Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η ψηφοφορία θα αρχίσει αύριο αφού πρώτα παρουσιαστούν εδώ όλοι οι υποψήφιοι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Υποψήφιες:
Μπασσέτ
Μόιρα
Sissy
Nora
Eλβίρα
Candy
Sissy-michaela
Πασχαλιά
Νάλα
Καλυψώ
Carmen
Mia
Queen
Justi
Ice
kρίστυ
Luna
Leia
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Νάλα
Sissy
Nora
Πασχαλιά
Ελβίρα
Μόιρα
Leia
Κρίστυ
Candy
Luna
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Sissy
Nora
Candy
Μπασσέτ
Sissy-Michaela
Πασχαλιά
Νάλα
Καλυψώ
Μόιρα
Κρίστυ
Πούπσυ
Luna
Leia
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Sissy
Nora
Ελβίρα
Μπασσέτ
Sissy-Michaela
Νάλα
Καλυψώ
Δώρα
Μόιρα
Bonnie
Mia
Justi
Girly
Carmen
Κρίστυ
Luna
Leia
RedCat
Διάσημο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Sissy
Νάλα
Ελβίρα
Μόιρα
Κρίστυ
Carmen
Πούπσυ
Luna
Leia
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Candy
Μπασσέτ
Ελβίρα
Πασχαλιά
Νάλα
Νόρα
Μόιρα
Πούπσυ
Leia
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ελβίρα
Μπασσέτ
Μπουμπού
Νάλα
Sissy
Μόιρα
Luna
Leia
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Sissy
Nora
Ελβίρα
Κρίστυ
Leia
Sissy-Michaela
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μπασσέτ
Νάλα
Καλυψώ
Μόιρα
Μia
Leia
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Sissy
Nora
Ελβίρα
Μόιρα
Ice
Leia
ιβανα
Επιφανές μέλος
εεε μήπως θα μπορούσαμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή; (παρόλο που είμαστε ΓΑΜΕΑ;; Γατάκια με Ειδικές Ανάγκες![]()
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατσε να σε δει η μαρια, γιατι ανεβαζει τις φωτος κ μαλλον δε σε εχει δει

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Sissy
Sissy-Michaela
Καλυψώ
Μόιρα
Justi
Baby
Luna
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μαφάλντα
Πασχαλιά
Sissy
Nora
Eλβίρα
Μπουμπού
Νάλα
Μόιρα
Bέλλα
Girly
Ice
Baby
Luna
Leia
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Να περιμενουμε να μπουν κ τα αγορακια κ μετα να ψηφισουμε;
Ναι και ας μου εξηγήσει κάποιος πώς?

Θα στέλνουμε κατηγορία και ονόματα με ΠΜ στη Μαρία ή κάπως πιο πρακτικά (δεν ξέρω πως αλλά εσεις οι κομπιουτερούδες μπορεί να βρείτε κάτι πιο απλό
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ αυτό που κάνω είναι το εξής ανοίγω ένα κειμενογράφο κ κάνω copy paste το όνομα που θέλω και την κατηγορία αφού τα συγκεντρώσω όλα τα στέλνω με PM στη ΜαρίαΝαι και ας μου εξηγήσει κάποιος πώς?
Θα στέλνουμε κατηγορία και ονόματα με ΠΜ στη Μαρία ή κάπως πιο πρακτικά (δεν ξέρω πως αλλά εσεις οι κομπιουτερούδες μπορεί να βρείτε κάτι πιο απλό)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αφου βαλει και τις αγοριες των αγοριων θα στειλεις ενα pm στη Μαρια Γατσιου ως εξηςΝαι και ας μου εξηγήσει κάποιος πώς?
Θα στέλνουμε κατηγορία και ονόματα με ΠΜ στη Μαρία ή κάπως πιο πρακτικά (δεν ξέρω πως αλλά εσεις οι κομπιουτερούδες μπορεί να βρείτε κάτι πιο απλό)
ψηφιζεις μεχρι και 2 ονοματα ανα κατηγορια (μπορεις φυσικα και 1), και σε οσες κατηγοριες θελεις...
Miss Φωτογενεια: ............... , ................
Μiss Playmate: ..................., ................
κλπ.
Mr. Φωτογενεια: .............., .................
κλπ.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Τσε
Σήφης
Bat
Άρης
Simba
Σείριος
Μορφέας
Μπαγγίρα
Σεβάχ
Χάρης
Troy
Valentino
Τούλης
Πέρσης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool