Γατοκαλλιστεία 5-12 μηνών!

Παιδια ειχα βαλει κ την Μπιζου στο μις υπναρου,που ειναι;;;

Παρακαλω να βγει η υποψηφιοτητα του Ραμση για μιστερ υπναρας γιατι ειναι 1μισι χρονων,μετα ειδα το οριο ηλικιας,να μπει ομως η φωτο της Μπιζου στο μις Υπναρου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς γιατί δεν μπήκαμε στις υποψηφιότητες;:(
με ποια γατουλα/η? Ηταν ακριβως 5-12 μηνων?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς γιατί δεν μπήκαμε στις υποψηφιότητες;:(
Έστειλες φωτογραφίες για κάποιες από τις κατηγορίες κ δεν μπήκαν; Ίσως μπερδεύτηκε η Μαρία από τα πολλά μέιλ όμως στείλε ΡΜ κ θα διορθωθεί

Έστειλες φωτογραφίες για κάποιες από τις κατηγορίες κ δεν μπήκαν; Ίσως μπερδεύτηκε η Μαρία από τα πολλά μέιλ όμως στείλε ΡΜ κ θα διορθωθεί

Δηλώσαμε συμμετοχή και με τα δυο μου κορίτσια.Τις φωτογραφίες δεν ξέρω πως να τις ανοίξω στα μυνήματα αλλά έβαλα τη διευθυνση τους και είναι ανεβασμένες στη gallery.Θα στείλω μύνημα, ευχαριστώ. Ηθελα και εγώ να καμαρώσω τις γατούλες μου έτσι :redface:. Βάλαμε μάλιστα υποψηφιότητα και για miss ριψοκίνδυνη που δεν υπάρχει.

Δηλώσαμε συμμετοχή και με τα δυο μου κορίτσια.Τις φωτογραφίες δεν ξέρω πως να τις ανοίξω στα μυνήματα αλλά έβαλα τη διευθυνση τους και είναι ανεβασμένες στη gallery.Θα στείλω μύνημα, ευχαριστώ. Ηθελα και εγώ να καμαρώσω τις γατούλες μου έτσι :redface:. Βάλαμε μάλιστα υποψηφιότητα και για miss ριψοκίνδυνη που δεν υπάρχει.
κι εγω τις θυμαμαι:hmm::/:η ηλικια τους ομως ειναι 5-12 μηνων? εχει σημασια αυτο! ;)

Η Νεφέλη είναι 8 μηνών.Η Κουτσουπίτσα είναι περίπου 5 γιατί δεν ξέρω ακριβώς πότε γεννήθηκε, μπορούμε πάντως να συμμετέχουμε.Το Σάββατο είχα στείλει απάντηση σε πμ της διοργανώτριας για τη συμμετοχή αλλά μπορεί να χάθηκε.Σήμερα της έστειλα κι'άλλο. Μακάρι να προλάβουμε να μπουν μόνο και μόνο για τη συμμετοχή.

Η Νεφέλη είναι 8 μηνών.Η Κουτσουπίτσα είναι περίπου 5 γιατί δεν ξέρω ακριβώς πότε γεννήθηκε, μπορούμε πάντως να συμμετέχουμε.Το Σάββατο είχα στείλει απάντηση σε πμ της διοργανώτριας για τη συμμετοχή αλλά μπορεί να χάθηκε.Σήμερα της έστειλα κι'άλλο. Μακάρι να προλάβουμε να μπουν μόνο και μόνο για τη συμμετοχή.
θα τις βαλει μην ανησυχεις...;)

Ναι φαντάζομαι ότι επειδή το ΡΜ δεν το συνόδευαν κ οι φωτογραφίες από τις γατούλες σου ίσως "ξεχάστηκε" γιατί είναι πολλές οι συμμετοχές κ είναι πολύ εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο πιστεύω. Όμως στείλε στη Μαρία κ πάλι ένα ΠΜ κ εξήγησέ της

Έστειλα ήδη,και θα χαρώ πολύ να μας γνωρίσετε.

