Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η Μαρία Γάτσιου: #41 01-07-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σκας έχουμε τόσες κατηγορίες ακόμα!!Από αύριο έχε το νου σου μην τα χάσεις πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:36 Η Μαρία Γάτσιου: #42 01-07-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Click για ανάπτυξη... μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζειαπλά με παίδεψαν λίγο οι ισοψηφίες και αυτό που ετοιμάζουμε είναι λίγο πιο πολύπλοκο τελικάαλλά όπου να'ναι το τελειώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #43 01-07-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Click για ανάπτυξη... Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο? Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια? Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:40 Η Μαρία Γάτσιου: #44 01-07-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο? Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια? Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του! Click για ανάπτυξη... ε ας την μοιραστούν την πρωτιά δεν πειράζει μωρέ γιατί το έχω φτιάξει τώραλίγο υπομονή ακόμα και θα τα δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η elvenstar: #45 01-07-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζει Ε χμμμμ! καλά σχεδόν ότι αξίζει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:44 Η Μαρία Γάτσιου: #46 01-07-09 22:44 Η Γιούλη που είναι καλέ;;Της έταξα να μην πω τίποτα μέχρι να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:55 Η elvenstar: #47 01-07-09 22:55 Ίσως της έτυχε κάτι, μήπως να δωθούν αύριο οι τίτλοι που θα είναι όλες μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Η Μαρία Γάτσιου: #48 01-07-09 22:57 Εμένα με βολεύει περισσότερο για να το ετοιμάσω και καλύτερα,οπότε να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί για να είναι όλες οι γατομαμάδες των υποψηφίων μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η Μαρία Γάτσιου: #49 01-07-09 23:07 Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:09 Η ELENIP έγραψε: #50 01-07-09 23:09 Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σκας έχουμε τόσες κατηγορίες ακόμα!!Από αύριο έχε το νου σου μην τα χάσεις πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:36 Η Μαρία Γάτσιου: #42 01-07-09 22:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Click για ανάπτυξη... μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζειαπλά με παίδεψαν λίγο οι ισοψηφίες και αυτό που ετοιμάζουμε είναι λίγο πιο πολύπλοκο τελικάαλλά όπου να'ναι το τελειώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #43 01-07-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Click για ανάπτυξη... Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο? Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια? Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:40 Η Μαρία Γάτσιου: #44 01-07-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο? Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια? Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του! Click για ανάπτυξη... ε ας την μοιραστούν την πρωτιά δεν πειράζει μωρέ γιατί το έχω φτιάξει τώραλίγο υπομονή ακόμα και θα τα δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η elvenstar: #45 01-07-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζει Ε χμμμμ! καλά σχεδόν ότι αξίζει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:44 Η Μαρία Γάτσιου: #46 01-07-09 22:44 Η Γιούλη που είναι καλέ;;Της έταξα να μην πω τίποτα μέχρι να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:55 Η elvenstar: #47 01-07-09 22:55 Ίσως της έτυχε κάτι, μήπως να δωθούν αύριο οι τίτλοι που θα είναι όλες μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Η Μαρία Γάτσιου: #48 01-07-09 22:57 Εμένα με βολεύει περισσότερο για να το ετοιμάσω και καλύτερα,οπότε να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί για να είναι όλες οι γατομαμάδες των υποψηφίων μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η Μαρία Γάτσιου: #49 01-07-09 23:07 Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:09 Η ELENIP έγραψε: #50 01-07-09 23:09 Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Click για ανάπτυξη... μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζειαπλά με παίδεψαν λίγο οι ισοψηφίες και αυτό που ετοιμάζουμε είναι λίγο πιο πολύπλοκο τελικάαλλά όπου να'ναι το τελειώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #43 01-07-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Click για ανάπτυξη... Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο? Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια? Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:40 Η Μαρία Γάτσιου: #44 01-07-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο? Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια? Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του! Click για ανάπτυξη... ε ας την μοιραστούν την πρωτιά δεν πειράζει μωρέ γιατί το έχω φτιάξει τώραλίγο υπομονή ακόμα και θα τα δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η elvenstar: #45 01-07-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζει Ε χμμμμ! καλά σχεδόν ότι αξίζει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:44 Η Μαρία Γάτσιου: #46 01-07-09 22:44 Η Γιούλη που είναι καλέ;;Της έταξα να μην πω τίποτα μέχρι να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:55 Η elvenstar: #47 01-07-09 22:55 Ίσως της έτυχε κάτι, μήπως να δωθούν αύριο οι τίτλοι που θα είναι όλες μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Η Μαρία Γάτσιου: #48 01-07-09 22:57 Εμένα με βολεύει περισσότερο για να το ετοιμάσω και καλύτερα,οπότε να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί για να είναι όλες οι γατομαμάδες των υποψηφίων μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η Μαρία Γάτσιου: #49 01-07-09 23:07 Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:09 Η ELENIP έγραψε: #50 01-07-09 23:09 Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Click για ανάπτυξη... Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο? Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια? Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:40 Η Μαρία Γάτσιου: #44 01-07-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο? Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια? Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του! Click για ανάπτυξη... ε ας την μοιραστούν την πρωτιά δεν πειράζει μωρέ γιατί το έχω φτιάξει τώραλίγο υπομονή ακόμα και θα τα δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η elvenstar: #45 01-07-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζει Ε χμμμμ! καλά σχεδόν ότι αξίζει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:44 Η Μαρία Γάτσιου: #46 01-07-09 22:44 Η Γιούλη που είναι καλέ;;Της έταξα να μην πω τίποτα μέχρι να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:55 Η elvenstar: #47 01-07-09 22:55 Ίσως της έτυχε κάτι, μήπως να δωθούν αύριο οι τίτλοι που θα είναι όλες μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Η Μαρία Γάτσιου: #48 01-07-09 22:57 Εμένα με βολεύει περισσότερο για να το ετοιμάσω και καλύτερα,οπότε να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί για να είναι όλες οι γατομαμάδες των υποψηφίων μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η Μαρία Γάτσιου: #49 01-07-09 23:07 Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:09 Η ELENIP έγραψε: #50 01-07-09 23:09 Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μήπως να κάναμε επαναληπτική ψηφοφορία σ'αυτήν την κατηγορία μαζί με την επόμενη ψηφοφορία αύριο? Η θέλετε να μοιραστούν από κοινού την πρώτη θέση τα δύο αγοράκια? Υ.Γ Αν ο ένας από τους δύο είναι αυτός που ψήφισα εγώ...αυριό θα κάνω εκστρατεία υπέρ του! Click για ανάπτυξη... ε ας την μοιραστούν την πρωτιά δεν πειράζει μωρέ γιατί το έχω φτιάξει τώραλίγο υπομονή ακόμα και θα τα δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η elvenstar: #45 01-07-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζει Ε χμμμμ! καλά σχεδόν ότι αξίζει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:44 Η Μαρία Γάτσιου: #46 01-07-09 22:44 Η Γιούλη που είναι καλέ;;Της έταξα να μην πω τίποτα μέχρι να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:55 Η elvenstar: #47 01-07-09 22:55 Ίσως της έτυχε κάτι, μήπως να δωθούν αύριο οι τίτλοι που θα είναι όλες μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Η Μαρία Γάτσιου: #48 01-07-09 22:57 Εμένα με βολεύει περισσότερο για να το ετοιμάσω και καλύτερα,οπότε να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί για να είναι όλες οι γατομαμάδες των υποψηφίων μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η Μαρία Γάτσιου: #49 01-07-09 23:07 Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:09 Η ELENIP έγραψε: #50 01-07-09 23:09 Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: μπα αφού δεν μου έταξαν τίποτα δεν έχει μαγείρεμα,θα πάρει ο καθένας ότι αξίζει Ε χμμμμ! καλά σχεδόν ότι αξίζει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:44 Η Μαρία Γάτσιου: #46 01-07-09 22:44 Η Γιούλη που είναι καλέ;;Της έταξα να μην πω τίποτα μέχρι να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:55 Η elvenstar: #47 01-07-09 22:55 Ίσως της έτυχε κάτι, μήπως να δωθούν αύριο οι τίτλοι που θα είναι όλες μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Η Μαρία Γάτσιου: #48 01-07-09 22:57 Εμένα με βολεύει περισσότερο για να το ετοιμάσω και καλύτερα,οπότε να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί για να είναι όλες οι γατομαμάδες των υποψηφίων μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η Μαρία Γάτσιου: #49 01-07-09 23:07 Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:09 Η ELENIP έγραψε: #50 01-07-09 23:09 Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Γιούλη που είναι καλέ;;Της έταξα να μην πω τίποτα μέχρι να μπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:55 Η elvenstar: #47 01-07-09 22:55 Ίσως της έτυχε κάτι, μήπως να δωθούν αύριο οι τίτλοι που θα είναι όλες μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Η Μαρία Γάτσιου: #48 01-07-09 22:57 Εμένα με βολεύει περισσότερο για να το ετοιμάσω και καλύτερα,οπότε να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί για να είναι όλες οι γατομαμάδες των υποψηφίων μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η Μαρία Γάτσιου: #49 01-07-09 23:07 Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:09 Η ELENIP έγραψε: #50 01-07-09 23:09 Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως της έτυχε κάτι, μήπως να δωθούν αύριο οι τίτλοι που θα είναι όλες μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Η Μαρία Γάτσιου: #48 01-07-09 22:57 Εμένα με βολεύει περισσότερο για να το ετοιμάσω και καλύτερα,οπότε να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί για να είναι όλες οι γατομαμάδες των υποψηφίων μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η Μαρία Γάτσιου: #49 01-07-09 23:07 Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:09 Η ELENIP έγραψε: #50 01-07-09 23:09 Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα με βολεύει περισσότερο για να το ετοιμάσω και καλύτερα,οπότε να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί για να είναι όλες οι γατομαμάδες των υποψηφίων μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η Μαρία Γάτσιου: #49 01-07-09 23:07 Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:09 Η ELENIP έγραψε: #50 01-07-09 23:09 Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άκυρο ετοιμάστηκε μου μένει απλά να το ανεβάσω..για πείτε μου θέλετε σήμερα ή αύριο τελικά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:09 Η ELENIP έγραψε: #50 01-07-09 23:09 Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 01-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... παλι εγραψες ελενα Σημερα πειτε τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η Μυρτω4038: #52 01-07-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εγω θα ήθελα τωρα γιατί είμαι ανυπόμονη! Αλλα ο,τι θέλουν και οι υπολοιπες κοπελούδες!! Click για ανάπτυξη... Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:19 Η Μαρία Γάτσιου: #53 01-07-09 23:19 Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ααα βλέπω μαζευτήκαμε οκ σε 10 λεπτάκια θα τα έχετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #54 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... τι εγινε Νικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:21 Η ELENIP έγραψε: #55 01-07-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αχ Ελενάκι έχεις και γενέθλια σήμερα και πως να σου χαλάσουμε το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα αύριο, σημέρα μας προέκυψε δύσκολο το βράδυ, έφυγε η διάθεση για τζερτζελέ. Σπιντάκο γύρνα πίσω Αλλά φυσικά ότι θέλει η πλειοψηφία. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Νίκη μου το ξέρω.Επαθα κι εγω σοκ με τα νέα! Τι ηταν κι αυτό ρε γμτ Τη θετική μας ενέργεια να βρεθεί ο Σπιντυ και στην κοπέλα που τόσο πολύ αγωνιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #56 01-07-09 23:32 https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:52 Η Μαρία Γάτσιου: #57 01-07-09 23:52 τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι πάθατε καλέ;;Που πήγατε όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:55 Η Fifiki έγραψε: #58 01-07-09 23:55 Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις μπήκα και εγώ και είδα το site. Τέλεια δουλειά Μαρία, ευχαριστούμε πολύ Ααα και συγχαρητήρια σέ όλα τα μωρούλια Από αύριο προβλέπω πανικό συμμετοχής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:15 Η Βαβελόψαρο: #59 02-07-09 00:15 Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Μαρία Γάτσιου: #60 02-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Βεγγάλη&Audrey: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση κ τους παράγοντες, τον σκηνοθέτη, τις παρουσιάστριες κ όλους όσους μας ψήφισαν (υπόκλιση)...Κ όσο για τους συνυποψήφιους, είμαστε χαρούμενες γιατί είστε όλοι τρελά γατόνια, πανέμορφα, πανέξυπνα κ έχετε καταλάβει το νόημα της ζωής (φαίνεται από τις ξάπλες ολονών μας) κ σας στέλνουμε πολλά πολλά μουσουδάκια...Νιαααααααααάου!!! Click για ανάπτυξη... φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.