ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Mr. / Μrs. Ελατοφαγοςβαλε φωτο που το τρωει...επιμενω να το βαλουμε σαν θεμα και αυτο...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
εμενα η λουνα τρωει τις ροχες που εχω στο δεντρο...εγω φωναζω η λουνα τρεχει γιατι το βλεπει σας παιχνιδι ...μεσα στη τρελη χαρα ειμαστε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ή Μπαλοσπαστης

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Γιουλη και mr./ Mrs . βροχοφαγος...Mr. / Μrs. Ελατοφαγος![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βροχεις καλε ελεγες...λεω κι εγω τι να ειναι αυτοεμενα η λουνα τρωει τις ροχες που εχω στο δεντρο...εγω φωναζω η λουνα τρεχει γιατι το βλεπει σας παιχνιδι ...μεσα στη τρελη χαρα ειμαστε...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ ωραία ιδέα.... αντε για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε και μεις με τις γεροντοκοπέλες......να εχουμε και κατηγορια
Mr. κοιμισμενος Santa![]()
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ντυστην Santa's wife Νεκταρια!Πολύ ωραία ιδέα.... αντε για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε και μεις με τις γεροντοκοπέλες![]()
![]()
.
Με λευκα μαλακια, κοκκινο σκουφακι και γυαλακια περσβυωπιας...αν της δωσεις και πλεκτο, θα παρεις το πρωτο βραβειο

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
παντος εχω εγω πλεκτο ζακετακι κοκκινο με ασπρα φουντακια ...αμα θες στο φερνω...θα ναι μια οπτανσια ...η ωραια κοιμομενη...Τι πλεκτό βρε Γιούλη... όλο κοιμάται, το ζωντόβολο!!!!!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, είχαμε δημοσιεύσει και πέρσιυ μια ως ωραία κοιμωμένη πριν λίγο το θυμήθηκα !!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
λογικα...αφου θα παρει μερος και η τερεζα...17 χρονων γατονι....τη θελετε καλε???????????Τα καλλιστεια θα ειναι ανεξαρτητως ηλικιας???![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ξεχασα να σας πω οτι 17 δεκεμβριου εχει γενεθλια η τερεζα της μαμας μου..κλεινει τα 16 και παει στα 17 ..οποτε θα κανουμε ενα μεγαλο χριστουγεννιατικο γατοαρτυ οπου θα σας πεθανω στις φωτο...![]()

αντε καλε μη τη λες ετσι...ας παρουμε κι εμεις τα χρονια της κι ας κοιμομαστεΤι πλεκτό βρε Γιούλη... όλο κοιμάται, το ζωντόβολο!!!!!

εννοειται...προτεινω να μην εχουν σχεση οι ηλικιες απλα να μπουν θεματικες κατηγοριεςΤα καλλιστεια θα ειναι ανεξαρτητως ηλικιας???![]()

^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραιααααα!!!!Θα παρουμε μερος κι εμεις!!!εννοειται...προτεινω να μην εχουν σχεση οι ηλικιες απλα να μπουν θεματικες κατηγοριες![]()

bunny
Περιβόητο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
)Εμεις θα χασουμε σιγουρα στην κατηγορια με το δεντρο γιατι ειναι το δεντρο μικρο, ειναι και ο ναρουτο μεγαλος και ειναι δυσκολο να βγαλω φωτο
Ελπιζω μονο να χιονισει οπως περυσι και να βγαλουμε μια χριστουγεννιατικη με χιονια και σκουφακι αυτη τη φορα.Η μονη φωτο που εχω σχετικη με χριστουγεννα:
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εμενα μου αρεσε παρα πολυAυτή είναι πολύ καλή!
![]()

κι εγω φετος δεν θα στολισω το τεραστιο δεντρο μας αλλα ενα πιο μικρο....εκτος αν σκαρφαλωσουν και στο μικρο τα κοριτσιαπροτεινω και κατηγορια Mr/Ms Λαμπρο αστερι (γατες με λαμπακια, αστερια και γενικα γατες που ακτινοβολουν)
Εμεις θα χασουμε σιγουρα στην κατηγορια με το δεντρο γιατι ειναι το δεντρο μικρο, ειναι και ο ναρουτο μεγαλος και ειναι δυσκολο να βγαλω φωτοΕλπιζω μονο να χιονισει οπως περυσι και να βγαλουμε μια χριστουγεννιατικη με χιονια και σκουφακι αυτη τη φορα.
Η μονη φωτο που εχω σχετικη με χριστουγεννα:
![]()

ο Ναρουτο ειναι κουκλος...μου αρεσουν και τα διπλα ιχνη σας στο χιονι

τι καλος με το σαμαρακι στα χιονια

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Aυτή είναι πολύ καλή!![]()
κι εμενα μου αρεσε παρα πολυ![]()
Ευχαριστούμε Χριστινάκι και Γιούλη

και βρήκα ακομη μία της Μυρτούλας με σκούφο

κι εγω φετος δεν θα στολισω το τεραστιο δεντρο μας αλλα ενα πιο μικρο....εκτος αν σκαρφαλωσουν και στο μικρο τα κοριτσια
ο Ναρουτο ειναι κουκλος...μου αρεσουν και τα διπλα ιχνη σας στο χιονι
τι καλος με το σαμαρακι στα χιονια![]()
Ναι τέλεια η φωτογραφία του Ναρούτο στα χιόνια, Ηρώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool