starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:12 Η starter έγραψε: #41 06-07-09 14:12 Ευχαριστούμε πάρα πολύ και συγνώμη για την αναστάτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Μαρία Γάτσιου: #42 06-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από starter: Ευχαριστούμε πάρα πολύ και συγνώμη για την αναστάτωση. Click για ανάπτυξη... ποια αναστάτωση καλέ;Εγώ ζητάω συγνώμη που καταλάθος σας άφησα απ'έξω...καλή επιτυχία στα μωρούλια σου,είναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #43 06-07-09 23:14 Εγώ ψήφισα! Και τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία! Στην επόμενη ενότητα των καλλιστείων θα λάβουμε μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστούμε πάρα πολύ και συγνώμη για την αναστάτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Μαρία Γάτσιου: #42 06-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από starter: Ευχαριστούμε πάρα πολύ και συγνώμη για την αναστάτωση. Click για ανάπτυξη... ποια αναστάτωση καλέ;Εγώ ζητάω συγνώμη που καταλάθος σας άφησα απ'έξω...καλή επιτυχία στα μωρούλια σου,είναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #43 06-07-09 23:14 Εγώ ψήφισα! Και τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία! Στην επόμενη ενότητα των καλλιστείων θα λάβουμε μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από starter: Ευχαριστούμε πάρα πολύ και συγνώμη για την αναστάτωση. Click για ανάπτυξη... ποια αναστάτωση καλέ;Εγώ ζητάω συγνώμη που καταλάθος σας άφησα απ'έξω...καλή επιτυχία στα μωρούλια σου,είναι κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #43 06-07-09 23:14 Εγώ ψήφισα! Και τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία! Στην επόμενη ενότητα των καλλιστείων θα λάβουμε μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ ψήφισα! Και τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία! Στην επόμενη ενότητα των καλλιστείων θα λάβουμε μέρος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.