Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

προτεινω και κατηγορια Mr/Ms Λαμπρο αστερι (γατες με λαμπακια, αστερια και γενικα γατες που ακτινοβολουν :lol:)

Εμεις θα χασουμε σιγουρα στην κατηγορια με το δεντρο γιατι ειναι το δεντρο μικρο, ειναι και ο ναρουτο μεγαλος και ειναι δυσκολο να βγαλω φωτο :lol: Ελπιζω μονο να χιονισει οπως περυσι και να βγαλουμε μια χριστουγεννιατικη με χιονια και σκουφακι αυτη τη φορα.

Η μονη φωτο που εχω σχετικη με χριστουγεννα:

dsc00565p.jpg
Μανααααααααααρι μου! Και οι πατημασιες του που φαινονται στο χιονι με τρελαινουν...δεν κρυωσαν τα πατουσακια του καλε;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η πιο πιθανη φωτο του ναρουτο με δεντρο θα ειναι οταν θα το κατεδαφιζει :lol:
Στα χιονια ειχε πολυ πλακα!! Μολις πατησε πρωτη φορα πανω στο χιονι αρχισε να χοροπηδαει επειδη του φανηκε κρυο :lol: Δεν ηξερε που να πατησει :lol:

Μηπως αυτη τη φορα να στολιζα το γατοδεντρο αντι για το κανονικο δεντρο; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στα χιονια ειχε πολυ πλακα!! Μολις πατησε πρωτη φορα πανω στο χιονι αρχισε να χοροπηδαει επειδη του φανηκε κρυο :lol: Δεν ηξερε που να πατησει :lol:

Α, μωρε ο καημενος!Σου λεει τι ειναι παλι αυτο το ασπρο που με παγωσε;!

Πολυ προχωρημενο!Αλλα με τον Ναρουτο εισαι σιγουρη θα μεινει αθικτο;:rolleyes::lol:

Ευχαριστούμε Χριστινάκι και Γιούλη:D:D:D
και βρήκα ακομη μία της Μυρτούλας με σκούφο;)
6-1.jpg

Ναι τέλεια η φωτογραφία του Ναρούτο στα χιόνια, Ηρώ!:up::up::up:

μ'αρεσει ο σκουφος της Μυρτουλας που ειναι μεγαλυτερος απο το κεφαλακι της :inlove: Τι καλη που ειναι... καθεται να της φορεσεις και σκουφο :D Ο Αρης γιατι μου φαινεται λιγο ζωηρουλης;; :lol:

Μανααααααααααρι μου! Και οι πατημασιες του που φαινονται στο χιονι με τρελαινουν...δεν κρυωσαν τα πατουσακια του καλε;:confused:

αν κρυωσαν λεει... σαν να πατουσε σε αναμμενα καρβουνα ηταν :lol: (νομιζω ειχε -12 ή -16 τοτε). Αν χιονισει φετος μαλλον θα του παρω παπουτσια γιατι τον λυπηθηκα περυσι. Το σιχενεται απιστευτα το χιονι :lol:

Ηρώ δεν τους αρέσει καθόλου γιατί είναι κρύο και υγρό!;);)
Οτι αντιπαθούν δηλαδή!;):P

:blink: Να μια καταπληκτική ιδέα!!!:up::up::up::up::up:

μ'αρεσει ο σκουφος της Μυρτουλας που ειναι μεγαλυτερος απο το κεφαλακι της :inlove: Τι καλη που ειναι... καθεται να της φορεσεις και σκουφο :D Ο Αρης γιατι μου φαινεται λιγο ζωηρουλης;; :lol:

αν κρυωσαν λεει... σαν να πατουσε σε αναμμενα καρβουνα ηταν :lol: (νομιζω ειχε -12 ή -16 τοτε). Αν χιονισει φετος μαλλον θα του παρω παπουτσια γιατι τον λυπηθηκα περυσι. Το σιχενεται απιστευτα το χιονι :lol:

Το μονο που θα μπορουσε να παει στραβα ειναι να σιχαινεται πιο πολυ τα παπουτσακια:blink: Αλλα να του δοκιμασεις κριμα να γινουν μωβ απο το κρυο!!!

Α, μωρε ο καημενος!Σου λεει τι ειναι παλι αυτο το ασπρο που με παγωσε;!

Πολυ προχωρημενο!Αλλα με τον Ναρουτο εισαι σιγουρη θα μεινει αθικτο;:rolleyes::lol:

νομιζα οτι θα με μισουσε μετα απο αυτο που του εκανα στα χιονια :lol:

Πιο πολλες πιθανοτητες εχει το γατοδεντρο να μεινει αθικτο απο το κανονικο δεντρακι :lol: Περυσι το ειχαμε βαλει καπου ψηλα για να μη το φτανει γιατι πηγαινε και επαιζε με τα στολιδια και τα λαμπακια και φοβομασταν μη παθει ηλεκτροπληξια :/: Συνεχεια το εριχνε κατω και εβγαζε τα στολιδια :lol:

Τώρα πρόσεξα την ουρά-κοντάρι του Άρη στην φωτό?;):lol::P

Καλά δεν το συζητώ, αυτό απαιτεί οπωσδήποτε φωτό!!!;):cool::lol::P
Ο Παπουτσωμένος Γάτος Ναρούτο!;):lol::up::up:

Ηρώ δεν τους αρέσει καθόλου γιατί είναι κρύο και υγρό!;);)
Οτι αντιπαθούν δηλαδή!;):P

:blink: Να μια καταπληκτική ιδέα!!!:up::up::up::up::up:

χαχα οντως!! Με τη βροχη δεν εχει προβλημα. Με το χιονι ομως τρεχει παντα προς την πορτα. Φετος ευτυχως εχει μακρυνει η τριχα στα πατουσακια του και θα ειναι πιο ζεστα :lol:

Το γατοδεντρο ειναι πιο ασφαλες να στολιστει. Ουτε θα μπορει να το αναποδογυρισει, ουτε θα εχει πολλα πλαστικα να μασουλαει. Μπορουμε επισης να βαλουμε απο τα λαμπακια που ειναι σε σωληνα ωστε να μη κινδυνευουν απο ηλεκτροπληξια. Πρεπει να βρω τροπο ομως να στερωσω μερικες μπαλιτσες :hmm:

Τώρα πρόσεξα την ουρά-κοντάρι του Άρη στην φωτό?;):lol::P

Καλά δεν το συζητώ, αυτό απαιτεί οπωσδήποτε φωτό!!!;):cool::lol::P
Ο Παπουτσωμένος Γάτος Ναρούτο!;):lol::up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αν του παρω παπουτσακια θα γεμισω το φορουμ με φωτο του. Τετοιο σοου δεν χανεται :lol:

Και μια που ειπαμε για ουρες, δειτε και μια "σπασμενη" χριστουγεννιατικη :lol:
dsc00567gr5.jpg

σαν να σφουγγαριζει το πατωμα ειναι :lol:

ααα εγω δεν παιζω...:(:( εγω δεν στολιζω το σπιτι..ουτε δεντρο..:(:(

προτεινω και κατηγορια Mr/Ms Λαμπρο αστερι (γατες με λαμπακια, αστερια και γενικα γατες που ακτινοβολουν :lol:)

Εμεις θα χασουμε σιγουρα στην κατηγορια με το δεντρο γιατι ειναι το δεντρο μικρο, ειναι και ο ναρουτο μεγαλος και ειναι δυσκολο να βγαλω φωτο :lol: Ελπιζω μονο να χιονισει οπως περυσι και να βγαλουμε μια χριστουγεννιατικη με χιονια και σκουφακι αυτη τη φορα.

Η μονη φωτο που εχω σχετικη με χριστουγεννα:

dsc00565p.jpg
Αχου,τί καλός που είναι!:rolleyes:
Ευχαριστούμε Χριστινάκι και Γιούλη:D:D:D
και βρήκα ακομη μία της Μυρτούλας με σκούφο;)
6-1.jpg
Της πάει πολύ ο σκούφος!:D Κι αυτή η δυσαναλογία του με το κεφάλι της...φοβερή!!!!:up:

ααα εγω δεν παιζω...:(:( εγω δεν στολιζω το σπιτι..ουτε δεντρο..:(:(

Εσύ να στολίσεις τον Λουκουμά....δηλαδή να του βάλεις έναν αγιοβασιλιάτικο σκούφο!!!;):cool::happy::P

Αχου,τί καλός που είναι!:rolleyes:

Της πάει πολύ ο σκούφος!:D Κι αυτή η δυσαναλογία του με το κεφάλι της...φοβερή!!!!:up:

Ευχαριστούμε πολύ Χριστινάκι!:D:D
Και έλεγα να ψάξω σε κανένα παιχνιδάδικο για μικρό σκούφο!;)
Αλλά φαίνεται ότι οι "κανονικοί" τους πάνε καλύτερα!;):up:
Έχουν περισσότερη πλάκα έτσι!:lol::lol::P

Ευχαριστούμε πολύ Χριστινάκι!:D:D
Και έλεγα να ψάξω σε κανένα παιχνιδάδικο για μικρό σκούφο!;)
Αλλά φαίνεται ότι οι "κανονικοί" τους πάνε καλύτερα!;):up:
Έχουν περισσότερη πλάκα έτσι!:lol::lol::P
Nαι,έχει πολύ πλάκα με το μεγάλο!:lol:

παιδια......προσεξτε με τα δεντρα και ολα αυτα τα λαμπακια μην γινει κανενα ατυχημα....και δουμε κανενα γατακι ψητο....και τρεχουμε!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink:

Τι ωραία ιδέα τα Χριστουγεννιάτικα γατοκαλλιστεία!!!:P:P:P Να δω πως θα μπορέσω να βάλω στα κορίτσια μου σκούφους και να μην τους φάνε!!!!:D:D

Η Μυρτούλα είναι πολύ όμορφη με τον σκούφο, της πάει πολύ!!!!:):)
Και ο Ναρούτο στο χιόνι, τέλειος!!!:P:P:P

πολυ ωραιες φωτο Νικι:up:

να εχουμε και κατηγορια
Mr. κοιμισμενος Santa:lol:

1-46.jpg
Αυτή εδώ η κατηγορία μπορει να είναι κ η Santa after cookies :lol::lol::lol:
15-12-08_0047-1.jpg

στην ίδια κατηγορία κ ο Μπατ:lol::lol:

Βλέπω έπεσαν πολλές ιδέες στο τραπέζι θα έχουμε πολλές κατηγορίες να χαζέψουμε.Και εγώ συμφωνώ ανεξαρτήτου ηλικίας οι συμμετέχοντες:up:

Εννοείται ανεξάρτητα από ηλικία άλλωστε όσο πιο μεγάλοι ειναι οι santas τόσο μεγαλύτερη πείρα θα έχουν:up:

παιδια να περιμενετε και εμας που δεν εχουμε φωτογραφιες να ανεβασουμε τα χριστουγεννα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back