάάά!!!!!!!
Κάθε μέρα μπαίνω και την κοιτάω................

Ποια είναι η γνώμη σας; Απαγορεύεται ή όχι;;;
Επικαλούμαι την συμπάθεια και την καλοσύνη σας.
Ολα για τον έρωτα.............................

:hmm:
Θέλεις να είσαι δίγαμος -δίγατος ;; :redface:
Χμ......

Χμ........

....Οκ! Εγώ δεν έχω πρόβλημα κανένα, μου πέταξες και την ατάκα του Πάριου το ¨όλα για τον έρωτα¨ και με έδεσες ναυτικό κόμπο...
Well, εγώ τo κονέ να τo κάνω, να το μοιραστούμε το δικό σου αμάρτημα του κόσμου όλα τα δάχτυλα....
Aλλά αν σε πάρει γραμμή η ¨νόμιμη¨ , καθαρίζεις μόνος σου Mανιάτη, δεν θα μοιραστούμε και το μαλλιοτράβηγμα, ok;;;;;;;; .....:P
Deal;;;

Συν τοις άλλοις , δεν θα ήταν ρεαλιστικό να ήταν όλα τα γατόνια μονογατικά......:hmm:

:P

Σας παρακαλώ, επιθυμώ όποιος είναι γατοδικηγόρος να αναλάβει την υπόθεσή μου αυτή.

"Aλλά αν σε πάρει γραμμή η ¨νόμιμη¨"
Μα δεν ζητάω να είναι παράνομη.
Νόμιμη, Κορώνα στο κεφάλι μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back