ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλά είναι ερώτηση.... για την Γιούλιτσκα αυτή;;;;![]()
αφου δεν την εβαλες τι το συζηταμε?ανησυχώ μην δω την Σεμέλη με κόκκινες δαντελωτές ζαρτιέρες και κόκκινο σκουφί,τρέχω να προλάβω το κακό![]()
Θα βαλω εγω μια που εχω σκοπο να σκηνοθετησω, εκτος συμμετοχης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαρακι βαλε τις κατηγοριες, ημερομηνιες και ορους για τις συμμετοχες στο πρωτο σου Post ή ισως καπως στην υπογραφη σουΛοιπόν συγκεντρώνω τις κατηγορίες εδώ:
1.Μr Santa - Miss Santa's wife
2.Mr - Miss Rudolf(ταρανδάκια)
3.Μr- Miss Ξωτικό
4..Μr- Miss Ελατοκαταστροφέας
5..Μr- Miss Καλλικάντζαρος-ίνα
6..Μr- Miss Christmas Decoration(Χριστουγεννιάτικα στολίδια κλπ...)
7.Μr- Miss Christmas angel
8.Mr. / Mrs. Snowman/Snowoman
καλή επιτυχία σε όλους![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η συμμετοχές είναι μέχρι 20 Δεκεμβρίου.Ενημερώστε όσους θέλουν να συμμετάσχουν να μην χάνουν χρόνο
ELENIP
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπραβο Μαρακι!Λοιπόν οι κατηγορίες είναι και στην υπογραφή μου για να μην ψάχνετε στις σελίδες...Η συμμετοχές είναι μέχρι 20 Δεκεμβρίου.Ενημερώστε όσους θέλουν να συμμετάσχουν να μην χάνουν χρόνο
![]()

καλη επιτυχια παιδια!!!

Mαρακι φοβαμαι οτι οι μοδερατορισες θα σε βαλουν να μικρυνεις το μεγεθος της υπογραφης σου...ειναι πανεμορφη αλλα η μπαλα ειναι μεγαλη

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
σαν να έχεις δίκιοΜπραβο Μαρακι!
καλη επιτυχια παιδια!!!
Mαρακι φοβαμαι οτι οι μοδερατορισες θα σε βαλουν να μικρυνεις το μεγεθος της υπογραφης σου...ειναι πανεμορφη αλλα η μπαλα ειναι μεγαλη![]()
θα βρω κάτι άλλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμάς μας κόβω για Santa's Wife ή Mrs Φάτνη (πολύ μου άρεσε αυτή η κατηγορία) καθότι το Σιντόνι μονίμως αραχτό κάπου είναι. Μας πάει γάντι

Το μόνο θέμα που μένει είναι να στολίσω και να βγάλω και καμία ρημαδοφωτογραφία

Καλή επιτυχία σε όλους

ELENIP
Διάσημο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Κορίτσια δεν ξέρω πως να την ανεβάσω σε μεγαλύτερο μέγεθος...
ELENIP
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Συγνώμη για την ταλαιπωρία...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Για Mr Santa:
Νaruto
Άρης
moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
oκΜαρακι εμεις δε θα συμμετεχουμε με αυτες τις φωτο,θα βαλουμε αλλες.
αν και ο Yogi μου άρεσε πάρα πολύ σε αυτή
ELENIP
Διάσημο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ Μαρία..Βρούκος για Ms Santa λοιπόν.Πές μου πως τις μεγαλώνουμε...για να ξέρω για τις υπόλοιπες...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool