Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

Να βάλω μερικές ακόμη από τις περσινές χριστουγεννιάτικες με τον Άρη.;)΄
Εδώ επιθεωρεί τα δώρα;)
3-8.jpg

Εδώ ψάχνει για το δικό του δώρο:hmm:
4-6.jpg

Εδώ το βρήκε:happy:
4-8.jpg

Και εδώ τον έχει πιάσει ό ύπνος κάτω από το δέντρο:P
2-24.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα η μικρη μας αδερφη δεν παιζεται!Τετοιο ναζι,τεοτια τσαχπινια,τετοιο κλεισιμο του ματιου...Απιθανη!:up:

Μου αρεσε το "μικρη μας αδερφη"!!!!!Ξεχνας οτι ειναι εντελως διδυμα με το Σειριο ε???Ακου μικρη αδερφη....:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα! Σε τι φαση ειναι ο διαγωνισμος? εμεις μεσα στο σ/κ θα φωτογραφηθουμε που θα στολισουμε και το σπιτι:)

καλησπερα! Σε τι φαση ειναι ο διαγωνισμος? εμεις μεσα στο σ/κ θα φωτογραφηθουμε που θα στολισουμε και το σπιτι:)

αυτο αναρωτιεμαι και εγω...επισης εκανα μια ερωτηση...αλλα απαντηση δεν πηρα..:lol::lol::lol:....εδω,σε αυτο το θεμα βαζουμε τις φωτο για το διαγωνισμο??και οι κατηγοριες...εχουμε κατασταλαξει σιγουρα ποιες εινα??? γιατι ειχα δει προτασεις....αλλα δεν ξερω αν ισχυουν σιγουρα...:)

Εφούλα μου, κάτι μου λέει ότι θα σαρώσει τα βραβεία ο Σαμούκος μου, μέσα στο Σ-Κ, θα στολίσουμε και από βδομάδα θα ανεβάσω φώτο του!!!!
Δεν συμφωνείς;;; έχεις πάρει μια γεύση του γιόκα μου!
Είναι Θεός ο γιόκας μου και πολύ χουρ χουρ!!!!
Έτσι δεν λένε, η κάθε μάνα το παιδί της βλέπει ομορφότερο!

Εφούλα μου, κάτι μου λέει ότι θα σαρώσει τα βραβεία ο Σαμούκος μου, μέσα στο Σ-Κ, θα στολίσουμε και από βδομάδα θα ανεβάσω φώτο του!!!!
Δεν συμφωνείς;;; έχεις πάρει μια γεύση του γιόκα μου!
Είναι Θεός ο γιόκας μου και πολύ χουρ χουρ!!!!
Έτσι δεν λένε, η κάθε μάνα το παιδί της βλέπει ομορφότερο!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.........πολυ......μετριοφρων σε βρισκω!!!!!!!:lol::lol::lol:....αν σου κατσει να του φορεσεις σκουφους...και κανα μπιχλιμπιδι...μια χαρα θα τα παει...γιατι ειναι οντως κουκλος!!!!!!:up::up::up:...εμενα ο μπουκακος μου παντως....δεν μου καθεται με τιποτα το ξοανο!!!:lol:

αααααααααα, εδώ θα τα χαλάσουμε, η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους και εμείς είμαστε τέλειοι!!!!:D:D:D:D

Καλέ εννοείται ότι θα κάτσει για μπιχλιμπίδια και τέτοια!!! Του αρέσει!!!

δεν ξερω αν λεγομαστε μετριοφρονες Εφη οταν λεμε ομορφα τα μωρα μας...παντως ειμαστε ειλικρινεις:redface::lol::lol:

θα συμφωνήσω απόλυτα!!!!!

δεν ξερω αν λεγομαστε μετριοφρονες Εφη οταν λεμε ομορφα τα μωρα μας...παντως ειμαστε ειλικρινεις:redface::lol::lol:

σωστη σε βρισκω!!!!!!!:up::up::up::lol::lol:

εγω παντως...την κορη βλεπω να...στολιζω...:lol::lol:...ο γιος....ειναι πολυ αγριος...μαλακοπιτουρας!!!!!!:lol::lol::lol:

Αγορασα φετος λευκο χριστουγεννιατικο δεντρο...για να δω τη μικρη να ανεβαινει πανω σαν τη κουκουβαγια και να μη ξεχωριζει...:lol::lol:

Είδες;;;;;;;
Δεν είμαι η μόνη χαζομαμά τελικά!!!! :up::up::up:
Άλλωστε μοναχογιό τον έχω

Αγορασα φετος λευκο χριστουγεννιατικο δεντρο...για να δω τη μικρη να ανεβαινει πανω σαν τη κουκουβαγια και να μη ξεχωριζει...:lol::lol:

ασε ρε γμτ...προσπαθησα να βαλω την πουπου πανω στο δεντρο...πριν βαλω τα στολιδια...αλλα τζιφος...λυγιζουν τα κλαδια...αδυνατον να σταθει!!:lol::lol::lol:

Είδες;;;;;;;
Δεν είμαι η μόνη χαζομαμά τελικά!!!! :up::up::up:
Άλλωστε μοναχογιό τον έχω
και τι γιο...τιγρη:inlove:
ασε ρε γμτ...προσπαθησα να βαλω την πουπου πανω στο δεντρο...πριν βαλω τα στολιδια...αλλα τζιφος...λυγιζουν τα κλαδια...αδυνατον να σταθει!!:lol::lol::lol:
εγω δεν θα προλαβω να τη βαλω...θα σκαρφαλωσει κατευθειαν μονη της...ασε που δεν με αφηνουν να στολισω...χωνονται μεσα στις σακουλες μυριζουν και μου κανουν ζημιες:P

και τι γιο...τιγρη:inlove:

εγω δεν θα προλαβω να τη βαλω...θα σκαρφαλωσει κατευθειαν μονη της...ασε που δεν με αφηνουν να στολισω...χωνονται μεσα στις σακουλες μυριζουν και μου κανουν ζημιες:P

θελω να το αποθανατισεις αυτο....πληηηηηηηηηηζ!!!!!!!:lol::lol::lol:

εδω κοιτα τες απο περσι:lol:

CIMG2661.JPG

CIMG2547.JPG

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....
Πέρυσι που ήταν πιο μικρός ο δικός μου, προσπαθούσε μόνος του να ανέβει στο δέντρο και τελικά δεν τα κατάφερνε......:/::/::/::/:
και να σκεφτείς ότι πέρυσι ήταν ο μισός απ'ότι τώρα....
Αλλά βρήκε το παιχνίδι του, πετούσε τις μπάλες κάτω και έπαιζε!!!:up::up::up::up::up:
Και επίσης ξεκολούσε τα αστεράκια από τζάμι:up::up::up::up:
Πολύ ζουζούνι το μωρό μου

το αν τα καταφερουν η οχι εχει να κανει και με το ποσο μεγαλο ειναι το δεντρο...εμενα ηταν τεραστιο;)

τι μικρουλα που ηταν περσι μωρε...

CIMG2620.JPG

CIMG2619.JPG

CIMG2605.JPG

εδω εχει ανεβει η Καλυψω και καποιος ζηλεψε:lol:

CIMG2552.JPG

εδω κοιτα τες απο περσι:lol:

CIMG2661.JPG

CIMG2547.JPG

κουκλιά είναι όλα τους!!!!:up::up::up::up:

το ένα πιο όμορφο από το άλλο:D:D:D:D:D

δείτε μερικές και του δικού μου

Συνημμένα

• kinhto 059.jpg
    kinhto 059.jpg
    127 KB · Εμφανίσεις: 64
  • kinhto 035.jpg
    kinhto 035.jpg
    113,6 KB · Εμφανίσεις: 74
  • kinhto 043.jpg
    kinhto 043.jpg
    220,8 KB · Εμφανίσεις: 62

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: