Γατοκαλλιστεία/baby edition

καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!!:(:(:)
καλέ μη σκας έχουμε τόσες κατηγορίες ακόμα!!Από αύριο έχε το νου σου μην τα χάσεις πάλι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα???;)
Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? :blink:;):lol::lol:
:lol::lol::lol:μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζει:Pαπλά με παίδεψαν λίγο οι ισοψηφίες και αυτό που ετοιμάζουμε είναι λίγο πιο πολύπλοκο τελικά:hmm:αλλά όπου να'ναι το τελειώνουμε:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!:)και συγκεκριμένα στον baby υπναρά:lol::lol:

Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο?
Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια?

Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του!:blink::lol::lol:

Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο?
Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια?

Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του!:blink::lol::lol:
ε ας την μοιραστούν την πρωτιά δεν πειράζει μωρέ γιατί το έχω φτιάξει τώρα:/:λίγο υπομονή ακόμα και θα τα δείτε:D

:lol::lol::lol:μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζει:P
Ε χμμμμ! καλά σχεδόν ότι αξίζει ο καθένας:P

Η Γιούλη που είναι καλέ;;Της έταξα να μην πω τίποτα μέχρι να μπει...;)

Ίσως της έτυχε κάτι, μήπως να δωθούν αύριο οι τίτλοι που θα είναι όλες μέσα:hmm:

Εμένα με βολεύει περισσότερο για να το ετοιμάσω και καλύτερα,οπότε να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί για να είναι όλες οι γατομαμάδες των υποψηφίων μέσα;

Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;;;)

Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη!
Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!!

Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν:(

Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα.
Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα :lol:
:lol:παλι εγραψες ελενα:up:

Σημερα πειτε τα:up::up:

Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη!
Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!!

Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι.:) Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ.:(
Σπιντάκο γύρνα πίσω:(
Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία.:)

Ααα βλέπω μαζευτήκαμε :up:οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!!

Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι.:) Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ.:(
τι εγινε Νικη???

Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ:(:(:(:/:
Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά:(

https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/
Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μας:)Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος:up:

τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες;:blink::blink:

Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ :up: Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια :D
Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής :P

Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!!

Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!!
φαίνονται οι σταρ!!:lol::lol:Συγχαρητήρια για τη νίκη σας:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back