Βέβαια ανάμεσα σε τόσο εντυπωσιακά γατάκια είμαστε λίγο κορίτσια της διπλανης πόρτας αλλά σαν πρόσφατη ερωτευμένη γατομάνα έχω να πω οτι ο μύθος με την κουκουβάγια και τα κουκουβαγάκια ισχύει πέρα για πέρα:D.

Έστειλα ήδη,και θα χαρώ πολύ να μας γνωρίσετε.

Βέβαια ανάμεσα σε τόσο εντυπωσιακά γατάκια είμαστε λίγο κορίτσια της διπλανης πόρτας αλλά σαν πρόσφατη ερωτευμένη γατομάνα έχω να πω οτι ο μύθος με την κουκουβάγια και τα κουκουβαγάκια ισχύει πέρα για πέρα:D.
κοιτα εδω starter!! Bρηκα το Post σου, αλλα φωτο δεν βλεπω εσεις??? :hmm:

https://www.mypetz.gr/posts/5547767/

Χίλια συγνώμη για το λάθος μου:redface:έχετε υποψηφιότητα και εσείς θα το διορθώσω απλά δεν είχες τα ονόματα και δεν ήξερα πως να τις βάλω,βέβαια μου τα έστειλες όπως σου ζήτησα αλλά επειδή δεν τις είχα σημειώσει από την αρχή έγινε το λάθος:(

κοιτα εδω starter!! Bρηκα το Post σου, αλλα φωτο δεν βλεπω εσεις??? :hmm:

https://www.mypetz.gr/posts/5547767/
Γιουλη μου επειδή η κοπέλα είναι καινούρια δεν ξέρει πως να βάλει τις φωτογραφίες οπότε θα χρειαστεί βοήθεια

Λύθηκε το πρόβλημα οι φωτογραφίες μπήκαν οπότε τώρα μπορείτε να θαυμάσετε και αυτά τα κουκλάκια.Και πάλι συγνώμη απλά επειδή δεν ήξερα ονόματα τις άφησα για το τέλος και τελικά τις ξέχασα:(:redface:

Παιδια ειχα βαλει κ την Μπιζου στο μις υπναρου,που ειναι;;;

Παρακαλω να βγει η υποψηφιοτητα του Ραμση για μιστερ υπναρας γιατι ειναι 1μισι χρονων,μετα ειδα το οριο ηλικιας,να μπει ομως η φωτο της Μπιζου στο μις Υπναρου!
ο Ραμσής βγήκε,δεν βρήκα φωτογραφία της Μπιζού για miss υπναρού αν γινόταν να μου στείλεις είτε τη φωτογραφία είτε το post που την έχεις θα με βοηθούσες πολύ:)

Που ειναι τα υπολοιπα?Μιστερ ριψοκυνδυνος?Μιστερ υπναρας?:hmm::mad:

Που ειναι τα υπολοιπα?Μιστερ ριψοκυνδυνος?Μιστερ υπναρας?:hmm::mad:
οι κατηγορίες που δεν είχαν υποψήφιους ή είχαν μόνο έναν δεν διαγωνίζονται:/:δεν γίνεται να ψηφίσουμε σε μια κατηγορία αν δεν υπάρχουν τουλάχιστον 2 υποψήφιοι...

οι κατηγορίες που δεν είχαν υποψήφιους ή είχαν μόνο έναν δεν διαγωνίζονται:/:δεν γίνεται να ψηφίσουμε σε μια κατηγορία αν δεν υπάρχουν τουλάχιστον 2 υποψήφιοι...
Για υπναρα δε βρεθηκαν 2????:blink::blink::blink:

Η μπιζου σαν υπναρου που ειναι?Δεν διαγωνιζεται σαν υπναρου?

Για υπναρα δε βρεθηκαν 2????:blink::blink::blink:
είχαμε τον Υuri και τον Ραμσή αλλά του Ραμσή η μαμά μας είπε οτι τελικά είναι 1,5 οπότε θα διαγωνιστεί στην επόμενη κατηγορία...έτσι μας έμεινε μόνος του ο Yuri:/:

Η μπιζου σαν υπναρου που ειναι?Δεν διαγωνιζεται σαν υπναρου?
διαγωνίζεται:)απλά είχαμε χάσει την ανάλογη φωτογραφία της αλλά την βρήκαμε:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back