Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
καλέ μη σκας έχουμε τόσες κατηγορίες ακόμα!!Από αύριο έχε το νου σου μην τα χάσεις πάλικαλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα???
Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα???![]()

μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζει
απλά με παίδεψαν λίγο οι ισοψηφίες και αυτό που ετοιμάζουμε είναι λίγο πιο πολύπλοκο τελικά
αλλά όπου να'ναι το τελειώνουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά
![]()
Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο?
Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια?
Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ε ας την μοιραστούν την πρωτιά δεν πειράζει μωρέ γιατί το έχω φτιάξει τώραΜαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο?
Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια?
Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του!![]()
λίγο υπομονή ακόμα και θα τα δείτε
elvenstar
Επιφανές μέλος
μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζει
Ε χμμμμ! καλά σχεδόν ότι αξίζει ο καθένας![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν
Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα.
Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα![]()
παλι εγραψες ελενα
Σημερα πειτε τα

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη!
Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!!
Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι.
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ.
Σπιντάκο γύρνα πίσω

Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία.

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι εγινε Νικη???Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι.Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ.
Σπιντάκο γύρνα πίσω
Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία.![]()
ELENIP
Διάσημο μέλος
Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι.Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ.
Σπιντάκο γύρνα πίσω
Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία.![]()
Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ

Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μας
Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Fifiki
Νεοφερμένο μέλος
Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια 
Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
φαίνονται οι σταρ!!Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!!

Συγχαρητήρια για τη νίκη σας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool