Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
΄Εδώ επιθεωρεί τα δώρα

Εδώ ψάχνει για το δικό του δώρο

Εδώ το βρήκε

Και εδώ τον έχει πιάσει ό ύπνος κάτω από το δέντρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Καλα η μικρη μας αδερφη δεν παιζεται!Τετοιο ναζι,τεοτια τσαχπινια,τετοιο κλεισιμο του ματιου...Απιθανη!![]()
Μου αρεσε το "μικρη μας αδερφη"!!!!!Ξεχνας οτι ειναι εντελως διδυμα με το Σειριο ε???Ακου μικρη αδερφη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλησπερα! Σε τι φαση ειναι ο διαγωνισμος? εμεις μεσα στο σ/κ θα φωτογραφηθουμε που θα στολισουμε και το σπιτι![]()
αυτο αναρωτιεμαι και εγω...επισης εκανα μια ερωτηση...αλλα απαντηση δεν πηρα..

....εδω,σε αυτο το θεμα βαζουμε τις φωτο για το διαγωνισμο??και οι κατηγοριες...εχουμε κατασταλαξει σιγουρα ποιες εινα??? γιατι ειχα δει προτασεις....αλλα δεν ξερω αν ισχυουν σιγουρα...
samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν συμφωνείς;;; έχεις πάρει μια γεύση του γιόκα μου!
Είναι Θεός ο γιόκας μου και πολύ χουρ χουρ!!!!
Έτσι δεν λένε, η κάθε μάνα το παιδί της βλέπει ομορφότερο!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εφούλα μου, κάτι μου λέει ότι θα σαρώσει τα βραβεία ο Σαμούκος μου, μέσα στο Σ-Κ, θα στολίσουμε και από βδομάδα θα ανεβάσω φώτο του!!!!
Δεν συμφωνείς;;; έχεις πάρει μια γεύση του γιόκα μου!
Είναι Θεός ο γιόκας μου και πολύ χουρ χουρ!!!!
Έτσι δεν λένε, η κάθε μάνα το παιδί της βλέπει ομορφότερο!

.........πολυ......μετριοφρων σε βρισκω!!!!!!!

....αν σου κατσει να του φορεσεις σκουφους...και κανα μπιχλιμπιδι...μια χαρα θα τα παει...γιατι ειναι οντως κουκλος!!!!!!

...εμενα ο μπουκακος μου παντως....δεν μου καθεται με τιποτα το ξοανο!!!
samou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλέ εννοείται ότι θα κάτσει για μπιχλιμπίδια και τέτοια!!! Του αρέσει!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν ξερω αν λεγομαστε μετριοφρονες Εφη οταν λεμε ομορφα τα μωρα μας...παντως ειμαστε ειλικρινεις![]()
σωστη σε βρισκω!!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...ο γιος....ειναι πολυ αγριος...μαλακοπιτουρας!!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είμαι η μόνη χαζομαμά τελικά!!!!

Άλλωστε μοναχογιό τον έχω
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αγορασα φετος λευκο χριστουγεννιατικο δεντρο...για να δω τη μικρη να ανεβαινει πανω σαν τη κουκουβαγια και να μη ξεχωριζει...![]()
ασε ρε γμτ...προσπαθησα να βαλω την πουπου πανω στο δεντρο...πριν βαλω τα στολιδια...αλλα τζιφος...λυγιζουν τα κλαδια...αδυνατον να σταθει!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και τι γιο...τιγρηΕίδες;;;;;;;
Δεν είμαι η μόνη χαζομαμά τελικά!!!!![]()
Άλλωστε μοναχογιό τον έχω

εγω δεν θα προλαβω να τη βαλω...θα σκαρφαλωσει κατευθειαν μονη της...ασε που δεν με αφηνουν να στολισω...χωνονται μεσα στις σακουλες μυριζουν και μου κανουν ζημιεςασε ρε γμτ...προσπαθησα να βαλω την πουπου πανω στο δεντρο...πριν βαλω τα στολιδια...αλλα τζιφος...λυγιζουν τα κλαδια...αδυνατον να σταθει!!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και τι γιο...τιγρη
εγω δεν θα προλαβω να τη βαλω...θα σκαρφαλωσει κατευθειαν μονη της...ασε που δεν με αφηνουν να στολισω...χωνονται μεσα στις σακουλες μυριζουν και μου κανουν ζημιες![]()
θελω να το αποθανατισεις αυτο....πληηηηηηηηηηζ!!!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρυσι που ήταν πιο μικρός ο δικός μου, προσπαθούσε μόνος του να ανέβει στο δέντρο και τελικά δεν τα κατάφερνε......

και να σκεφτείς ότι πέρυσι ήταν ο μισός απ'ότι τώρα....
Αλλά βρήκε το παιχνίδι του, πετούσε τις μπάλες κάτω και έπαιζε!!!

Και επίσης ξεκολούσε τα αστεράκια από τζάμι

Πολύ ζουζούνι το μωρό μου
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

τι μικρουλα που ηταν περσι μωρε...
εδω εχει ανεβει η Καλυψω και καποιος ζηλεψε

samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
εδω κοιτα τες απο περσι
![]()
![]()
κουκλιά είναι όλα τους!!!!

το ένα πιο όμορφο από το άλλο

δείτε μερικές και του δικού μου
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool